Cienie do powiek

MAKE UP FACTORY QUATRO EYE COLORS 54 CIENIE

Bohema1
    9 czerwca 2022 o 15:39
    Dobre cienie
    Nieprawda jest jakoby cienie te byly prasowane to są cienie wypiekany a to różnica wielka bo można je stosować tak na sucho jak i na mokro wtedy uzyskujemy mocniejszy kolor.
    Zalety:
    • Bardzo dobre krycie
    Wady:
  • 13 maja 2019 o 9:22
    Uwielbiam je!
    Te cienie odkryłam dobre kilka lat temu i od tej pory jestem im wierna. No... może nie do końca, czasem robię skok w bok i testuję inne, ale do tych zawsze wracam z utęsknieniem. Wcześniej byłam przez kilka lat fanką cieni "Delta" marki Hean. Niestety, firma wycofała ten produkt, a to, co oferuje obecnie, nie dorasta do pięt wcześniejszym cieniom, niestety... Ale wracając do Make Up Factory :) Używam paletki nr 06. Cienie są satynowe, lekko perłowe, ale nie ma mowy o nachalnych drobinkach. Mamy tu do czynienia jedynie z delikatnym, subtelnym połyskiem. Przy tym intensywność połysku jest stopniowana zależnie od odcienia w paletce - najbardziej połyskliwy jest najjaśniejszy, natomiast najciemniejszy jest prawie matowy. I bardzo dobrze, ponieważ najciemniejszym robię jedynie kreski na górnych powiekach, a do tego nie potrzebuję połysku. Są bardzo dobrze napigmentowane, kolor wytrzymuje na powiece przez cały dzień. Nakładają się bezproblemowo, nic się nie osypuje. Mimo dość wysokiej ceny, są ekonomiczne w użytkowaniu. Przy stosowaniu ich codziennie wystarczają mi spokojnie na pół roku. Mam nadzieję, że producent ich nie wycofa, bo jak na razie lepszych (lub chociaż równych jakością) nie znalazłam.
  • 18 stycznia 2013 o 12:06
    Dobre satynowe nasycone odcieniem cienie
    Dobre satynowe cienie nr 05 odcienie 2 brazy i 2 odcienie golegiego popielu z jasna szaroscia jakby o kremowej konsystencji,idealnie rozprowadzaja sie na powiece ,trwalosc w zaleznosc od bazy ale na pewno dobra ,warte wyprobowania Używam tego produktu od: 3mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 26 stycznia 2012 o 8:09
    Kocham je
    Zastanawiałam się długo nad ich zakupem, bo nie są takie i małe opakowanie. Skusiła się na paletkę w odcieniach brązu. Po aplikacji jestem pewna, że kupię ponownie. Cienie są świetne! plusy: - kremowe - wydajne - łatwa aplikacja - nie osypują się - ładnie rozświetlają oko - dobrze dobrane kolory - trwałe - dobra jakość - warte swojej ceny wad brak :) Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 października 2011 o 22:02
    Ideał
    Posiadam dwa odcienie ( szare 82 i brązowe 87) oba mocno napigmentowane, kolory świetnie się komponują i pozwalają na wykonanie profesjonalnego makijażu. Trwałe, bez żadnej bazy wytrzymują cały dzień, nie osypują się, nie posiadają drobinek. Perłowe cudeńko w eleganckim opakowaniu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch