Rozświetlacze

Lovely Mermaid, Rainbow Highlighter Tęczowy rozświetlacz do twarzy

• 5 maja 2022 o 16:50
    Śmieszek
    Śmieszny produkt , miałam z nim dużo zabawy , z jednej strony ładnie rozświetla ale z drugiej po czasie daje wrażenie jakby na policzkach był siniak ???? mam mieszane uczucia , jest trwały jednak jakby ciemnieje .... Poprzez opakowanie aplikacja jest łatwa i to jest plus
    • Dostępność
    • Ładne rozświetlenie
    Wady:
    • Po pewnym czasie tak do godziny ciemnieje i daje wrażenie siniaka na policzku
    lergie
    21 maja 2020 o 20:35
    Srebrna perła
    Rozświetlacz mam już od dawna, ale mimo wszystko żal wywalić. Był czas, kiedy jednorożce były wszędzie, ja miałam fazę, więc musiałam go kupić ;) Ale tak jak wiele tego typu rozświetlaczy niestety te kolory zlewają się w jeden, srebrny. Nie jest to hajlajt z kosmosu, w zasadzie jego taflę oceniam jako perłę. Plus, że nie jest drobinkowy. Konsystencja jest całkiem przyjemna, nie sucha, nawet nieco miękka i kremowa. Jednak ja muszę mieć dzień na chłodny rozświetlacz, więc rzadko po niego sięgam.
    Zalety:
    • Przyjemna konsystencja
    • Daje taflę bez drobinek
    • Utrzymuje się bez zarzutu
    Wady:
    • Kolory zlewają się w jedne, srebrzysty
    • Trochę pudrowy perłowy efekt
    • Tandetne opakowanie
    • Chyba już niedostępny
  • 3 maja 2020 o 13:59
    Mały jednorożec
    Produkty z Lovely zaczynają mi się coraz częściej kojarzyć z dobrą jakością za niską cenę. Naprawdę rzadko zawodzą, więc też niezbyt często waham się przy zakupie. Rozświetlacz swego czasu można było kupić w wielu miejscach. Swój kupiłam akurat w Rossmannie. Teraz chyba zostać wycofany ze sprzedaży, ponieważ nie mogę go nigdzie znaleźć. Cena przystępna, a wydajność również naprawdę niezła. Proste, w miarę ładne opakowanie. Przede wszystkim jednak wykonane z dobrego jakościowo plastiku, nie rysuje się, nie widać na nim widocznym śladów użytkowania. Produkt łatwy do rozprowadzenia na twarzy. Tworzy dosyć mocny efekt, więc łatwo z nim przesadzić. Będzie dobrze nadawał się do kobiet z chłodniejszym typem urody, ponieważ robi srebrną taflę. Wymaga trochę uważniejszego użycia, jednak bardzo dobrze wygląda na twarzy. Dobrze współgra ze wszystkimi moimi podkładami i i pudrami. Czasem zdarza mu się osypywać. Na plus również trwałość. Za tak niską cenę, naprawdę opłacało się sprawdzić ten produkt. Z chęcią kupiłabym go ponownie. Jeśli znajdę, na pewno znowu pojawi się w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • Niska cena.
    • Dobra wydajność.
    • Trwałe, proste opakowanie.
    • Dobra trwałość.
    • Ładny, wyrazisty efekt rozświetlenia ze srebrną poświatą.
    Wady:
    • Dostępność.
    • Czasem trochę się osypuje.
  • 20 kwietnia 2020 o 13:21
    Lovely, Rainbow Highlighter
    Daje ładny efekt ładnej, błyszczącej tafli, ale łatwo z nim przesadzić. Jest dość trwały, nie osypuje się. Bardzo wydajny. Nie podrażnia skóry. Plastikowe opakowanie, niby zwyczajne a jednak skrywa całkiem dobry produkt. Niestety czasami przy delikatnym dotknięciu lubi roznosić się po reszcie twarzy.
    • ładny błysk
    • nie osypuje się
    • dość trwały
    • wydajny
    Wady:
    • lubi roznosić się po reszcie twarzy
  • 17 grudnia 2018 o 9:23
    Łatwo z nim przesadzić
    Produkt zakupiłam na rossmannowej promocji. Opakowanie najzwyklejsze ze zwykłych, produkt wyglądał natomiast interesująco. W środku znajdujemy miks tęczowych pudrów. Produkty są dość mocno napigmentowane, niestety nie transparentne, więc łatwo można narobić sobie plam na twarzy. Przy nałożeniu niewielkiej ilości otrzymujemy fajne rozświetlenie. Z racji tego że puder jest dość miękki i treściwy - łatwo z nim przesadzić i nałożyć go zbyt dużo tworząc jasno pastelowe plamy. Ogólnie polecam, ale z umiarem.