Emulsje, esencje i boostery

Decleor Aromessence, Rose d'Orient Soothing Concentrate Koncentrat łagodząco - kojący

• 28 maja 2015 o 10:23
    Cudo
    Olejek stosuje juz od kilku lat z przerwami. Raz zdradzilam Rose z Angelique (z ktorego tez bylam bardzo zadowolona). Ten olejek to cudo. Ma idealna konsystencje (zwlaszcza porownujac z wieloma dostepnymi dzis olejkami do twarzy). Po nalozeniu go nie mam uczucia twarzy wysmarowanej gruba warstwa oliwy z oliwek. Jest bardzo wydajny, stosujac z zaleceniami producenta ciezko zuzyc ta mala buteleczke. Bardzo skuteczny, lagodzi, nawilza skore ale i dopieszcza zmysly swoim zniewalajacym zapachem. Az nie chce sie wierzyc ze ta kompozycja zapachowa to sama natura a nie magiczne slowko: parfum w skladzie. Stosowany na dzien w duecie z kremem Harmonie dziala cuda. Plusy: - skuteczne dzialanie - konsystencja - wydajnosc - zniewalajacy zapach - przyjemnosc stosowania - codziennie rano w lazience czuje sie jak w SPA z prawdziwego zdarzenia Minusy: - cena - ale przy tej wydajnosci i skladzie jest absolutnie uzasadniona Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania po 15ml
  • 7 stycznia 2015 o 21:52
    Świetny jak i ta marka
    Nie mam szczególnie wrażliwej cery, ale w zależności od tego "co się trafi" kupuję czasem i tę wersję olejku. Na początek trochę historii. Obliczyłam sobie właśnie że olejkom i balsamom na noc D jestem wierna od ... 2007 r, już z 8 lat :). Trudno o dowód, ale uważam że to głównie ich zasługa że nie starzeje mi się (lub starzeje powoli...) cera. To albo geny, gdyż prowadzę tryb życia ogólnie przyjęty za niezbyt zdrowy ;) Mam suchą cerę, a te olejki znakomicie ją odżywiają, eliminują zmarszczki i jakoś tak, hmmmm, konserwują ;) Są bardzo wydajne, nie powinna zatem przerażać ich, kosmiczna raczej, cena. Olejek różany sprawuje się jak dla mnie podobnie jak wersja neroli, z powodzeniem mogą go używać właścicielki cer normalnych oraz suchych - raczej w porze ciepłej, na zimę przesuszonym polecam jednak Angelique. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: trudno określić
  • 9 marca 2013 o 9:46
    Różano- ziołowa łagodność !
    Bardzo dobry produkt ! Polecam stosować na noc. Naprawdę łagodzi, " wycisza" podrażnioną skórę. Pięknie pachnie i jest bardzo wydajny. Dodatkowo w pakiecie oprócz łagodzenia podrażnień, mamy odżywienie, nawilżenie. Używam tego produktu od: od kilku dni Ilość zużytych opakowań: zaczęte 15ml
  • 14 stycznia 2011 o 10:53
    łagodzące cudo
    Początkowo niechętnie podeszłam do zbyt kwiatowego jednak aromatu (no ale w końcu to rose d\'orient...). Obecnie - przyznaję - od tego cuda jestem uzależniona :) Produktu używam codziennie - rano jedną kroplę, wieczorem pozwalam sobie na dwie ;). Stosuję pod krem (na dzień wraz z rekomendowanym Harmonie Decleoru). Olejek w sposób spektakularny łagodzi podrażnienia. Moja naczynkowa cera jest w bardzo widoczny sposób znormalizowana. Zniknęły czerwone placki z policzków i brody. Olejek - mimo obaw - nie zapycha, nie powoduje wzrostu ilości zaskórników. Doskonale się rozprowadza, ogrzany w dłoniach wtapia się w skórę dając poczucie mojego prywatnego, rytualnego luksusu. Dopóki nie będę potrzebowała serum przeciwzmarszczkowego pod krem - to będzie mój KWC! :) Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (50ml!!)
    musscat
    11 sierpnia 2009 o 9:39
    świetna pielęgnacja
    Uwielbiam olejki i balsamy decleora, za to kremy zupełnie nie podchodzą mojej skórze. Seria różana jest tak samo dobra jak wszystkie, które stosowałam i nic specjalnego jej nie wyróżnia. Różni się chyba tylko zapachem :) * Świetnie odżywia skórę. * Cera nabiera blasku. * Koi podrażnienia. * Zawsze stosuję po peelingu migdałowym, gdy skóra potrzebuje specjalnej troski. * Warto stosować z automasażem, wchłania się dużo lepiej i działa skuteczniej :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań:1