Pędzle do oczu

Design produktu:
    Bartala
    15 lipca 2023 o 13:42
    No fajny
    Pędzelek jest Spk. Używam go do kreski a w sumie do tzw. Jaskółki. I sprawdza się o wiele lepiej rysować mi nim kreskę niż cieńkim pędzelkiem prostym. Polecam do kreski i do brwi też.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 10 września 2019 o 8:16
    Bardzo dobry
    Jeden z moim dwóch ulubionych pędzelków do brwi. Bardzo porządnie wykonany, nic złego się z nim nie dziele po myciu/praniu, nie gubi włosia, po paru miesiącach używania wygląda jak nowy. Jednak trzeba zauważyć, że jest on dość gruby także do precyzyjnego zakończenia brwi używam cieńszego pędzelka, ten super się sprawdza na początku brwi ponieważ błyskawicznie mamy rozprowadzony produkt. Cena jak za taką jakość super niska, polecam spróbować. Nie wiem czy kupię ponownie ponieważ mam obecnie dwa i pewnie wystarczą mi na parę dobrych lat.
    Zalety:
    • porządnie wykonany
    • łatwość posługiwania się
    Wady:
  • 29 stycznia 2019 o 19:17
    Do pomady idealny !
    Idealny do mojej pomady do brwi. Pędzelek ma zbite włosie, jest go jednak sporo jak na pędzelek do brwi, co jest dla mnie super, ponieważ ładnie rozprowadza pomadę. Pędzelek nie gubi włosia, nie zmienia się po myciu. Ibra to ciekawa, dobrze zapowiadająca się marka pędzli do makijażu, zamierzam bliżej jej się przyjrzeć :) Ogólnie - nie mam zastrzeżeń, to mój ulubiony pędzelek do stylizacji brwi :)
    Zalety:
    • Porządne wykonanie
    • Cena - niziutka
    • Wygląd - minimalistyczny, z logiem na trzonku
    Wady:
    • Brak wad
    kwaszak
    17 lutego 2018 o 14:00
    Super pędzel!
    Pędzla używam od jakiegoś czasu do makijażu brwi. Twardy i zbity włos, a jednocześnie bardzo elastyczny pozwala na łatwe uzupełnienie włosków w brwiach i budowaniu całego łuku. Bardzo precyzyjny! I cena doskonała!
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu