Tusze do rzęs

Maybelline New York Volum` Express, Lift - Up Mascara Tusz pogrubiający i unoszący rzęsy

MAYBELLINE NEW YORK Volum Express LIFT UP Mascara pogrubiająca 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 224 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2019 o 11:32
    Jeden z pierwszych tuszy :)
    Tego tuszu używałam jeszcze w liceum i wtedy byłam z niego zadowolona. Był niedrogi, rozdzielał rzęsy, podkreślał je. Ale teraz kiedy wróciłam do niego po czasie jestem zawiedziona. Nie podnosi rzęs jak obiecuje producent i nie wydłuża ich tak jak bym tego oczekiwała. Nie trzyma się też do konca dnia, wyrkusza sie. Ale mimo to sentyment jest :)
  • 26 listopada 2018 o 15:58
    Świetny
    Ten tusz jest dla mnie idealny. Ślicznie podkręca rzęsy bez użycia zalotki, nadaje im głęboka czerń, lekko wydłuża oraz pogrubia. Bez problemu trzyma się cały dzień. Nie osypuje się, nie skleja rzęs.
    Zalety:
    Wady:
    Agala89
    18 kwietnia 2018 o 14:16
    Mój!
    Nie jestem w stanie napisać ile w sumie opakowań tego tuszu już zużyłam. Dziesiątki chyba. Co jakiś czas testuję sobie jakiś inny, ale i tak wracam do tego. Tusz jest chyba stworzony do moich rzęs - są ładnie rozdzielone, pogrubione, nie sklejają się, tusz się nie kruszy, nie zostawia żadnych osypanych plam pod oczami nawet po całym dniu. Wystarcza na długo i obecnie cena też jest bardzo przystępna.
    Zalety:
    • bardzo fajnie współgra z moimi rzęsami,
    • rozdziela je,
    • nie skleja rzęs,
    • nie osypuje się,
    • pogrubia.
    Wady:
    • brak.
    pauli25
    3 maja 2017 o 22:34
    Nie przesadzałabym ;)
    Z tym teatralnym makijażem to bym nie przesadzała ;) Tusz dobrze radzi sobie z podwinięciem i lekkim uniesieniem rzęs. Jednak mimo nawet dwukrotnego wytuszowania rzęsy nie są spektakularnie pogrubione i zagęszczone. Mnie to nie przeszkadza, nie przepadam za kilogramem tuszu na rzęsach. Niemniej jednak nie jest to to co obiecuje producent. Szczoteczka wygodna w obsłudze, uszczelka dobrze zbiera nadmiar tuszu. Opakowanie wygodne, nie za duże, poręczne, ładne. Tusz dobrze utrzymuje się na rzęsach cały dzień, zmywa się bezproblemowo.
  • 19 stycznia 2017 o 2:21
    Ulubiony tusz
    Nie wiem ile opakowań już zużyłam, napewno kilka. Zamówiłam już kolejny bo dawno go miałam z racji tego że próbowałam innych. Świetnie podkręca rzęsy bez użycia zalotki, rzęsy wydają się takie lekkie, jakby nic na nich nie było, a efekt jest wow. Najlepsza po kilku użyciach jak trochę zgęstnieje. Jeśli będę kiedyś miała wątpliwość co kupić znów po nią sięgnę <3