Maseczki klasyczne

GlamGlow Gravitymud, #GlitterMask Firming Treatment Maseczka do twarzy

yoanus
    10 lutego 2020 o 1:39
    Mój ideał
    Zużyłam jedno opakowanie maseczki. Na pewno kupię kolejne! Mam cerę tłustą w strefie T, skłonną do przesuszenia i bardzo wrażliwą. Maseczka uspokaja moją twarz. Rozjaśnia przebarwienia, sprawia że skóra po prostu wygląda dużo lepiej OD RAZU po ściągnięciu maski. + działanie + design + idealna przed wielkim wyjściem + zapach kokosowy/Malibu - cena - wydajność
  • 24 września 2019 o 14:17
    Zawód
    Jedyną zaletą tej maseczki jest to, że na zdjęciach na insta wygląda fajnie. Te plastikowe gwiazdeczki są niepotrzebnym, zaśmiecającym nasze środowisko dodatkiem. A przepraszam - jeszcze pachnie bardzo bardzo ładnie. Niestety podrażnia - po ściagnieciu maseczki miałam czerowne plamy (pewnie w miejscach gdzie skóra była przesuszona), niestety z pewnościa nie kupię ponieważ ani działanie ani skład mnie nie przekonują. Myślę, że świetnie sprawdzi się dla nastolatek w formie "zabawowych maseczek".
  • 13 marca 2018 o 13:09
    Fajna zabawka?
    Idealny produkt na posiadówy z koleżankami przy plotkach i maseczkach. Wygląda obłędnie w słoiczku chociaż już gorzej na twarzy. Dość długo zastyga ale gwiazdki i brokat w środku sa słodkie. nie zauwazyłam mega rozświetlenia czy efektu wow na skórze dlatego ta maseczka to taka fajna zabawka o ładnym wyglądzie chociaż dość droga. Na pewno jest to dobry pomysł na prezent dla młodej osoby lub nastolatki z ładną cerą.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • cudne gwiazdki i brokacik w środku
    Wady:
    • słaby efekt rozświetlenia
    • wysoka cena