Rozświetlacze

Sensique Sensitive Skin, Highlighting Powder Puder rozświetlający do twarzy i ciała

Nasi użytkownicy zostawili 64 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ada_1ka
    4 sierpnia 2024 o 10:14
    Uwielbiam go!
    Był to mój pierwszy rozświetlacz- kupiłam go kilka lat temu (wiem, że zbyt długo, ale nie potrafiłam się z nim rozstać. Wciąż był tak samo dobry jak na początku) i od tego czasu wracałam do niego, aż się skończył. Ma piękny złoty odcień, który też jest dobry dla osób z jasną karnacja (często spotykałam się z tym, że były widoczne sine ślady, związane ze zbyt mocnym złotym odcieniem). Daje piękny efekt tafli. Nie pozostawia drobinek, daje naturalny efekt. Ma bardzo dużą gramaturę, więc napewno starczy na bardzo długo nawet przy codziennym użytkowaniu. Cena jest bardzo niska, a dodatkowo często dostępny również na promocji.
  • 24 lutego 2023 o 11:17
    Rozświetlenie na najwyższym poziomie, ale..
    Jest to jeden z tych rozświetlaczy, który glow miał na najwyższym poziomie, ale całkowicie nie dawał efektu tafli, trochę podkreślał fakturę skóry, przez co nie był on moim ulubionym rozświetlaczem. Opakowanie całkiem eleganckie. Dla mnie ten kolor to mieszanka złota ze odrobiną srebra. Pięknie się prezentował na twarzy. Produkt się nie wykruszał w opakowaniu, jak to bywa z niektórymi kosmetykami. Choć nie ma w sobie drobinek, to nie jest całkowicie taflą. Ten produkt, rzekomo jest zamiennikiem Amrezy z Anastazji więc ja oczywiście kosmetyko maniaczka musiałam go mieć w swojej kolekcji.
  • 20 stycznia 2022 o 7:51
    Świetnie wyglada na skórze
    Na skórze ten rozświetlacz wyglada rewelacyjnie, pięknie się mieni, nie daje koloru tylko sama tafle, można go nałożyć mniej można więcej, ja nakładam go również jako cień do powiek i wówczas wszystko jest spójne i moim zdaniem bardzo ładne. Rozświetlacz jest wydajny, jedyny minus to opakowanie które jeszcze tego samego dnia popsułam
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
  • 14 stycznia 2022 o 15:53
    Mam go już od dawna
    Puder jest bardzo dobry mimo niskiej ceny. Ładnie pokrywa skórę, ja nawet podkładu nie używam tylko puder. On rozświetla skórę delikatnie się mieniąc. Długo utrzymuje się na twarzy i nie sprawia, że jest ona tłusta. Opakowanie tylko nie ma puszka, ale to nie szkodzi bo ja puder nakładam pędzlem
  • 12 stycznia 2022 o 15:22
    Warto wypróbować
    Rozświetlacz zakupiłam z polecenia w drogerii natura, lubię go lecz nie jest moją perełką. Odcień produktu jest bardzo złoty i nie przyciemnia pomimo intensywnego pigmentu, ładnie rozświetla tworząc tafle lecz jest trochę kruchy i mój egzemplarz jest pokruszony lecz nie jest suchym rozświetlaczem z czego jestem bardzo zadowolona, bo bardzo takich nie lubię lecz nie mogę powiedzieć, że jest lekko mokry słyszałam takie opinie o tym produkcie i nie sądzę podobnie.
    Zalety:
    • Kolor intensywnie złoty
    • Można zbudować tafle
    Wady:
    • Kruchość produktu