Szampony do włosów

Inecto Super Nourishing Coconut Shampoo Odżywczy szampon do włosow z olejem kokosowym

• 1 czerwca 2022 o 16:52
    Zapach ...
    Absolutnie uwielbiam zapach tego szamponu i w ogóle całej tej serii. Szampon nie zrobił jednak na mnie jakiegoś turbo wrażenia. Myje, w miare dobrze się pieni (z wiadomych względów mniej się pieni niż klasyczne, bardziej chemiczne szampony). Duża pojemność, dobra cena, wydajność też spoko. Wart wypróbowania, ale bez efektu "wow".
  • 27 maja 2020 o 10:42
    ... Ach ten kokos!
    Zakupiony z ciekawości i ze względu na zapach bo kokos jest dobry zawsze i wszędzie ;) zapach jest piękny, mój ulubiony, fajnie że nie pachnie sztucznie tylko tak delikatnie i subtelnie po umyciu jest tylko lekko wyczuwalny na włosach więc dla mnie ok, włosy są miękkie w dotyku, delikatne, naturalnie piękne. Bałam się że po takim naturalnym szamponie znów będą matowe i tępe ale zrobiłam mu test i nawet bez odżywki ani olejku na końce efekt jest świetny, włosy są błyszczące, świeże, lekko i ładnie się układają, wyglądają na grube i mocne nie są takie oklapnięte tylko właśnie mega puszyste ale nie puszą się, dla mnie efekt jest Wow bo zawsze z tego rodzaju kosmetykami czekało mnie rozczarowanie włosy się nie układały i wyglądały po prostu źle a tu jest super! W dodatku szampon ładnie się pieni, wystarczająco i nie za bardzo dlatego później bardzo łatwo i szybko można go spłukać, nie tak jak to czasem bywa że pienią się te szampony tak że trudno wypłukać potem włosy dokładnie, tu jest naprawdę dobrze, ten szampon jest taki hmm... śliski, ma fajną konsystencję, włosy się po nim nie plączą, wręcz przeciwnie bardzo ładnie i gładko się rozczesują. Dobrze działa na skórę głowy, moja trochę przesuszona jest bardziej nawilżona, głowa mnie nie swędzi, i ogólnie włosy spokojnie wytrzymują 2 lub 3 dni wyglądając przy tym świeżo, zazwyczaj myję włosy codziennie lub co drugi dzień ale ten szampon przetestowałam naprawdę dokładnie i to jest kolejny dla mnie ważny atut że włosy się po nim nie przetłuszczają a za to długo wyglądają świeżo i są uniesione u nasady jakby były świeżo umyte i czuję się super mając piękne i zdrowo wyglądające włosy. Polecam ten szampon bo naprawdę jest to świetny produkt, jeden kosmetyk a tyle dobrego!
    • łatwo się spłukuje
    • włosy można łatwo rozczesać bez użycia odżywki
    • nawilża skórę głowy i włosy
    • włosy wyglądają pięknie, są puszyste i się nie przetłuszczają
    • włosy są naturalnie piękne i wyglądają zdrowo
    mnmn
    19 sierpnia 2019 o 16:25
    Dobry
    Jestem nieco zaskoczona takimi negatywnymi opiniami innych koleżanek. U mnie szampon sprawdził się bardzo dobrze. W zestawie z mydłem pod prysznic tworzy cudną atmosferę pod prysznicem, do której chce się wracać. Zapach jest kokosowy, ale nie chemiczny i utrzymuje się długo. Produkt przyjemnie się pieni. Włosy są przyjemne w dodatku po zastosowaniu produktu, nie puszą się. Mam włosy przetłuszczające się na co dzień i ten produkt nie wzmaga tego efektu (w przeciwieństwie do wielu ze składem olejowym). Jestem na tak i polecam każdemu!
    twarzo
    15 kwietnia 2019 o 20:48
    koszmarnie beznadziejny
    Napiszę krótko: jeśli marzysz o przesuszonych włosach i skórze głowy, a co za tym idzie łupieżu - ten szampon jest dla ciebie. Zapach ma jakiś chemiczny, jest koszmarnie beznadziejny. Nie umywa się nawet do najtańszych kokosowych szmaponów, jakie można spotkać na polskim rynku.
    Zalety:
    Wady:
    • przesusza włosy
    • przesusza skórę głowy
    • używanie tego szmaponu prowadzi do powstania łupieżu
  • 8 kwietnia 2019 o 16:00
    Mieszane odczucia...
    Kokosa jak najbardziej czuć po nałożeniu, ale po całkowitym umyciu zapach nie utrzymuje się na włosach. Bardzo dobrze się pieni. Przy ciągłym stosowaniu może delikatnie przesuszać włosy, ale nie każdemu odpowiada olej kokosowy w pielęgnacji włosów. Mam bardzo mieszane uczucia do tego produktu, bo spodziewałam się efektu WOW, a nic takiego nie dostałam...
    Zalety:
    • Wydajny.
    • Super zapach.
    • Dobrze się pieni.
    Wady:
    • Cena.
    • Możliwe jest "przedobrzenie".