Wody toaletowe damskie

Etro New Tradition EDT

khy
    18 grudnia 2007 o 14:03
    Zamaskowany odkazacz ;-)
    Niespecjalnie podobaja mi sie w recenzjach perfum okreslenia typu: "odswiezacz do toalet", ale przy New Tradition zmuszona jestem zaserwowac czytelnikom cos jeszcze gorszego, aaaa. Niezbyt czysta toaleta potraktowana odkazaczem, na oslep, bez dokladnego mycia, byle tylko pachnialo jak swiezo umyte. Toaleta na jaka sie natykamy w troche melinowatych pubach (swoja droga zdecydowanie je wole od tych wypasionych i swiecacych ;-))) ). Tak wlasnie pachnie New Tradition - i za zadne skarby swiata nie moge sie dowachac tam zadnej pieknej rozy, ani nic rownie przyjemnego do nosa. New Tradition na mojej skorze brzmi podla chemia zamaskowana woniami lesnymi i kwiatowymi, paskudnie, nieprzyjemnie, odrzucajaco (NEVER AGAIN ;-)))) ). Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań:meczona probka
    ishtar4
    12 listopada 2007 o 23:20
    hippisowskie
    Intensywny, słony zapach olejku paczuli, takiego ze sklepu hinduskiego + czerwona róża wyłaniająca się z tła, róża przechodząca w zapach doniczkowego geranium. Bardzo ładne ponadczasowe połączenie paczuli z różą. Tradycyjne a mimo to nie kojarzące się tak bardzo z "futrem" (brak aldehydów). Dosyć trwałe. Idealne dla dzieci kwiatów :) Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań:
  • 10 listopada 2007 o 17:59
    old tradition
    "Radośnie intensywny" :D Khy, ja Ciebie kocham :D New Traditon chodził ze mną kilka dni w tę zimę, i powiem tak: ja jestem miłośniczką róży, i róża w New Tradition jest ładna. Nie jest ani konfiturowa, ani słodko dzika; wydaje mi się że to jest taka normalna, hodowlana róża. Taka, którą się dostaje na imieniny. I mnie się to podoba (w miarę). I właściwie na mojej skórzae to jest nuta dominująca - przyćmiewa dość intensywnego goździka i mnóstwo wetiweru. Czyli to naprawdę jest intensywny zapach. Tylko jakoś tak mi się wydaje, że ja ten zapach znam. Tak jak Ambra Il Profvmo przywodzi mi na myśl Pradę, tak New Tradition ... Nie wiem, ale poszukam. Trwały, mocny zapach. Elegancki i bezpieczny. Używam tego produktu od: - Ilość zużytych opakowań: testy