Maszynki do golenia dla kobiet

Wilkinson Lady Protector, Golarka dla kobiet

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 11 kwietnia 2018 o 13:32
    Taka sobie
    Tę golarkę kupiłam jakiś czas temu w Rossmannie na wysprzedaży. W opakowaniu znajduje się golarko-maszynka do golenia oraz 5 wkładów do niej. Wkład ma tylko 2 ostrza , z nawilżającym pasmem, który zawiera aloes i witaminę E. Sama golarka jest dość wygodna w czasie golenia. Na samym przodzie ma piękny wzór kwiatowy z motylkami. I tyle z plusów. Jeżeli chodzi o samo golenia to jest ona bardzo przeciętna. Golarka jest średnio ostra, bardzo łatwo można się nią zaciąć, zapycha się szybko oraz podrażnia skórę. Nawet za taką cenę jaką kupiłam ją ok.13 zł szkoda pieniędzy na nią.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 11 sierpnia 2016 o 10:33
    Nie zachwyca
    W sumie do niczego nie można się przyczepić, ale nie widzę też nic, co by uzasadniało dlaczego mam tyle płacić za maszynkę, a przede wszystkim za dodatkowe ostrza. Do mojej golarki dołączony był uchwyt, który jest totalnie bzdurny i niczego się nie trzyma - bezużyteczny, wyrzuciłam po 2 dniach. Dla mnie zamiast bzdurnego uchwytu firma mogłaby dodać jakąś nakładkę czy "korek" do nałożenia na ostrze, żeby maszynkę można było bezpiecznie wrzucić do kosmetyczki. Design maszynki nie zachwyca, to nie jest przedmiot ładny sam w sobie. Plusy: +wygodny kształt maszynki, nie wyślizguje się z dłoni Minusy: -drogie i niewydajne ostrza, które bardzo szybko się zużywają -jest nią się tak samo łatwo zaciąć jak średniej klasy jednorazówką -nie nawilża i nie łagodzi podrażnień Podsumowując: moim zdaniem zupełnie zbędna rzecz, taniej, lepiej i higieniczniej kupować średniej klasy jednorazówki albo zainwestować w golarkę Wilkinson Intuition.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 4 czerwca 2015 o 19:22
    Polecam
    Siostra kupiła te maszynki w Niemczech. Rewelacja. Niedawno kupiłam je w promocji w Rossmanie. Jestem zadowolona. Super kształt. Wygodna. Zgrabna. Kolor śliczny. Dodatkowe ostrza. Jak dla mnie sprawdza się idealnie. Jedna z lepszych dotychczasowych maszynek. Pozostanę im wierna. Naprawdę polecam.
  • 25 czerwca 2010 o 17:24
    słabo
    Słaba była, niczym dla mnie nie różniła się od jednorazówek, szybko zapychała, słabo goliła, szkoda pieniędzy. Jedynie te pionowe zabezpieczenia od zacięcia na plus, choć ciężko tak słabą maszynką się zaciąć... Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 czerwca 2008 o 20:35
    nie polecam
    a więc ta maszynka jest bardzo dobra we wszytskim...ale nie w goleniu... jest poręczna, ma nawet uchwyt, żeby przymocować ją do glazury w łazience, ma nakładkę aby zapobiec wyślizgiwaniu się z rąk... ale jeżeli chodzi o golenie to szczerze mówiąc wolę jednorazówkę od tej Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:1