Kremy na noc

Klapp Cosmetics Skin Natural, Aloe Vera Cream Krem aloesowy do twarzy

• 8 lipca 2022 o 21:05
    Najlepszy krem z aloesem
    Zrobiłąm włąśnie drugie podejśćie do tego kremu i tym razem się polubiliśmy. Być możę dlatego, że nakłądam ja na serum albo dlatego, żę moja skóra się wyciszyłą i nie jest tak marudna jak kiedyś. W każdym razie polubiłam ten krem za jego siłę nawilżenia! Wchłania się w okamgnieniu. Nie zostawia tłustej warstwy ani lepkiego filmu. Przy czym nie wchłania się też do matu, tylko zostawia taką delikatnie wilgotną warstwę, która w moim odczuciu jest taką otulającą pierzynką :) Mojej skórze brakowało naiwlżenia. Była ziemista, pozbawiona blasku, matowa, przesuszona - można było zobaczyć suche skórki. Natomiast teraz czuję jakby otrzymała taką bombę nawilżenia. Jakby również odzyskała wartwę hydrolipidową, która niestety w ywniku poszukiwania odpowiedniego kremu i serum uległa rozpadowi - ciągłę testowanie i wyspki (dramat). Dopiero teraz czuję ukojenie i mogę śmiało powiedzieć, że moja skóra jest odżywiona i przywrócono jej nawilżenie. Czasami przyłapuję się na tym, że nakładam bez końca ten krem :P gdyż tak pięknie się wchłania. Poza tym jeszcze fenomenalnie pachnie. Ja nie jestem zwolenniczka substancj zapachowych w kremach, gdyż to włąsnie one w dużym stopniu odpowiadają za nietolerancję produktu albo nawet pokrzywkę, ale w rzypadku tego kremu od Klapp - jeste bezpiecznie. Dlatego osoby z cerą wrażliwą moga czuć się bezpieczne. Kremik jest wydajny, chybaże tak jak ja nakładasz go garściami, wtedy możesz się szybko zdzwić, że nie ma go już w słoiczku. Cena może być trochę odpychająca prócz dostępność. Dla mnie powrót do niego jest dużą pozytywną niespodzianką. Kompleks aloesu naprawdę działą cuda na mojej skórze. Polecam!
    U konsultantki
  • 24 kwietnia 2020 o 13:39
    Super nawilżacz
    Mam skórę kapryśną i bardzo podatną na szybkie odwodnienie. Sięgnęłam po niego jako uzupełnienie pielęgnacji kremami bardziej odżywczymi. Stosuje naprzemiennie lub według potrzeb skóry.
    Zalety:
    • wydajny - nie trzeba wiele, aby posmarować całą twarz
    • przyjemny zapach
    • bardzo dobre nawilżenie bez obciążenia
    • nie zatyka porów
    • skóra po nim jest wypoczęta i elastyczna
  • 17 maja 2019 o 14:35
    Mocne nawilżenie
    Używa od:próbka
    Miałam próbkę kremu, więc nie wiem jak działa długofalowo. Mam cerę tłustą. To co mogę stwierdzić po użyciu, to na pewno mooocne nawilżenie. Krem jest leki, ale potrzebuje chwili, żeby się wchłonąć., jest wydajny- standardowej pojemności próbką posmarowałam twarz, szyję i dekolt. Skóra po aplikacji jest miękka. Myślę, że będzie dobry pod makijaż. Super nawilżenie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Dostępność
    Otrzymałam do testów od marki/producenta