Błyszczyki

Artdeco Glamour Gloss Błyszczyk optycznie powiększający usta

ARTDECO GLAMOUR GLOSS BŁYSzCzYK OPTYCzNIE POWIĘKSzAJĄCY USTA

• 11 września 2012 o 10:05
    Był ulubiony, ale pod koniec drobinki zaczęły mnie denerwować ;)
    Opakowanie - eleganckie, b. ładnie prezentuje się w kosmetyczce. Zapach - piękny, malinowy. Konsystencja - błyszczyk jest dość gęsty, dzięki czemu nie wylewa się z opakowania. Ogólnie był to mój KWC, ale z biegiem czasu drobinki zaczęły mnie denerwować. Być może dlatego, że ostatnio gustuje bardziej w matach ;) Nie wysusza, ładnie podkreśla usta, trwały. Wydajność - 6 miesięcy! Posiadam kolor 82. Używam tego produktu od: marzec 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 sierpnia 2011 o 14:54
    mazidło
    Błyszczyk kupiłam w Douglasie, obiecując sobie po tej firmie i za tę cenę bardzo wiele... Męczyłam go chyba z 1,5 roku, gdyż nie chciałam wyrzucić do śmieci za takie pieniądze. Błyszczyk ma ciężką mazistą konsystencję, która nadaje się chyba tylko na zimę. Kolor który miał być nude był na tyle ciemny na ustach,że je pomniejszał a nie powiększał. Może gdybym lepiej dobrała kolor byłoby lepiej dlatego daje 2 gwiazdki Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    Pariii
    27 lutego 2009 o 22:49
    wspaniałe !
    mam ich pare i jestem zadowolona, ale to jak ! * trzymają się na ustach długo * pięknie się na nich prezentują * kolory są prześliczne * są gęste * po oblizaniu ust nie osadząją się na języku ( co jest dla mnie najważniejsze ! ) Używam tego produktu od: a od roku :) Ilość zużytych opakowań: ze 2, a 3 jeszcze mam
  • 8 czerwca 2008 o 19:52
    jakośc ok, ale za tą cenę...
    można się spodziewać lepszego. Ok, ok, to był prezent- nie będę narzekać ;) Błyszczyk rzeczywiście: optycznie powiększa usta, ma śliczny kolor (82- z moim jasnym typem urody ciężko trafić w idealnie pasujący kolor, ten bym do nich zaliczyła). Sporo drobinek, co może niektórym przeszkadzać, na szczęście na tyle drobnych, ze są one niewyczuwalne (miewałam i takie błyszczyki, które robił wręcz peeling). Porównałabym go do fabulous gloss Miss Sporty- pod względem zarówno wyglądu jak i trwałości na ustach. Zapach tolerowany przez wybrednego TŻ-ta- czyli owocowy, trochę idący w truskawkę, bardzo subtelny. Przetrwał próbę jedzenia, picia, mycia zębów zostawiają kolorek i blask, ale całonocnej imprezy, niestety, nie przetrwał, czego bym się spodziewała... Dobrze, już nie marudzę. Właściwości pielęgnacyjnych nie zauważyłam, nie używam codziennie. Na pewno nie wysusza, bo to już bym poczuła. Porządny. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 marca 2008 o 17:05
    Genialny!
    Długo szukałam błyszczyka, który optycznie powiekszyłby usta, był trwały, ładnie - ale nie przesadnie mieniacy sie, no i odrobinę "smakowity":) Ten spełnia wszytskie te wymagania, mogę o nim mówić w samych superlatywach, poleciła mi go wizazystka. Jego dodatkowym atutem jest spora wydajnośc. Używam tego produktu od:4 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1