WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Marion Kremowy żel oczyszczający do twarzy `Róża`

• 25 marca 2019 o 11:32
    Miłe zaskoczenie
    Ten produkt kupiłam kiedyś spontanicznie w Biedronce, akurat potrzebowałam jakiegoś żelu do oczyszczania twarzy. Przyznam szczerze, że nie pokładałam w nim zbyt dużej nadziei, chyba najbardziej zachęciło mnie opakowanie - bo jest z pompką (którą można też zablokować, co dla mnie jest super sprawą). Ale po pierwszym użyciu się zakochałam :) Żel ma kremową konsystencję, ładnie pachnie. Po oczyszczeniu twarzy tym produktem nie czułam ściągnięcia skóry. Żelu używało mi się naprawdę przyjemnie, poza tym był dość wydajny. Jak dla mnie super sprawa, z chęcią wróciłabym do niego, ale nie mam pojęcia, gdzie można go dorwać, obawiam się, że była to jakaś limitowana edycja :(
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • brak uczucia ściągnięcia skóry
    • wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
  • 5 marca 2019 o 15:59
    Łagodny
    Żel bardzo dokładnie oczyszcza cerę, ale przy tym delikatnie. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do podrażnień i na szczęście nie podrażnił mnie. Ładnie pachnie i pozostawia skórę przyjemnie gładką bez uczucia ściągnięcia. Mam wrażenie, że delikatnie nawilża cerę. Jest wydajny. Ma poręczne opakowanie z pompką dzięki czemu wiem, że uda mi się go do końca wykorzystać. I jeszcze ta słodka szata graficzna! Ah co to za produkt!
  • 30 października 2018 o 15:16
    Fajny :)
    Polubiliśmy się :) Ma przyjemną, kremową konsystencje o ładnym zapachu. Dobrze oczyszcza i zmywa makijaż. Nie przesusza, nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia ściągnięcia (a wręcz delikatnie nawilża), jest wydajny, nie zapycha. Jeśli spotkacie go w jakimś sklepie to serdecznie polecam kupić i wypróbować. U mnie niestety jest problem z dostępnością produktów Marion (od czasu do czasu są w Biedronce i jakieś pojedyncze w Naturze). A szkoda...
  • 17 września 2018 o 21:28
    Cudowny żel.
    Marion kremowy żel oczyszczający do twarzy ( woda różana, ekstrakt z białych kwiatów - róży, jaśminu i stokrotki ) . W fajnej i poręcznej butelce z pompką jest zamkniety ślicznie pachnący żel. Ma 150ml a jego treść jest nie co gęściejsza, a co idzie za tym? to, że żel jest bardzo wydajny. Stosowałam go ze 2 miesiące, bardzo przypadł mi do gustu pod każdym względem, moja skóra zawsze po jego zastosowaniu wyglądała super. Kosmetyk lekko się pieni, rewelacyjnie oczyszcza i pozostawia po sobie idealnie gładką skórę. To jeden z lepszych żeli jakiego używałam - zaskoczył mnie mega pozytywnie. Kupiłam kosmetyk w Biedronce za jedyne 5.99zł <3 .
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • działanie
    • dostepność
  • 1 września 2018 o 22:06
    Bardzo lubię
    Marion,kremowy żel oczyszczający z różą. Ten kosmetyk kupiłam już jakiś czas temu w Biedronce za ok.9 zł. Bardzo lubię firmę Marion,więc jeszcze chętniej wybrałam ten produkt. Żel jest zamknięty w wygodnym opakowaniu z pompką o pojemności 150 ml. Posiada delikatny,kwiatowy zapach oraz kremową i gęściejszą konsystencje. Kosmetyk dobrze się nakłada,a także delikatnie pieni. Żel skutecznie oczyszcza skórę,a jednocześnie nie wysusza jej. Sprawia,że cera wygląda na zdrowszą. Jest miękka i przyjemna w dotyku. Bardzo polubiłam ten kosmetyk