Eyelinery

Essence Eyeliner Pen Tusz do kresek

Bodyland.pl
Essence - Eyeliner Pen - Extra Long-lasting - Eyeliner w pisaku - 1,1 ml - 010 Blackest Black
Essence Pen Extra
essence Eyeliner Pen Extra Long-lasting Eyeliner w Pisaku 010 Blackest Black

Nasi użytkownicy zostawili 168 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2024 o 12:54
    Słabiutki
    Ciężko się z nim pracuje. Kreski są słabo widoczne na cieniach. Okropnie się rozmazuje. Końcówka pisaka jest okej, ale jednak trzeba mocno dociskać żeby narysować jakąkolwiek kreskę. Ogólnie wypada słabo.
    Zalety:
    • końcówka
    Wady:
    • słaby kolor
    • wytrzymałość
    • rozmazuje się
  • 13 marca 2024 o 12:49
    meh
    Mam z nim dziwne doświadczenia, ponieważ lubię makijaż i uważam, że potrafię robić kreskę eyelinerem, a zwłaszcza w pisaku, ponieważ taka forma powinna być łatwiejsza w wykonaniu, lecz niestety nie, bardzo trudno jest zrobić ładną kreskę. Produkt jest napigmentowany, końcówka też nie należy do najgrubszych lecz za każdym razem wychodzi krzywa kreska jakbym nie miała nam tym produktem kontroli. Jestem osobą, która zużywa kosmetyki za wszelką cenę wiec używam go do robienia dziennych lekkich kresek, lecz aby z nim podziałać z większą bardziej precyzyjną kreską nie polecam. Jedynym jego plusem to, że nie wysycha szybko, pnoieważ mam go już jakiś czas a nadal jest zdatny do użytku.
  • 4 marca 2022 o 21:11
    Bardzo słaby. Nie warto kupować
    Nie było w drogerii żadnego z moich ulubionych i sprawdzonych eyelinerów, więc kupiłam ten. Głównie zachęciła mnie niska cena, bo jak się nie sprawdzi to nie będzie szkoda. No i wypada słabo. Jako osoba która codziennie od kilku lat używa eyelinera jakieś tam swoje przyzwyczajenia i wymagania mam a on kompletnie się w nie nie wpisuje. Sam flamaster ma wygodną końcówkę. Dobra do cienkiej kreski, jednak słabo maluje. Trzeba mocno dociskać do skóry. Nie można namalować kreski jednym płynnym ruchem tylko trzeba się z nim babrać. Jest jakby za suchy, albo za mało produktu wylatuje. Do tego jest mało czarny. Jak już namaluje się kreskę, to i tak trzeba ją poprawiać, bo jak wyschnie to jest wyblakła czerń. Żeby namalować kreskę jaskółkę, to już w ogóle trzeba się babrać z tą końcówką, bo nie maluje płynnie. Jak nie mam problemu z malowanie kresek, to z tym eyelinerem jest to mega ciężkie i nie polecam. Szczególnie na początek, to już w ogóle nie ma co. Na trwałość nie będę narzekać, bo trzymał się bez zarzutu.
  • 9 lutego 2022 o 16:19
    Essence eyeliner pen tusz do kresek
    Cóż jeśli chodzi o eyelinery przetestowałam i nie mało i cóż kresek do tej pory idealnie nie maluje ...ale szukając jakiegoś nowego kosmetyku przez przypadek w sumie do nauki kupiłam ten wiecie nie szkoda wymazać lub wyrzucić bo tani.... A tu się okazało ,że stał się moim ulubieńcem kreski nie wiem czy dzięki niemu czy ja już do wprawy doszłam zaczęły wychodzić lepiej . Poręczny pisak z mega cienka końcówka pisaka dla mnie stosik Nie drogi Trwałość ok Kolor czerń taka prawdziwa a nie że trzeba poprawiać Same plusy i jeden minus nie łatwo z jego dostępnością muszę poszukać go i uzbroić się w zapasy
  • 19 czerwca 2021 o 0:55
    No tak bardzo średnio
    Eyeliner niestety trochę mnie zawiódł, ale ze względu na cenę nie ma co narzekać. Niestety bardzo szybko wysycha, co sprawia że często nie mogę dokończyć robienia kreski. Bardzo się rozmazuje. Dlatego nie jestem zbytnio zadowolona i na pewno będę szukała innego.