Korektory pod oczy

L'Oreal Paris True Match, Touche Magique Korektor rozświetlający (nowa wersja)

L'Oreal Paris True Match La Touche Magique Korektor 3-5.N Natural Beige

Nasi użytkownicy zostawili 225 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 sierpnia 2024 o 1:01
    Cudeńko
    Zakochałam się w nim od pierwszego użycia. Chociaż moim korektorem pod oczy numer 1 nadal pozostaje Maybelline Age Rewind (ten w opakowaniu z okrągłą gąbeczką), to korektor L'Oreal Touche Magique jest na podium tuż za nim.
    Zalety:
    • DOBRZE UKRYWA CIENIE POD OCZAMI - zakrywa wszystkie sińce i przebarwienia pod oczami, odświeża i odmładza spojrzenie. Jego krycie określiłabym jako "pomiędzy średnim a wysokim".
    • WYGLĄDA NATURALNIE - nie zbiera się w zmarszczkach i załamaniach skóry pod oczami, nie przesusza, nie tworzy ciężkiej, postarzającej warstwy.
    • PIELĘGNUJE SKÓRĘ - zaraz po nałożeniu delikatnie połyskuje, tak jakbym nałożyła pod oczy leciutki olejek. Po chwili wtapia się w skórę i wygląda jak skóra, jakby go nie było (tylko cienie pod oczami pozostają zakryte). Wiele innych korektorów zaczyna wyglądać u mnie w ciągu dnia coraz gorzej, bo mocno wysuszają skórę. Ten korektor jest bardziej nawilżający, wygląda tak samo świeżo i ładnie przez cały dzień.
    • ŁADNY KOLOR - mam najjaśniejszą wersję. Nie ciemnieje, nie wpada w żółte ani pomarańczowe tony, jest idealnie beżowy. Stapia się ze skórą i nie odcina się od reszty twarzy niezależnie od tego, czy noszę lekki, czy mocno kryjący podkład, czy w ogóle nie nakładam podkładu.
    • WYGODNY W UŻYCIU - to korektor w pędzelku, wykręcany. Najwygodniej malować się nim wprost z opakowania, przyklepując lekko palcem to, co namalowałyśmy na powiekach. Nałożenie go zajmuje kilka sekund. Nie wymaga kremu pod oczami ani przypudrowania.
    • ELEGANCKIE OPAKOWANIE - wygląda naprawdę piękne, z klasą. Opakowanie jest super wygodne i higieniczne.
    Wady:
    • MAŁO WYDAJNY - korektora jest malutko w opakowaniu. Mimo że używam go tylko pod oczy i w małej ilości, potrafię go zużyć w miesiąc...
    • DROGI - nie dość, że w drogerii jego cena jest zaporowa, to jeszcze ze względu na małą wydajność trzeba go kupować częściej niż inne korektory.
    • ZA SŁABY NA WYPRYSKI - nie używam go do zakrywania wyprysków i przebarwień na twarzy, bo mi go szkoda, słabo się utrzymuje i mam do tego lepsze korektory.
  • 6 marca 2024 o 8:51
    Dla mnie rewelacyjny
    Zacznę od tego że mam już swoje lata a mianowicie aż 37 ;) I jak to w tym wieku posiadam liczne zmarczki pod oczami ,sińce i worki . Po przebudzeniu nie mogę patrzeć na siebie w lustro cóż jak to mówią starość heee. Jakieś parę miesięcy temu podczas zakupów w drogerii Rossman odkryłam to cudeńko z którym nie mogę się rozstać. Z początku bylamdo tego kolektora sceptycznie nastawiona a to dlatego że niby kupiłam odcień Ivory Bege a w rzeczywistości był bardzo ciemny ale na szczczescie po nałożeniu wtapia się idealnie w skórę i pomarańczowy odcień znika. Kolektor zamknięty jest w bardzo efektowne opakowanie przypominające wykręcana kredkę. Opakowanie w kolorze srebrnym z nakładaną nakrętką pod którą znajduje się