Cienie do powiek

Lovely Miss Lily Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2024 o 9:24
    Średniaczki
    Nie przepadam za tą paletą, opakowanie ciężko otworzyć, można połamać paznokcie. Cienie są średnio napigmentowane, zwłaszcza te ciemne. Błyski nie są spektakularne. Na pewno nie kupię ponownie.
    Wady:
    • Jakość
  • 29 marca 2023 o 17:38
    Fajna, tania paletka cieni :)
    Kupiłam ją na promocji w Rossmannie, urzekły mnie kolory! Paletka jest tak urozmaicona, że można nią wykonać każdą wersję makijażu, zarówno delikatny dzienny jak i wieczorowy. Pigmentacja jest bardzo fajna. Cienie super się blendują, przy niektórych występuje delikatny osyp, ale przy cieniach matowych to norma, nawet w mega drogich paletkach. Nie mam do niej zastrzeżeń, cienie nie robią plam, nie ma niemiłych niespodzianek podczas aplikacji. Praca z nimi jest bardzo przyjemna. Polecam, jeśli lubicie taką kolorystykę :)
    Mela345
    6 stycznia 2023 o 13:18
    NAJLEPSZA Z LOVELY :)
    Plusy(+) - pigmentacja - dobrze się blendują - ładna dzienna paletka z fioletem i różem - trwałość - cena - dostępność - perełki z tej paletki to kolory: 1,3,8,14 - ciemne błyszczące cienie: napigmentowane i błyszczące na powiece - brązy: czekoladowy, chłodny i ciepły - jasny róż (10) i jasna ala pomarańcz (14) Minusy(-) - kolorek 5: słaba pigmentacja i zostawia efekt plamisty - kolorek 16: dla mnie nieużytkowy Podsumowując paletka jest świetna na dzień, ale nienudna. Mamy bazowe cienie, które znajdziemy w każdej paletce dziennej plus odcienie różu i fioletu. Można nadać smaku zwyczajnemu makijażowi. Polecam gorąco :)
    xazyc
    12 listopada 2021 o 0:19
    Super!
    Paletkę dostałam w prezencie i na początku nie byłam do niej przekonana, po wykonaniu dwóch makijaży wystawiłam ją na sprzedaż. Aż pewnego razu coś mnie tknęło, żeby dać jej jeszcze szansę i tym razem się do niej przekonałam. Samo opakowanie jest bardzo proste, jednak coś sprawia, że bardzo przypadło mi do gustu. Tłoczenia na cieniach bardzo ładnie wyglądają i nawiązują do produktu (kwiat jako znak charakterystyczny marki Lovely, oko jako miejsce aplikowania cieni). Co do zawartości to znajdują się tam idealne cienie na makijaż dzienny, a przy odrobinie chęci uda się wyczarować również jakiś wieczorowy look. Fioletowy cień to moim zdaniem petarda! Cienie są bardzo dobrze napigmentowane, czym lekko się zaskoczyłam. Nie mam najmniejszego problemu z ich blendowaniem. Osypują się minimalnie, jednak nie jest to żaden problem. Kiedy spojrzałam na cenę to wydała mi się ona odrobinę wysoka (większość palet mam z Revolution i przy podobnej pigmentacji są one tańsze), jednak teraz uważam, że jest ona warta by tyle za nią zapłacić i z przyjemnością sięgnę po kolejne opakowanie.
    AnnNowa
    5 listopada 2021 o 22:54
    Dzienniaczek
    Paletka posiada 16 pięknych ,mocno napigmentowanych cieni. Cienie ładnie nakładają się na powiekę, nie ma problemu z blendowaniem ich. Testowałam tą paletkę z bazą i bez i mogę śmiało napisać, że cienie świetnie sobie radzą bez bazy. Długo się utrzymują, nie ścierają się, ani nie rolują. Paletka przypasowała mi do makijaży dziennych. Z resztą widać po zdjęciu zużycie. Raczej ponownie jej nie kupię, jest tyle nowości do przetestowania ale mogę śmiało polecić osobom, które zastanawiają się nad nią.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • trwałość
    • duży wybór kolorystyczny