Pudry do twarzy

Wibo I Choose What I Want, HD Banana Powder Bananowy puder do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2021 o 12:50
    przecietny
    Produkt zakupiłam skuszona niska ceną w drogerii internetowej. Bez sprawdzenia jakichkolwiek parametrów okazało się po rozpakowaniu ze to wkład do paletki, której oczywiście nie posiadam, dlatego korzystanie z niego jest dla mnie nieco kłopotliwe. Sam produkt jest bardzo jedwabisty. Pod palcami można wyczuć jego miałkość. Do przypudrowania korektora pod oczami sprawdza sie bardzo dobrze, nie powodując przesuszenia tego obszaru. Niemniej również sprawdzi się jako zmatowienie całej twarzy. Sprawia ze skóra po zastosowaniu staje sie aksamitna. Niestety jednak nie trzyma matu na twarzy zbyt długo, i szybko sie wyświeca. Do tego cena nie jest zachecajaca za tak niewielka ilość. Mam tez wrażenie ze bardzo się pyli.
    canbria
    28 stycznia 2021 o 9:37
    Do kasetki, albo solo! Tani puder, który naprawdę daje radę, zwłaszcza pod oczami!
    Jestem fanką rozwiązania Wibo "I Choose What I Want", czyli kasetki, którą kompletujemy samodzielnie, umieszczając w niej wybrane przez siebie wkłady. Kasetka lub tudzież paletka jest plastikowa, ma w środku lusterko i mimo tego, że intensywnie z niej korzystam zwłaszcza podczas wyjazdów, nic złego się z nią nie stało, oprócz tego, że trochę się porysowała, co uważam za rzecz całkowicie normalną. Pamiętajmy, że kosmetyki Wibo kosztują naprawdę nie dużo. Puder bananowy jest w formie wkładu. Przyznam szczerze, że ja swojego jeszcze nie wkliknęłam do paletki, póki co posługuję się nim solo, korzystając z jego niewielkich kompaktowych rozmiarów i zabierając go ze sobą w podróże. Bez najmniejszego problemu zmieści się do każdej kosmetyczki i nie zajmie w niej dużo miejsca. W całych swoich kosmetycznych zbiorach nie miałam jeszcze tak malutkiego pudru :) Puder ma delikatnie żółty odcień, jak to na bananowe przystało. Mam wrażenie, że na skórze wychodzi on mniej żółto niż jego sypki brat bananowy, za co oczywiście duży plus. Dzięki delikatnie ciepłemu, żółtemu odcieniowi fajnie neutralizuje on fioletowe cienie pod oczami. Świetnie nadaje się do utrwalania korektora w tej okolicy, wygładza i ujednolica, dając efekt photoshopa. Co ważne, nie przesuszył, ani nie podrażnił mi delikatnej skóry pod oczami. Bez problemu współpracuje z różnymi korektorami. Pudru bananowego używałam głównie pod oczami i w tej funkcji sprawdził się ekstra, nakładając go kilka razy na całą twarz nie do końca byłam z niego zadowolona, mam mieszaną cerę, która wymaga nieco większego utrwalenia. Myślę jednak, że posiadaczki normalnej w kierunku suchej skóry, aplikując go na całą twarz, mogą być z niego zadowolone. Puder podczas aplikacji minimalnie się pyli z pędzelka, w samym opakowaniu na szczęście już nie jest to zauważalne. Mimo małej pojemności jest on bardzo wydajny, polecam spróbować, jeśli szukacie małego pudru w delikatnie żółtym odcieniu o kompaktowych rozmiarach.
    Zalety:
    • tani, zwłaszcza na promocji
    • łatwo dostępny
    • ładnie, świeżo wygląda pod oczami i można nim utrwalić nałożony wcześniej korektor
    • odcień delikatnie żółty (nie robi na skórze żółtka), który fajnie neutralizuje fioletowe cienie pod oczami
    • wydajny
    • nie pyli
    Wady:
    • malutki rozmiar, ale w końcu to wkład do paletki
  • 12 grudnia 2020 o 18:58
    Produkt sam w sobie nie jest zły, ale te kompaktowe rozmiary potrafią wkurzać
    Ogólnie jest to bardzo podobny puder do tego Banana Chocolate z Lovely. Jak dla mnie właściwości mają identyczne: ładny zapach, subtelny efekt, przyjemna konsystencja. Jednak tu na wielki minus mini pudełeczko, z którego bardzo niewygodnie jest pobierać produkt na pędzel. Oczywiście mogłabym robić to mniejszym pędzelkiem, ale musiałabym poświęcić na sam etap pudrowania twarzy 2 razy więcej czasu. Więc nie. Puder dość przeciętnie utrwala. Trochę pyli, ale da się przeżyć. Nadaje skórze delikatnego żółtego odcienia. Dla mnie w sam raz, bo odcień mojej cery wpada w żółte tony. Kupiłam, bo brakowało mi czegoś do paletki Choose What i Want, a nie chciałam brać 2 razy tego samego bronzera. Cieni też jakoś nie chciałam, bo mam ich po kokardę. A puder bananowy zawsze się przyda. Jak nie do utrwalania makijażu, to np. jako cień bazowy na górną powiekę. No nie jest to zły produkt, ale to opakowanie naprawdę wkurza. Dlatego 3 gwiazdki.
    tiruru
    31 października 2020 o 19:08
    Zapoczątkował u mnie fazę na puder bananowy :)
    Zdecydowałam się zakupić ten puder, ponieważ wcześniejszy mi spadł i się pokruszył ???? dosłownie zostałam bez pudru! Więc na szybko wybrałam się do drogerii, stanęłam przed półką i zaczęłam patrzeć... Nie powiem, ale trochę przemówiła do mnie cena (z resztą wtedy jeszcze na promocji!) i wielkość - dlaczego? Bo po pierwsze, jeśli faktycznie nie byłby to produkt dla mnie nie było by mi żal go wyrzucić, po drugie taka niska cena, po trzecie podobało mi się to, że jeśli będzie fajny to jest mały i będę go mogła brać ze sobą wszędzie. Opakowanie: mały wkład, który można włożyć do pletli tej firmy, dzięki temu same sobie komponujemy co paletka ma mieć, fajny sposób! Plastikowe opakowanie, plastikowa nakładka. Puder: jak otworzyłam to byłam mega ciekawa pudru bananowego, ładnie i lekko pachniał bananem. Dobrze się go rozprowadzało, może troszkę gorzej, bo tak płytka jest dość niewielka. Efekty: puder na prawdę dobrze zmatowił skórę na w miarę na długi czas. Byłam zaskoczona pozytywnie! Podsumowując, niska cena, dość wygodny i kompaktowy rozmiar pudru, dodatkowo na plus działanie - super puder! 4/5
    Zalety:
    • wielkość
    • dobrze matowił
    • fajny zapach
    Wady:
    • szkoda, że nie było wersji „wolnostojącej”
  • 3 października 2020 o 18:35
    Idealny na co dzień
    Puder dobrze się utrzymuje, matuje, nie ciastkuje się. Ma lekko piaskowy, ale nie żółty odcień. Delikatnie wygładza. Jest duuużo lepszy niż jego sypka wersja, która u mnie na twarzy wyglądała jak żółtko jaja.
    Zalety:
    • dobrze trwala, matuje
    • wygładza