Pomadki i szminki

Nars Lipstick szminka do ust

• 15 marca 2021 o 11:48
    W gronie najlepszych :)
    Nooo... całkowite zaskoczenie. Ta pomadka jest świetna! A przynajmniej według moich kryteriów :) Idealna pomadka jest komfortowa, nie podkreśla załamań, nie przesusza, jako bonus nie znika zbyt szybko z ust. Lubię wykończenie matowe lub satynowe. No i ta pomadka spełnia wszystkie moje zachcianki. Ma bardzo dobry pigment, jedna warstwa daje piękne krycie. Jest mega komfortowa. Nie podkreśla linii na ustach. Powiedziałabym, że ładnie je wypełnia. Nie nakłada się ciężką warstwą. Wygląda lekko, naturalnie. Jeśli chodzi o trwałość, to owszem zjada się i odbija na kubkach, do pewnego momentu. Jak już odbije wszystko co leży na ustach, zostaje cienka warstwa koloru, który zastygł na ustach. Natomiast nie ma przesuszenia, marszczenia, podkreślania struktury. Taka formuła bardzo mi odpowiada. Pomadka z marszu trafia do grona najlepszych z najlepszych to jest do Charlotte Tilbury oraz Mac. Dodatkowo na plus bardzo duży wybór kolorów.
  • 25 listopada 2020 o 14:42
    Całkiem dobra
    Mam odcień tolede satin, kolor jest przepiękny, szminka utrzymuje się przez dość krótki czas, ale w porównaniu do pomadek w płynie, nie ma problemu z dokładaniem szminki, minusem może być cena, choć szminka jest całkiem wydajna.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
  • 5 września 2019 o 21:17
    Świetna!
    Szminki od Marki Nars to po tych od Charlotte Tilburry moje ulubione. Pełne krycie, długo utrzymują się na ustach nawet po jedzeniu i piciu. Jeżeli ścierają się to dość równomiernie. Nie osadzają się w kącikach ust. Nie wysuszają warg.
  • 12 maja 2018 o 22:00
    Ulubiona pomadka
    Mam odcień ANNA - jest to piękny zgaszony brudny róż. Bardzo ją lubię. Ma kremową konsystencję, która już po jednym pociągnięciu pokrywa usta kolorem, przez co bardzo łatwo i przyjemnie się ją nakłada. Jej wykończenie nazwałabym satynowym - pół mat pół kremowe, ale utrzymuje się wiele godzin (bez picia i jedzenia). Wymaga kilku poprawek w ciągu dnia. Nie podkreśla suchych skórek, nie wysusza ust. Jest bardzo wydajna. Na pewno wrócę po kolejne kolory.
    wera24a
    10 sierpnia 2017 o 9:02
    Kocham ją
    Długo czekałam na tą pomadkę. Jednak zawsze gryzło mnie sumienie, gdy chciałam po nią sięgnąć-cena. W końcu ulitował się nade mną święty Mikołaj i dostałam wymarzoną szminkę w odcieniu LESLIE Jest to kolor wpadający w odcienie brązów. Bardzo przygaszona wręcz brudna ciemna czerwień. Cudowny kolor, przynajmniej dla mnie gdyż to takie barwy najbardziej do mnie pasują. Pomadki są kremowe - wręcz masełkowe, więc nie zastyga na ustach o satynowym wykończeniu. Mają cudowną pigmentacje. Pełne krycie uzyskujemy już po pierwszej aplikacji na ustach.Nie rozmazują się w ciągu dnia i schodzą równomiernie. Nie wchodzi w załamania i nie roluje się.Usta po całodziennej aplikacji są dobrze nawilżone i gładkie. C bardzo mi się spodobało. Trwałość też jest przyzwoita, w ciągu dnia konieczne są poprawki (kocham jeść, wiec to jest głównym winowajcą ) To najlepsze opakowanie jakie widziałam dla pomadek.Zastosowano magnetyczne zamkniecie, które zabezpiecza szminkę przed samoistnym otwarciem. Piękne, czarne z wytłaczaną nazwę jest bardzo eleganckie. Jest to ozdoba mojej kosmetyczki. Czy warto ? Jak dla mnie tak. Pomadka jest cudowna, nie pojawiają się żadne problemy z jej aplikacją ani w ciągu noszenia. Jestem z niej bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • pigmentacja