Tusze do rzęs

Loreal PRO XXL Volume Tusz do Rzęs
Bodyland.pl
E-Glamour.pl
L'Oréal Paris Pro XXL Volume Black

Nasi użytkownicy zostawili 105 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 21:29
    Mascara
    Jest to bardzo fajna mascara, której używam na górne rzęsy i mi bardzo fajny efekt daje. Dokładnie taki jakiego oczekuję. Pogrubia mi rzęsy, ale nie przesadnie, gdyż nie lubię tego.
    Zalety:
    • Szczoteczka trwałość
    crayola
    15 lutego 2025 o 13:20
    Za drogi na takie efekty
    Tusz ma dwie szczoteczki - białą bazę i czarny tusz. Baza ładnie wydłuża i pogrubia rzesy. Tusz jest dość mokry, oblepiający. Ładnie wydłuża rzesy, ale je też oblepia. Jest intensywnie czarny. Mocno się kruszy i odbija. Na koniec dnia mam pandy pod oczami, mimo że przy rządnym innym tuszu mi się tak nie dzieje. Moim zdaniem nie jest wart swojej ceny.
    Zalety:
    • intensywnie czarny
    • ładnie wydłuża
    Wady:
    • słaba trwałość, odbija się i kruszy
    • mocno oblepia rzęsy
    Kica.
    19 listopada 2024 o 7:30
    Słaby
    Nie wiem po co te dwie szczoteczki, skoro efekt jest słabszy niż przy jednej. Tusz daje dokładnie taki sam efekt, jak "normalne" i tańsze tusze. Rzęsy pogrubione i nieznacznie wydłużone. Spodziewałam się czegoś więcej. Tak więc te dwie szczoteczki są na minus - malowanie trwa dłużej, a rezultat przeciętny.
  • 24 sierpnia 2024 o 22:39
    Jestem zadowolona
    Rzęsy to wazny element w moim makijażu. Nie muszą być do nieba - dla mnie najważniejsze jest pogrubienie i zagęszczenie. I taki efekt właśnie jestem w stanie uzyskać dzięki temu produktowi. Dodatkowo nie osypuje się w trakcie dnia, nie ściera się. Jest naprawdę niezły.
    Jowi25
    8 lutego 2023 o 12:13
    Ulubiona
    Wyraziste spojrzenie, nie daje efektu sklejonych rzęs! Jestem posiadaczką krótkich, ale gęstych rzęs, efekt który daje ciężko uzyskać innym tuszem, jestem zachwycona, dzięki dwufazowej aplikacji daje super rezultaty, rzęsy są dłuższe, spojrzenie wyraziste. Kolor głęboki, czarny. Polecam z czystym sumieniem. Nie osypuje się. Szczoteczka doskonale rozdziela i unosi rzęsy. Polecam, wydajny, wygodny w aplikacji i trwały efket :)