Cienie do powiek

Inglot Freedom System, Rainbow Eyeshadow Trzykolorowy cień do powiek

Emsig
    7 kwietnia 2023 o 15:41
    Dobre cienie w dobrej cenie
    Fajne rozwiązanie, co prawda paseczki są tak małe że nabranie tylko jednego odcienia graniczy z cudem ale ogólnie lubię ich używać. Najczęściej mieszam ze sobą dwa kolory i fajnie się to sprawdza. Brązowym można zbudować dwutonowy makijaż więc też spoko. Fajnie że są w postaci wkładów wymiennych.
    Zalety:
    • wkłady wymienne
    • gramatura
    • kilka odcieni w jednym cieniu
    Wady:
    • nie da się nabrać jednego koloru
    • różna intensywność pigmentacji
  • 24 sierpnia 2020 o 23:05
    Dobre cienie aczkolwiek nie idealne
    Są to naprawdę dobre cienie aczkolwiek niczym mnie nie zaskoczyły mam jeszcze 2 paletki prócz tej z tej firmy i są tak samo poprawne Jeżeli chodzi o możliwości tej paletki to są naprawdę spore Cena jest po prostu śmiesznie niska Cienie fajnie się fajnie się blenduja można połączyć je i stworzyć ciekawą całość w dodatku są skomponowane tak że jedna paletka można wykonać pełny makijaż oka Fakt faktem cienie trochę się sypią ale nie ma tragedi Zaoszczędzili też trochę na opakowaniu które jest bardzo liche zrobione z taniego plastiku który po prostu szybko pęka Przy większej nieuwadze można nałożyć dwa cienie niechcący na pędzel Cienie mocno napigmentowane na co patrzymy w pierwszej kolejności Paletka zostanie u mnie na dłużej nie używam jej jako głównej paletki ale czasem do makijażu na codzien używam poszczególnych cieni Trwałość cieni nie jest zła fakt faktem nie wyglądają tak dobrze przez cały dzień jak inne paletki za 200zl ale moim zdaniem i tak dają sobie świetnie radę i dobrze wyglądają nawet na tle paletek raz droższych Polecam wszystkim którzy zaczynają swoją przygodę z makijażem a nie chcą na razie dużo inwestować
    Sabi01
    30 lipca 2020 o 9:59
    Wspaniałe
    Te cienie do powiek są charakterystyczne, zawierają w jednej gamie kolorystycznej trzy idealnie ze sobą skomponowane kolory o jednolitym wykończeniu. Są bardzo prakyczne. Minimalistyczny rozmiar wpasowuje się idealnie w kilka moich kompaktowych kasetek magnetycznych. Jeśli nie mogę zabrać ze sobą w podróż dużej kasetki, przekładam go do malutkiej i jest ze mną zawsze. Posiadam matowe brązy, bardzo cenię je za to, że w łatwy i szybki sposób można wykonać nimi kompletny pod względem kolorystycznym makijaż. Nie osypują się, łatwo się je blenduje, są niezwykle trwałe, nie gromadzą się w załamaniach powieki podczas upałów, sa w przystępnej cenie. Polecam:)
    • efekt
    • praktyczność
    • gama kolorystyczna
  • 13 lutego 2020 o 23:09
    Poprawna pigmentacja Inglota
    Cień jest dokładnie tak samo napigmentowany jak pozostałe cienie tej marki. Trochę niewygodnie nabiera się cienie, zwłaszcza jeśli się spieszymy. Wówczas fakt zmieszania co najmniej dwóch odcienia jest raczej oczywisty.
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowany
    • Wydajny
    Wady:
    • Ryzyko nabrania więcej niż jednego odcienia
    U konsultantki
  • 5 listopada 2019 o 22:10
    re we lka
    Marka Inglot od zawsze kojarzyła mi się dobrą marka jedank cena mnie odstraszala i długo wachalam się z kupnem cieni tej firmy ale ze chciałam sprawdzić coś z górnej półki to w końcu 'odzalowalam' :) i nie zawiodłam się! ja używam cieni w barwach jesieni czyli przede wszystkim brązy, jaśniejsze, ciemniejsze w zależności od okazji ponieważ mam piwne oczy i takie kolory podkreślają moje oko. Cienie od Inglot są naprawdę dobre, kolor maja głęboki, dzięki czemu nie muszę nakładać stu warstw aby uzyskać kolor i jakikolwiek efekt na powiekach, ponadto łatwo się rozprowadzaja, a i dzięki temu że nie musimy nakładać wielu warstw, wydajność takiej paletki jest równie dobra. Trwałość na powiece : w moim przypadku bite przynajmniej 8h, niezależnie od pory roku, więc serdecznie polecam :)
    Zalety:
    • wyraziste kolory
    • trwalosc
    • wydajnosc
    Wady:
    • może ew. cena