Emulsje, esencje i boostery

AMVI Cosmetics Odświeżająca esencja tonizująca

• 10 maja 2024 o 11:28
    Najczęściej kupowany
    Esencja tonizująca od Amvi jest u mnie najczęściej kupowanym kosmetykiem. W przypadku całej serii urzekł mnie piękny. przyjemny zapach, przyjemna konsystencja, oraz właściwości które są zgodne z tym co obiecuje firma Amvi. Zapach dla mnie jest bardzo przyjemny, ale spotkałam się też z negatywnymi opiniami, gdzie dla niektórych osób zapach jest zbyt intensywny. Esencja tonizująca oczyszcza z nadmiaru sebum i zanieczyszczeń oraz intensywnie nawilża. Bardzo lubię produkty od Amvi chociaż niektóre składniki mogą uczulić, dlatego warto przed użyciem sprawdzić na niewielkim odcinku skóry.
    Zalety:
    • intensywnie nawilża
    • przyjemna konsystencja
    • oczyszcza z nadmiaru sebum
    • łagodzi podrażnienia
    • regeneruje skórę dzięki swoim składnikom odżywczym
    Wady:
    • możliwe uczulenie
  • 30 kwietnia 2024 o 15:17
    Jest bardzo uniwersalna
    Ta mgiełka jest na prawdę świetna. Dodatkowo uważam, że jest bardzo uniwersalna. Używam ją jako pielęgnację a raczej podkład do pielęgnacji, a dodatkowo też można nakładać go na ciało czy na makijaż. Wydaje mi się, że daje ona takie odświeżenie, dodaje blasku skórze i też wygląda na taką bardziej błyszczącą. Pachnie bardzo przyjemnie, skład ma bardzo fajny, ale też i jest bardzo wydajna. Dla mnie super.
    d_t_b
    29 lutego 2024 o 20:28
    Odświeża i relaksuje!
    Zapach chwyta za nos. Mocno cytrusowy, którego nie da się nie zauważyć. Podoba mi się. Mgiełka idealna w letnie dni. Wspaniale odświeża i dodaje wigoru latem, kiedy to słońce doskwiera i szuka się ochłodzenia. Lubię ją wtedy trzymać w lodówce, daje świetne ochłodzenie i stawia na nogi :) Można ją aplikować na makijaż, na skórę bez niego, jako dodatkowa pielęgnacja. Lubię nią spryskiwać glinki, którym nigdy nie pozwalam wysychać. Mgiełka ma typowy aplikator, dobrze rozpyla, nie zacina się. Czasem tylko gubię zatyczkę na niego. Jest mała i przezroczysta.
    Drogeria Natura
  • 17 października 2023 o 23:11
    Kocham ją
    Esencja składa się w 98% ze składników naturalnych, ma wygodny atomizer, łatwo się ją aplikuje na skórę, szybko się wchłania. Doskonale regeneruje i nawilża skórę, przywraca odpowiednie pH, ma cytrynowy zapach. Esencja świetnie tonizuje i odświeża cerę.
  • 12 września 2023 o 23:46
    Świetny
    Dla mnie fantastyczny jeden z moich ulubionych. Ma bardzo dobry skład 98% składników naturalnych skóra jest po nim świeża i nawilżona. Łagodzi wszelkie podrażnienia i bardzo dobrze się dozuje, ma wygodny atomizer, który rozpyla mgiełkę przez co równomiernie rozprowadza się na twarzy. Do tego przyjemnie i odprężająco pachnie. Dużym plusem jest też to że szybko się wchłania przez co można szybko przejść do kolejnych etapów pielęgnacji cery. Dla mojej suchej skóry jest idealny.
    Zalety:
    • Przyjemy zapach
    • Nawilża skórę
    • Dobrze się dozuje
    • Nadaje blasku skórze
    • Koi, łagodzi zaczerwienienia
    • Szybko się wchłania