Rozświetlacze

Sephora Face Shimmering Powder [Poudre Illuminatrice Visage] Rozświetlający puder do twarzy

Ganette
    5 lipca 2023 o 10:11
    Szampanski blask...
    Kupiłam w sklepie internetowym, byłam bardzo ciekawa po przeczytaniu kilku pozytywnych opinii. Rozswietlacz piękny, szampanski, daje super blask, jeśli przesadzimy to zrobi plamę i nie będzie estetycznie wyglądać, ale nałożony z umiarem daje się stopniowac i otrzymamy bardzo ładny efekt. Jest bardzo trwały i wydajny, mam wrażenie że nigdy się nie skończy :) Cena jest trochę wysoka, mamy na rynku wiele dobrych i tanich rozswirtlaczy, więc raczej do niego nie wrócę, ale nie żałuję zakupu i polecam wypróbować.
  • 5 lipca 2023 o 7:46
    Niby najjaśniejszy odcień a i tak potrafi przyciemnić
    W sephorze zakupiłam rozświetlacz z marki własnej sephora w odcieniu 01 delicate glow. W założeniu miał być to najjaśniejszy dostępny odcień w szampańskim odcieniu. W praktyce wyglądało to troszeczkę inaczej, ale od początku. Rozświetlacz znajduje się w plastikowym, kwadratowym opakowaniu koloru czarnego. Na wierzchu widnieje przeźroczyste okienko przez które możemy zobaczyć jak wygląda produkt. Otwarcie jest na klik, choć przy otwieraniu trzeba się odrobinę wysilić. Co do samego produktu to posiada przepiękne tłoczenie, które szkoda niszczyć. Rozświetlacz bardzo dobrze nabiera się na pędzel, przy czym delikatnie się pyli. Co do odcienia to nie powiedziałabym że jest to szampański kolor, bardziej złoty. Nałożony w troszeczkę większej ilości potrafi zrobić ciemniejsze smugi na policzku. Nazwa tego produkt również jest nieadekwatna – delikatne rozświetlenie? No raczej nie. Nałożony nawet delikatnie daje efekt tafli i jest dość mocno widoczny. Zauważyłam również że potrafi podkreślać fakturę skóry. Niestety, okazało się że ten produkt nie jest dla mnie. Możliwe że osoby z gładką cerą, które lubią taki błysk będą zadowolone. Żeby nie było że ten produkt nie ma plusów to muszę pochwalić gramaturę. Mamy tu 6 g, podobnie jak w innych produktach tego typu, lecz zauważyłam że ten konkretny produkt jest bardzo wydajny, co uważam za plus. Ogólnie produkt znajdzie zwolenników jak i przeciwników. Mi osobiście może nie tyle co się nie sprawdził, o tyle nie jest to produkt dla mnie.
    Hayumi
    13 lipca 2020 o 20:31
    Cudowny rozświetlacz, piękny glow
    Posiadam odcień Natural Glow, szampański, uważam że większość osób byłaby zadowolona z tego odcienia. Daje efekt mokrego policzka, można go stopniować, nie podkreśla mankamentów skóry. Wygląda pięknie, jest to konkretny rozświetlacz, który faktycznie widać, nakładanie go to czysta przyjemność. Nie wyobrażam sobie nie mieć go w swojej kosmetyczce, mógłby kosztować dużo więcej i wciąż byłby wart swojej ceny. Jeśli gdziekolwiek na niego traficie to bierzcie w ciemno bo warto!
    Zalety:
    • Odcień Natural Glow, szampański, uniwersalny
    • Daje efekt mokrej skóry, nie podkreśla porów
    • Nie robi ciemnej smugi
    • Można go stopniować
    • Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, dodatkowo wydajny
    • Poręczne i porządne opakowanie
    Wady:
    • Brak!
  • 6 marca 2020 o 10:06
    Piękny efekt na skórze
    Rozświetlacz SEPHORA zakupiłam po przeczytaniu recenzji na Wizażu. Kupowałam w okresie świątecznym, akurat była promocja i zapłaciłam za niego około 50 złotych. Obecnie jest to rozświetlacz po który sięgam najczęściej. Posiadam kolor 02. Wydawał mi się najbardziej odpowiedni dla mojego kolorytu skóry i nie pomyliłam się. Produkt zapakowany jest w bardzo porządnym – solidnym opakowaniu. Nie straszne są mu upadki na podłogę – na razie wszystko przetrwał bez uszczerbku. Bardzo łatwo się aplikuje. Możemy stopniować efekt na skórze. Pięknie wygląda i oczywiście jak na tego typu produkty jest bardzo wydajny także warto wydać nawet te 66 złotych w cenie regularnej ponieważ na pewno posłuży nam na długo – opakowanie ma pojemność 6,5 g. Czy kupię ponownie nie wiem – zapewne jak ten mi się skończy będę mieć już ochotę na coś nowego jak to zwykle bywa z kosmetykami.
    Zalety:
    • piękny efekt na skórze
    • łatwość aplikacji
    • cena biorąc pod uwagę wydajność
    • kolory - każdy znajdzie swój idealny
  • 26 grudnia 2019 o 19:44
    Sephora rozswietlacz - tak x3
    Tak tak tak ! Mega rozswietlacz , piekna tafla ! W koncu rozswietlacz ktory daje porzadany efekt a nie tandetne drobinki. Mega trwaly na twarzy. Odcien szampanski cos pieknego. Polecam kazdemu wyprobowac ! Nie umywa sie do tych wychwalanych wibo itp ktore daja tandetny efekt. Lepiej dolozyc i miec to cudoooooo
    Zalety:
    • efekt tafli A nie tandetnych drobinek jak np wibo itp.
    • trwalosc
    • pigment
    • solidne opakowanie
    • proste nakladanie
    • rownomierny efekt

Zobacz także inne Rozświetlacze