WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Delia Plant Essence, Nawilżający żel myjący do twarzy i okolic oczu

• 20 maja 2023 o 10:58
    Ładny, delikatny zapach
    ✔️Żel znajduje się w buteleczce o pojemności 200 ml. Ma również pompkę. Buteleczka jest bezbarwna, co idealnie można zobaczyć zużycie produktu. ✔️Żel jest takiej konsystencji lekko gęstej, żelowej. ✔️Jego zapach jest delikatny, a do tego ładny. ✔️Żel dobrze myje, świetnie oczyszcza z makijażu. Do tęgi skóra po nim jest odświeżona jak i promienna. Podsumowując, żel idealnie sprawdza się, całkiem wydajny a do tego można kupić w dobrej cenie.
  • 20 listopada 2022 o 22:29
    Dobrze myje, nie wysusza, nie podrażnia, wydajny, ładne i wygodne opakowanie
    Skusił mnie ładnym opakowaniem i niewygórowaną ceną. Okazał się mega świetny, aż chętnie do niego kiedyś wrócę. Jedna pompka zdecydowanie wystarcza na umycie twarzy. Ładnie się pieni, nie wysusza, nie podrażnią, dobrze myje twarz. Wydajnosc też bardzo w porządku - używałam go około 4 miesięcy codziennie rano i wieczorem.
  • 6 sierpnia 2022 o 22:58
    Łagodny, kojący zmysły żel
    Zwrócił moją uwagę swoją ceną, niską na tle innych żeli z drogeryjnej półki, a także miłą dla oka etykietą. Lubię polne kwiatki, więc stwierdziłam, że miło będzie mi gościć taką buteleczkę w swojej łazienkowej szafce. Żel umieszczony jest w prostej, walcowatej buteleczce z wygodną w użyciu pompką, która dozuje idealną do umycia twarzy ilość płynu. Butelka jest przezroczysta i prezentuje zawartość w kolorze rozwodnionego chabru. Jej etykietka przedstawia chabry i koniczynki, ale ma też połyskujące elementy, które ładnie zgrywają się ze sobą. Sam płyn jest o średnio gęstej, żelowej konsystencji. Ma bardzo spokojny, kojący zapach, który przypomina mi woń większości płynów micelarnych, szczególnie pewnego płynu micelarnego tej samej marki. Da się w nim też odczuć coś, co przywodzi na myśl polne kwiatki. Ze względu na zapach szczególnie lubię używać tego żelu pod koniec ciężkiego dnia. Żel myje bez zarzutu, ale nie umiem powiedzieć czy jest to głębokie oczyszczenie (do mocniejszego oczyszczania stosuję inny kosmetyk). Nie wiem też, czy dobrze zmywa makijaż, bo używam do tego płynu micelarnego. Pozostawia skórę leciutko nawilżoną, co jest dużym plusem jeśli zmagamy się z przesuszeniem. Daje też poczucie ukojenia i nie podrażnia. Płyn ten jest przykładem kosmetyku, w którym oprawa graficzna, kolor samego żelu, zapach, jak i działanie dogadują się ze sobą i tworzą spójną całość, która uspokaja zmysły. Dla mnie to produkt idealny.
    Drogeria Natura
  • 2 lipca 2022 o 14:29
    Delikatny i stanowczy
    Delia nie kojarzyła mi się w sumie z niczym, ale była promocja na ich produkty do oczyszczania i postawiłam na ten, wydał mi się bezpieczną opcją, kupiłam przez internet. Butelka jest smukła, pompka wygodna i dozuje precyzyjnie. Żel jest przezroczysty. W konsystencji nasuwa mi na myśl wspomnienie o kleju w butelce ze szkoły, z taką siatką na górze. Jest lekko lejący i trochę lepki właśnie. Zapach także wzbudza mieszane odczucia, wydaje mi się, że czuję te łąkowe kwiaty, czy inne roślinki, ale też jakby nutę chemiczną, wręcz plastikową. Sam produkt jednak świetnie zadziałał na moją twarz i widzę, że zawdzięczam mu poprawę jej stanu. Używam głównie po nocy, czasami po demakijażu do usunięcia resztek kosmetyków kolorowych i ładnie je rozpuszcza i zmywa. Jednak nie używałam nigdy do usunięcia całego makijażu, nie wiem czy dałby radę. Jest delikatny i stanowczy jednocześnie. Oczyszcza bardzo dokładnie, czuję czystość, ale bez ściągnięcia, nie pozostawia też żadnej warstwy, nie sądziłam, że to możliwe. W jakimś stopniu musi nawilżać, a na pewno zmywa dokładnie sebum i inne zanieczyszczenia, bo pomógł mi na zatkane pory w upał. Nie jest bez wad, ale zdecydowanie wart polecenia. Niepozorny i niedrogi, a jego działanie jest świetne.
    Zalety:
    • Opakowanie z pompką
    • Dokładnie oczyszcza
    • Nie pozostawia uczucia przesuszenia i ściągnięcia
    • Nie zostawia odczuwalnej warstwy
    Wady:
    • Średnia wydajność
    • Specyficzny zapach
  • 5 maja 2022 o 9:32
    Dobrze oczyszcza
    Zawiera: ????Ekstrakt z chabru ????Ekstrakt z czerwonej koniczyny Producent zapewnia, że żel: ???? Redukuje nadmiar sebum ???? Usuwa zanieczyszczenia i makijaż ???? Nawilża ????Odświeża ????Nie powoduje podrażnień ???? Odpowiedni dla wegan ???? Dla każdego rodzaju skóry Żel ma lekką konsystencję i przyjemnie pachnie. Mam cerę tłustą i dla mojej skóry jest świetny. Skutecznie oczyszcza z makijażu pozostawiając skórę odświeżoną a przy tym nie wysusza skóry. Nie czuję ściągnięcia po myciu. ???? Żel ma delikatny skład, który dobrze domywa twarz nie podrażniając. Spełnia moje oczekiwania które mam do żeli do mycia twarzy. Zalety żelu: - wydajny - nie podrażnia oczu i twarz - dobrze oczyszcza - odświeża - nie czuć ściągnięcia cery - całkiem dobry skład