Maseczki klasyczne

Ziaja Antyoksydacja, Maseczka na twarz i szyję na noc aktywnie wygładzająca `Jagody acai`

• 27 lutego 2025 o 18:12
    Dobra maska.
    Maseczka zamknięta jest w klasycznej saszetce. Ma ładny zapach. Jej konsystencja jest kremowa. Aplikacja jest prosta i przyjemna. Maseczka częściowo się wchłania. Po zastosowaniu skóra rano jest nawilżona, wygładzona, sprężysta, miękka i wygląda zdrowo. Do tego można ją kupić w wielu miejscach w niskiej cenie.
  • 31 października 2024 o 12:33
    Działa jak należy.
    Maska ma ładny zapach i przyjemną, kremową konsystencję. Aplikacja jest prosta. Zostawiona na noc sprawia, że skóra rano jest nawilżona, wygładzona, sprężysta, zmiękczona i wygląda zdrowo. Maska jest łatwo dostępna i tania.
    Her666
    30 października 2024 o 18:49
    Uwielbiam na noc!
    Maseczkę używam zawsze na noc, dość gest nałożona starcza na twarz, szyję i dekolt więc jest bardzo wydajna , można nakładać ją na samą twarz wtedy starczy na 4-5 użyć jako krem-maska. Nie zliczę już ile opakowan przez lata zużyłam, ale zawsze do niej wracam gdy chcę zregenerować i wygładzić skórę. Maseczka pozostawia skórę gładką, wygładzona i bardzo nawilżoną. Na drugi dzień po nocy można spokojnie nałożyć na skórę makijaż ponieważ nie roluje się i nie rozmazuje, więc bardzo dobrze się wchłania przez noc. Nie podrażnia, nie uczula i przepięknie pachnie.
  • 21 października 2024 o 12:50
    Czy redukuje zmarszczki na szyi? Oto jest pytanie. A odpowiedź na nie - NIE, nie redukuje. Ale jest to przyjemna maseczka na noc.
    Takich jednorazówek używam tylko w podróży. Zawsze mam w zapasie jeśli planuję długi lot samolotem, albo jeśli zabieram lekki bagaż. W domu nie używam. Myślę, że bogini Gaja pokarałaby mnie za taką ilość generowanych śmieci. Loty wysuszają skórę. Te długie - koszmarnie, ale nawet po tych krótkich (a do tego dochodzi stres podróży) warto skórze dać dodatkową warstwę nawilżenia. OPAKOWANIE Saszetka. Otwiera się łatwo. Napisy jasne, przejrzyste, czytelne. STOSOWANIE Serum, krem, a na to maska i do łóżka. DZIAŁANIE Nie roluje się pomimo wcześniej nakładanych warstw. Ładnie pachnie. Nie tłuści pościeli (a zresztą to hotelowa, więc to ma mniejsze znaczenie). Rano skóra jest przyjemnie nawilżona. Dla mnie zawsze to co na twarz idzie i na szyję i na dekolt. Maseczka wystarcza na 2 razy. Zmarszczek na szyi nie redukuje, ale ile opakowań trzeba by zużyć? Nie wiem. Producent nie pisze. PODSUMOWUJĄC Niezła, nawilżająca maska podróżna. Czy kupię ponownie? Dlaczego nie? Nawilża skórę i daje poczucie, że dbamy o siebie.
    Zalety:
    • nawilża
    • nie podrażnia
    • dobra w podróży
    Wady:
    • jednorazowe opakowanie generuje śmieci
    • nie redukuje zmarszczek na szyi
  • 8 października 2024 o 11:28
    Jest świetna
    Maseczka ta jest łatwo dostępna i nawet tania. Bardzo wydajna z pewnością wystarcza na pokrycie całej twarzy i szyi. Przepięknie pachnie. Jest gęsta i nawet szybko się wchłania. Polecam fajne urozmaicenie w pielęgnacji