Korektory pod oczy

Max Factor Mastertouch Concealer Korektor pod oczy

Max Factor Mastertouch Concealer Podkład korektor pod oczy
Max Factor Mastertouch 309 - korektor do twarzy 10g

Nasi użytkownicy zostawili 129 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 sierpnia 2024 o 3:17
    skutecznie rozjaśnia cienie
    Max Factor Mastertouch Concealer to korektor, który szybko stał się moim ulubionym produktem do ukrywania cieni pod oczami. Jego formuła, przypominająca lekki fluid, jest idealna dla osób, które szukają produktu skutecznego, ale zarazem delikatnego dla wrażliwej okolicy oczu. Po aplikacji od razu zauważyłam, że korektor skutecznie rozjaśnia cienie i nadaje skórze przyjemne, naturalne rozświetlenie. To, co wyróżnia ten produkt, to jego zdolność do wygładzania drobnych zmarszczek mimicznych – bez tworzenia efektu maski, który często pojawia się z innymi korektorami. Drobne niedoskonałości również są skutecznie zakrywane, co sprawia, że skóra wygląda na świeższą i bardziej jednolitą. Korektor Max Factor Mastertouch dostępny jest w trzech odcieniach, co ułatwia dopasowanie do indywidualnego odcienia skóry. Dzięki swojej lekkości i wydajności, produkt ten jest świetnym wyborem dla każdego, kto chce uzyskać naturalny, świeży wygląd bez nadmiernego obciążania delikatnej skóry pod oczami.
  • 3 maja 2021 o 9:40
    Używam do twarzy.
    I tu sprawdza się rewelacyjnie. Ni używam pod oczy, ponieważ żaden korektor, przy moich zmarszczkach wokół oczu nie robi roboty, a tylko je podkreśla. Co innego mnie niepokoi. Ostatnio kupiłam nową sztukę. I ja rozumiem- pandemia, trzeba ciąć koszty itp. No ale to już jest przesada! Kręcę, kręcę i czekam, aż produkt pojawi się na gąbeczce i NIC. Jak korektor się pojawił, aż zdjęcie zrobiłam, bo nie mogłam uwierzyć. Niby powinno być go tyle, ile jest przezroczystej przestrzeni. No to spójrzcie na zdjęcia...
  • 25 sierpnia 2020 o 11:28
    Słaby
    Mam najjaśniejszy odcień tego korektora (303 Ivory), który jednak mimo wszystko jest dla mnie odrobinę za ciemny. Opakowanie wyglądało interesująco, ale niestety w praktyce utrudniało aplikację. Na dole opakowania znajduje się pokrętło za pomocą którego dozujemy produkt, problem w tym że działa ono różnie i najczęściej wyciska zdecydowanie za dużo kosmetyku. Poza tym, dozownik posiada bardzo twardą materiałową gąbeczkę, co jednak nie przeszkadzało mi w jego używaniu, gdyż służyła mi wyłącznie do naniesienia korektora, a rozprowadzałam go palcami lub oddzielną gąbeczką. Sam korektor jest ładnie kremowy i dobrze rozprowadza się na skórze, rozświetla, natomiast ma bardzo słabe krycie, nie polecam osobom z większymi zasinieniami. Ja lubię delikatny i ledwo widoczny efekt korektora więc generalnie pod tym względem odpowiadałby mi gdyby nie zbyt ciemny odcień... Na pewno nie nadaje się do tuszowania niedoskonałości skóry i jest przeznaczony wyłącznie pod oczy. Niestety nie można go nadbudowywać kolejnymi warstwami, gdyż zaraz zaczyna wchodzić w załamania, tworzą się grudy i generalnie masakra. Dodatkowo w opakowaniu jest go niewiele, dokładnie tyle ile widać na zdjęciu, co sprawia, że jest bardzo niewydajny... Poza tym z trwałością też ma problemy, delikatnie schodził w ciągu dnia.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • dobrze się rozprowadza i aplikuje
    • delikatne krycie, efekt rozświetlenia
    Wady:
    • najjaśniejszy odcień (303 Ivory) zbyt ciemny dla osób o jasnej karnacji
    • opakowanie dozuje za dużo produktu
    • nie można go nadbudowywać (wchodzi w załamania i tworzy grudki)
    • mało wydajny
    • słaba trwałość
  • 9 lipca 2020 o 19:26
    Nie dla mnie
    Po serii złych korektorów postanowiłam wypróbować Maxfactor. Niestety dla mnie porażka. Aplikator nieprzyjemny i nie da się nim zbyt dobrze nałożyć produktu, do tego biorąc najjaśniejszy odcień jest on ciągle za ciemny a nie mam porcelanowej karnacji. Nie zakrywa też zbyt dobrze. Zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    • wykręcanie" produktu
    Wady:
    • twardy aplikator, który źle rozprowadza produkt
    • słabe krycie
    • dziwna kolorystyka
  • 21 marca 2020 o 23:23
    303 ivory
    A max Factor jak zwykle ma swoją gamę kolorystyczną która kompletnie nie nadaje sie do jasnych karnacji. Kupilam przez internet odcień ivory no bo ivory znaczy jedno- jasny kolor, a przyszedł mi ciemny korektor który muszę mieszać z innym jasnym. Pomijając kwestie koloru korektor sam w sobie ma formułę która polubiłam. Nie wysusza mi skóry i nie podkreśla mikro zmarszczek. Mam uczucie jakbym rozsamrowywała krem bo ma taka lekka konsystencje. Niestety nie zakryje naszych śińcow ale rozswietli skórę pod oczami i nada im zdrowego blasku. Aplikator z gabeczka na końcu fajny i łatwo się niem nakłada produkt.