Kredki do oczu

Revlon ColorStay, Eyeliner Kredka do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 października 2021 o 14:39
    Konturówka Revlon colorstay 206 Jade
    Konturówka kolor ciemny zielony 206 jade. Nie jestem jakimś fenomenem jeśli chodzi o kreski, ale staram się je sobie robić na mini wodnej często siegam po jasne czy turnusy zielone kredki. Przetestowalam droższe i te tańsze. Ale ta koszmar nie wiem czy ta partia czy ten kolor ale praca z nią to masakra. Prędzej można wykuć sobie oko niż namalować kreskę, na linie wodna jeszcze ujdzie. Producent pisze, ze jest wodoodporna niestety nie jest łatwo się rozmazuje ściera. Konturowka posiada gabeczke i temperowke temperowka jest ok. Gąbka spoko ale po co ja rozcierac jak i tak sama się rozchodzi na cala powiekę. Szkoda ze tak wypadła bo spodziewalam się po marce czegoś tajnego....
    Zalety:
    • Plus ze ma temperowke
    Wady:
    • Twarda
    • Nie trwała
    • Kolor malo napigmentowany
    akj25
    1 grudnia 2020 o 17:49
    Fajna kredka
    Ogólnie bardzo fajna kredka. Posiadam dwa kolory: 207 amethyst i 208 topaz. Nie wiem czy to wina konkretnego egzemplarza czy odcienia, ale fioletowa kredka 207 jest dosyć tępa i matowa. Trochę ciężko się z nią pracuje i trzeba się natrudzić, żeby ładnie podkreślić oko, czy narysować kreski na powiece. Z kolei odcień 208 jest świetny, brązowo-miedziany, połyskujący. Narysowanie kreski jest bardzo łatwe, kredka super się też rozciera. U mnie oba odcienie utrzymują się cały dzień i nic się nie rozmazuje. Nie mam też problemów przy zmywaniu, wystarczy zwykły płyn micelarny. Polecam wypróbować, szczególnie przy okazji promocji, można je dostać czasem za 5-6 zł.
    Zalety:
    • kredka jest miękka, łatwo narysować nią kreski
    • dobrze się rozciera
    • trwała, trzyma się cały dzień i nic się nie rozmazuje
    • nie mam problemów z jej zmyciem
    • często można ją znaleźć na promocjach i jest bardzo przystępna cenowo
    Wady:
    • niestety zdarza się, że z niektórymi egzemplarzami gorzej się pracuje
  • 21 listopada 2020 o 5:50
    Na linię wodną - nie ma lepszej!!
    Miłość sprzed kilku lat! Swojego czasu wręcz zjadałam te kredki, nie wyobrażałam sobie nic innego na linię wodną. Autentycznie, od rana do nocy trzyma się na mur beton, a wiadomo jak to bywa z utrzymaniem się kredki w takim miejscu. Kochałam ją szczerze miłością absolutną. W pewnym momencie coś się zadziało z dostępnością kosmetyku, kolor czarny znikł ze sklepów - zarówno stacjonarnych, jak i online, toteż z bólem serca musiałam znów szukać idealnego zastępcy. Wiem, że kredeczka wróciła do sprzedaży, jednak cena koloru czarnego wzrosła chyba o 2,5 raza, więc się definitywnie obraziłam na markę Revlon, i tak na mojej drodze stanęły żelowa z Avon, później z Rimmel, a od dłuższego czasu jestem w szczęśliwym związku z Eveline Pencil Woterpuff ???? Ale... skoro odgrzebałam tę dawną miłość na wizażu i wystawiam jej opinię, chyba się jednak odbrażę i sprawdzę, jak tam wygląda sprawa obecnie ????
    Zalety:
    • TRWAŁOŚĆ TRWAŁOŚĆ TRWAŁOŚĆ!!!!
    • Głęboka czerń bez szans na spłowienie w ciągu dnia
    • leciutka konsystencja (coś czego zawsze mi brakowało w smolistych, tłustych kredkach żelowych)
    Wady:
    • Dostępność
    • Wydajność.
  • 16 lipca 2020 o 9:54
    Słaba.
    Zapłaciłam za nią 4zl w drogerii internetowej. Może długo tam leżała, byla po dacie, nie wiem. Wybralam fiolet. Mało pigmentu. Twarda. Drazni mi powieki. Musze trzec i trzec zeby cos bylo widac i ostatecznie podbijam ją i utrwala cieniem. Nie jestem zadowolona. Fajnie że ma gąbeczkę i ostrzawkę. Za to 2.
    Missy_M
    3 stycznia 2019 o 14:44
    Najlepsza
    To najlepsza kredka do powiek, jaką miałam - a testowałam ich sporo, zarówno tych za 10 zł, jak i za 100 zł. Na co dzień maluję nią tylko cienką kreskę przy linii rzęs na górnej powiece i jest to pierwsza kredka, która przy tym zabiegu nie odbija mi się na dolnej powiece. Trzyma się dobrze cały dzień i nie rozmazuje. Nadaje się również do rozcierania przy makijażu smokey eyes.
    • jakość wykonania
    • łatwo nią narysować kreskę
    • łatwo ja zmyć płynem do demakijażu
    Wady:
    • mały wybór kolorów