Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

L’Oréal Paris, PRO XXL Volume Mascara (Tusz do rzęs)

L’Oréal Paris, PRO XXL Volume Mascara (Tusz do rzęs)

Średnia ocena użytkowników: 4,6 /5

Pojemność 13,8 ml
Cena 79,99 zł

Odkryj tusz PRO XXL VOLUME od L’Oréal Paris inspirowany profesjonalnymi zabiegami kosmetycznymi! Innowacyjny tusz z dwiema szczoteczkami dla efektu objętości 3D na rzęsach bez wychodzenia z domu. Krok 1 to baza dająca efekt pogrubienia, a Krok 2 czarna formuła dająca efekt wydłużenia rzęs. Wypróbuj także inne warianty gamy PRO XXL – podkręcający PRO XXL LIFT i wydłużający PRO XXL EXTENSION. Ponieważ jesteś tego warta.

Pokaż wszystkie Schowaj

Recenzje 101

Średnia ocena użytkowników: 4,6 /5
Więcej ocen Schowaj

Kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: kilka opakowań

Kupiony w: Drogeria Rossmann

• Trwałość: 4

Ulubiona

Wyraziste spojrzenie, nie daje efektu sklejonych rzęs!
Jestem posiadaczką krótkich, ale gęstych rzęs, efekt który daje ciężko uzyskać innym tuszem, jestem zachwycona, dzięki dwufazowej aplikacji daje super rezultaty, rzęsy są dłuższe, spojrzenie wyraziste. Kolor głęboki, czarny. Polecam z czystym sumieniem. Nie osypuje się. Szczoteczka doskonale rozdziela i unosi rzęsy.
Polecam, wydajny, wygodny w aplikacji i trwały efket :)

Używa produktu od: miesiąc

Super tusz 2w1

Maskara Pro XXL Volume doskonale rozdziela i pogrubia rzęsy . Tusz jest dwuczęściowy z jednej strony posiada biała bazę a z drugiej doskonalą czerń. Najpier nakładamy biała bazę , która widocznie nadaje objętości rzęsom, pożniej tusz który je pogrubia. Maskara nie osypuje się ani nie rozmazuję co w mioim przypadku opadajacej powieki jest bardzo istotne. Tusz sprawdził sie doskonale. Opakowanie jak zwykle robi wrażenie.

Wyraziste spojrzenie

Tusz godny polecenia. Efekt który daje ciężko uzyskać innym tuszem. Dwufazowa aplikacja daje super rezultaty, rzęsy są pełne, spojrzenie wyraziste. Kolor głęboki, czarny. Polecam z czystym sumieniem. Nie osypuje się, demakijaż bez utrudnień. Szczoteczka doskonale rozdziela i unosi rzęsy, ilość tuszu nabieranego na szczoteczkę jest doskonała.

Moja nowa ulubiona mascara

Ten tusz to było dla mnie odkrycie. Idealnie w dwóch fazach wydłuża i pogrubia rzęsy pozostawiając je sprężyste, podkręcone, pogrubione, wydłużone i idealnie czarne. Biała szczoteczka pogrubia rzęsy i wzmacnia je, a następnie nałożony na nią czarny tusz idealnie je wydłuża. Rzęsy wyglądają jak po kuracji wzmacniającej albo doklejeniu ;)

• Opakowanie: 5

Tusz daje spektakularne efekty rzęs

Baza i maskara do rzęs sprawia, że włoski są idealnie rozdzielone, perfekcyjnie pogrubione i intensywnie czarne, szczoteczki są bardzo wygodne podczas aplikacji, opakowanie jest bardzo praktyczne,tusz jest bezzapachowy

Wydłużenie

Tusz nie tylko rozdziela rzęsy ,ale zapewnia im większą objętość,pogrubienie,wydłużenie.Rzęsy naprawdę są dłuższe,co daje ładny efekt.Jestem zadowolona z tego produktu,po raz pierwszy uzyskałam taki efekt długich rzęs.

Używa produktu od: miesiąc

Loreal Pro XXL Volume Maskara

Maskara idealnie rozdziela rzęsy , wydłuża je . Sprawia , że rzęsy są maksymalnie wydłużone .
Nie skleja rzęs .
Szczoteczka jest bardzo wygodna , dociera nawet do najmniejszych rzęs .
Mogę cieszyć się pięknymi rzęsami , w kilku pociągnięciach szczoteczką.
Mam krótkie rzęsy , a ten tusz sprawdził się doskonale . Mogę teraz cieszyć się wachlarzem rzęs .

Ulubieniec

Nie mogę napisać ani jednego złego słowa. Ten tusz da wszystko czego możesz chcieć: długie, pogrubione rzesy bez osypywania. Bezzapachowy,mnie nie uczulił. Musisz go spróbować.

Najlepsza!

Najlepsza jakiej używałam, na co dzień i na wielkie wyjścia! Na co dzień wystarczy użyć końcówki z tuszem czarnym, natomiast na specjalne okazje sprawdzi się podwójna wersja z bazą! Efekt jaki daje jest spektakularny! Baza dość grubo oblepia rzęsy a nakładając na to czarny tusz uzyskujemy efekt sztucznych rzęs! Są meega długie i wydłużone!

• Opakowanie: 5

Dotychczas najlepsza maskara jakiej używałam

Najlepsza maskara jakiej do tej pory używałam. Rzęsy wyglądają jak sztuczne i ten efekt utrzymuje się cały dzień. Dodatkowo nakładanie maskary to sama przyjemność - nie ma grudek, ładnie się rozprowadza i rozdziela rzęsy.

Używa produktu od: tydzień

Wydłużony wachlarz rzęs

Produkt ten mnie pozytywnie zaskoczył. Pierwszym etapem jest nałożenie bazy na rzęsy. Już w tym momencie pięknie wydłużymy, pogrubimy i wyczeszemy rzęsy. Zostaje lekko widoczny biały kosmetyk na rzęsach - oczywiście zależy ile go naniesiemy. Później kolejnym etapem jest mascara. Głęboka czerń pokrywa bazę i rozczesane rzęsy tworząc piękny wachlarz. Wszystkie rzęsy są równe, wydłużone. Super efekt przy makijażu codziennym, jak i bardziej wyjściowym.

5 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

• Stosunek jakości do ceny: 4

Efekt sztucznych rzęs?

Maskara jest dwuczęściowa, z jednej strony ma białą bazę, a z drugiej tusz. Aplikacja podzielona jest na dwa kroki. Najpierw nakładamy bazę, która widocznie nadaje objętości rzęsom, później kładziemy tusz który je pogrubia.

Na moich rzęsach maskara robi efekt wow. Aplikacja jest szybko, mimo użycia dwóch produktów. Tusz ładnie zbiera małe włoski, a użycie szczoteczek jest intuicyjne i proste.

Jej trwałość oceniam dobrze, bo nie osypuje się w ciągu dnia, ani nie rozmazuje.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1