Błyszczyki

Lovely Lip Gloss Błyszczyk do Ust H2O 08 LOV-5687
Bodyland.pl
Lovely Lip Gloss Błyszczyk do Ust H2O 02 LOV-1674
Lovely Lip Gloss Błyszczyk do Ust H2O 08

Nasi użytkownicy zostawili 264 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2025 o 22:53
    Wodny błyszczyk h2o
    Kupiłam błyszczyk h2o, bo był bardzo popularny w internecie. Nie spodziewałam się po nim niczego dobrego, natomiast produkt okazał się świetny. Ma wodną konsystencję, pięknie pachnie, a na ustach utrzymuje się bardzo długo.
  • 18 marca 2025 o 12:30
    Świetny!
    Od dawna szukałam błyszczyka, który nie będzie się kleił, a jednocześnie zapewni moim ustom nawilżenie i piękny blask. Lovely H2O Lip Gloss okazał się dokładnie tym, czego potrzebowałam. Jego największą zaletą jest wodna formuła, która sprawia, że produkt jest niezwykle lekki i komfortowy w noszeniu. Nie ma tu mowy o uczuciu lepkości, które często towarzyszy tradycyjnym błyszczykom. Już po pierwszej aplikacji zauważyłam, jak przyjemnie koi i nawilża usta. Po kilku minutach można odnieść wrażenie, jakby były delikatnie otulone warstwą odżywczego nawilżenia, a nie ciężkiego kosmetyku. Efekt, jaki daje, to subtelny, ale wyraźny połysk, który sprawia, że usta wyglądają zdrowo i świeżo. Kolory są naturalne, nienachalne, a jednocześnie pięknie podkreślają usta, nadając im efekt gładkiej tafli. Kolejną zaletą jest zapach – delikatny, nieprzytłaczający, ale przyjemny i lekko odświeżający. Aplikator jest wygodny, dzięki czemu nakładanie produktu jest szybkie i bezproblemowe. Błyszczyk nie wchodzi w załamania ust, nie zbiera się w kącikach, a jego trwałość jak na produkt o tak lekkiej formule jest naprawdę zadowalająca. To jeden z tych kosmetyków, które idealnie sprawdzają się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia. Dzięki Lovely H2O Lip Gloss usta wyglądają na zadbane i pełne blasku bez uczucia dyskomfortu. Zdecydowanie warto mieć go w swojej kosmetyczce, zwłaszcza jeśli cenisz sobie naturalny efekt i komfort noszenia.
    ddarcia
    17 marca 2025 o 8:34
    MOCNE OK
    Lovely H2O Lip Gloss to lekki i przyjemny błyszczyk, który przez długi czas był moim ulubieńcem. Miałam go w wielu odcieniach i uważam, że za swoją cenę to świetna propozycja, szczególnie dla osób początkujących w makijażu lub tych, które nie chcą wydawać fortuny na kosmetyki. Jego największą zaletą jest wodnista, nietłusta konsystencja, która nie klei się na ustach i zapewnia subtelny efekt tafli, idealny dla fanek naturalnego makijażu. Oczywiście trwałość nie jest jego najmocniejszą stroną, więc wymaga poprawek w ciągu dnia, ale to standard przy błyszczykach. Niestety, jeśli ktoś ma bardzo suche usta, może okazać się niewystarczający, ponieważ nie nawilża tak dobrze jak olejki czy gęstsze błyszczyki. Moje usta po dłuższym stosowaniu były lekko przesuszone. Obecnie wybieram bardziej odżywcze formuły, ale Lovely H2O Lip Gloss nadal uważam za fajny i budżetowy produkt, który warto wypróbować.
  • 16 marca 2025 o 0:39
    Całkiem fajny błyszczyk
    Miałam naprawdę wiele błyszczyków Lovely H2O Lip Gloss w różnych odcieniach i swego czasu byłam ich ogromną fanką. Za tę cenę to świetna propozycja, szczególnie dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z makijażem lub po prostu nie chcą wydawać majątku na kosmetyki. To, co zawsze w nich doceniałam, to lekka, wodnista formuła, która nie klei się na ustach, a jednocześnie daje ładny, subtelny efekt. Oczywiście nie jest to błyszczyk, który przetrwa cały dzień, ale za taką cenę sprawdza się naprawdę dobrze – zwłaszcza jeśli lubi się delikatny, naturalny efekt tafli na ustach. Moje usta są bardzo suche więc wolę sięgać po olejki lub bardziej gęste błyszczyki, które się dłużej utrzymują i dodatkowo nawilża usta a nisstety ta propozycja od Lovely nie jest już dla mnie odpowiednia ale oczywiście to nie czyni tego błyszczyku złym produktem tylko nieodpowiednim aktualnie dla mnie.
  • 15 marca 2025 o 20:26
    naprawdę dobry błyszczyk
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Błyszczyk do ust H2O to świetny wybór dla osób, które cenią sobie nawilżenie i piękny połysk. Efekt nawilżenia utrzymuje się przez długi czas. Nie klei się, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza przy codziennym użytkowaniu. Dodatkowo delikatny połysk i subtelny kolor sprawiają, że pasuje zarówno do naturalnego makijażu, jak i bardziej wyrazistych looków. Napewno kupię go ponownie!
    Zalety:
    • nie wysusza
    • pięknie się błyszczy
    Wady:
    • trochę schodzi z ust i trzeba czesto je poprawiać