Pomadki i szminki

Lovely Mousse Matte Lipstick Matowa pomadka do ust

WIBO LOVELY MOUSSE MATTE LIPS POMADKA MATOWA NR 3

Nasi użytkownicy zostawili 92 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 września 2023 o 19:35
    ładny i intensywny kolor
    Pigmentacja jest dobra i kolory mają intensywne barwy. Pomadka jest trwała i nie plami np. podczas używania filiżanek. Jeśli jednak zachodzi potrzeba poprawienia ust, to jest to dość problemowe, ponieważ przy kolejnych warstwach tworzą się grudki ????
  • 31 lipca 2023 o 0:14
    Świetna matowa pomadka, która nie wysusza ust. Wygodna w aplikacji i trwała.
    Pomadkę kupiłam podczas jakiejś promocji w Rossmannie. Głównym celem był inny produkt, ale ta skusiła mnie ceną i to była dobra decyzja. Produkt zamknięty w wykręcamy opakowaniu. Dość proste, ale ładne. Konsystencja nie jest twarda jak na matową pomadkę. Miękko się rozprowadza po skórze, daje pudrowo- matowy efekt. Okrągły kształt ze ścięta końcówką fajnie się sprawdza, najpierw robię kontur ust a później wypełniam środek. Wytrzymuje kilka godzin, nie ściera się. Nie czuje czuję wysuszenia, nie zbiera się w kącikach. Jest bardzo komfortowa w noszeniu. Ładne kolory, dobrze napigmentowane. Wybrałam odcień 03, chętnie poznam także pozostałe.
    • pigmentacja
    • nie wysusza skóry
    • nie zbiera się w kącikach ust
    Wady:
  • 1 lutego 2023 o 9:08
    Dobry fajny produkt
    Szminka ma fajny kolor i daje bardzo fajny efekt, utrzymuje się długo, jest kilka kolorów na prawdę bardzo ładne matowe wykończenie, cena jest zachęcająca, konsystencja fajna, nie wysusza ust, łatwo się nią pomalować kompaktowe opakowanie.
    Zalety:
    • Dzialanie
    • Kolor
    Drogeria Natura
  • 19 grudnia 2022 o 16:37
    Świetny produkt
    Świetne szminki do ust, piękne kolory. Długo utrzymują się na ustach, nie zostawiają śladów. Piękne opakowanie, mieści się nawet w małej torebce. Mój MUST HAVE
  • 23 marca 2022 o 23:42
    Moja ulubiona
    Od zawsze usta były dla mnie postawa. Oczy mogą być tylko wytuszowane , ale pomadka zawsze musi być ! Przy każdej możliwej okazji staram się kupować jakiś fajny nudziak bądź nudziak wpadający w róż . Tutaj skusiłam się bardzo ceną bo kosztowała około 7 zł na promocji i kolor nr 2 bardzo mnie zachęcił . Powiem szczerze że jestem bardzo w szoku ponieważ jest zdecydowanie moim ulubieńcem po mimo wielu produktów z wyższej półki. Kolor jest naprawdę wyjątkowy , róż wpadający w nudziak -przez co pasuje do prawie każdego makijażu . Masełkowa formuła , która ładnie rozprowadza się na ustach . Przede wszystkim nie wylewa się poza kontur ust oraz jest w miarę trwała . Zawsze żeby przedłużyć trwałość jej na całe usta kładę konturówkę . Za tą cenę naprawdę fajna .
    • Jakość
    • Kolor nr 2 super