pędzelek z którego po przekręceniu dołu wydobywa się kolektor fajne rozwiązanie i bardzo praktyczne. Kolektor o delikatnej lekkiej konsystencji wystarczy jedno przekrecenie by pokryć nim dwie powieki Dolne. Kolektor dobrze się rozprowadza i szybko wtapia w skórę . Kolektor nie ma dużego krycia ale za to bardzo ale to bardzo rozświetla te okolice dzięki czemu skóra wygląda na wypoczętą i rozjaśniona . Kolektor nie podkreśla zmarszczek I nie wchodzi w nie a to dla mnie bardzo ważne . Kolektor wytrzymuje na swoim miejscu spokojnie przez cały dzień. Polecam jeśli nie lubisz mieć skrupy pod oczami to produkt idelany dla ciebie
    • Konsystencja
    • Wtapia się w skórę
    • Rozświetla
    • Deliaktne krycie
    • Nie wchodzi w zmarszczki
  • 4 kwietnia 2023 o 14:05
    Ten korektor to po prostu mistrzostwo świata
    Ma delikatną konsystencję, która pięknie wtapia się w skórę i daje efekt rozświetlenia. Nie zbiera się w załamaniach ani w okolicach kurzych łapek, co jest dla mnie bardzo ważne. Korektor jest bardzo trwały, utrzymuje się na skórze przez wiele godzin i nie wymaga poprawek. Ponadto, dostępny jest w wielu odcieniach, co umożliwia idealne dopasowanie do koloru skóry. Gorąco polecam ten korektor każdej kobiecie, która szuka idealnego rozświetlającego korektora.
    mau_goh
    20 stycznia 2023 o 6:36
    Delikatny i naturalny efekt
    Dla mnie rewelacja, dokładnie to, czego szukałam - i kupiłam go po sprawdzeniu na wizażu opinii na temat różnych korektorów. Mam dość mocne sińce pod oczami, chyba taka już moja uroda, ponieważ towarzysza mi niemal zawsze i od zawsze, niezależnie od ilości snu. Mam dość głęboko osadzone oczy, z pierwszymi zmarszczkami - lub może zmarszczkami mimicznymi, które przez ciężkie korektory niestety były bardziej widoczne (lub miałam taki efekt przez wysuszenie). Ten korektor zastapił mi inny, bardzo gesty i kryjący. Loreal delikatne przykrywa zasiniena czy zylki, wyrównuje kolor i delikatnie rozświetla. Nakładam do na niemal cała powierzchnie oka, co jest niezwykle wygodne i precyzyjne dzięki pędzelkowi. W naglebszym zagłębieniu oka potrzebne są czasem 2 warstwy lub gdy jest kryzysowo wspomagam się innym korektorem. Dla mnie jednak mimo wszystko korektor jest super - wygodny, fajny w użytkowaniu, estetyczne opakowanie, nawilża skore i nie zasycha pod okiem, wiec praktycznie go nie widać, a skóra go nie czuje. Warto czyścić sobie pędzelek, ponieważ zauważyłam ze jeśli zostawię nadmir kosmetyku we włoskach to „zacina się” kolejna porcja i wychodzi gdzieś bokiem pędzelka
    Zalety:
    • Delikatne, naturalne krycie
    • Nawilża skore
    • Niewidoczny na skorze
    • Wygodna aplikacja
    • Estetyczne opakowanie
    Wady:
    • Nowa porcja kosmetyku czasem wychodzi gdzieś bokiem pędzelka
    • Nie kryje całkiem mocnych zasinień
  • 25 września 2022 o 14:13
    Ulubieniec
    Mój ulubiony korektor, jedyny, który nie wchodzi w zmarszczki po 15 minutach od nałożenia. Ma perfekcyjny dla mnie odcień, który idealnie stapia się ze skórą. Dodatkowy plus za to, że można stopniować krycie bez ryzyka przegięcia i za dość oryginalny aplikator.
    Zalety:
    • Aplikator, odcień, formuła