Kredki do oczu

Gosh Velvet Touch, Eyeliner Waterproof Konturówka do powiek wodoodporna

GOSH Kredka do oczu VELVET TOUCH BLACK INK wodoodporna
notino.pl
Gosh Wodoodporna kredka do oczu - Velvet Touch Eyeliner Wodoodporna kredka do oczu - Velvet Touch Eyeliner
Gosh Wodoodporna kredka do oczu Black Ink
Gosh Copenhagen Velvet Touch

Nasi użytkownicy zostawili 147 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2022 o 12:24
    Bardzo nietrwała kredka
    Zakup tej kredki to była totalnie spontaniczna decyzja, zachwycił mnie jej kolor Forest green - przepiękna zieleń. Nie była tania, bo kosztowała 35 zł ( dla mnie to dużo za kredkę, bo nie za specjalnie używam kredek) i sądziłam, że za taką kwotę będzie to porządny kosmetyk, ale niestety nie jest. Jest bardzo miękka i mocno napigmentowana. Przed temperowaniem warto włożyć ją do lodówki, bo ciężko naostrzyć tak miękką kredkę. Miała być wodoodporna i trwała ale niestety nie jest. Już po kilku godzinach zaczyna się rozmazywać, odbijać i generalnie wygląda bardzo nieestetycznie. Wielka szkoda, bo kolor jest na prawdę ładny, ale jakość to porażka.
  • 3 lutego 2021 o 15:17
    Mniej niż zero
    Nie wiem dlaczego wszyscy tak się zachwycają tym produktem. Serio! Ta kredka jest tak beznadziejna,że postanowiłam specjalnie dla jej recenzji założyć konto na wizażu i napisać co o niej myślę. Nie jest trwała ani na powiece dolnej, ani na linii wodnej, ani na górnej... Na linii wodnej utrzymuje się 20 minut?!?spływa tworząc niemiłosierny efekt pandy pod okiem. Odbija kreskę na górnej powiece. Jest miękka,dzięki czemu po 5 użyciach wymagała temperowania, dalej każdy pewnie wie co się działo. Wszystko upaprane, rysik się łamie... Drogi koszmarek
    Zalety:
    • NIC!!!!!
    • Jakość
    zina36
    3 stycznia 2021 o 21:05
    Nie nie nie
    Nie wiem o co chodzi z tymi pozytywnymi opiniami, kredka po godzinie jest wszędzie tylko nie na powiece, na górnej znika nawet nie wiem gdzie się potem znajduje :) ?, na dolnej po godzinie zostaje szara smuga na szerokość 2 cm. Serio jest taka trwała ?, totalne rozczarowanie.
    Zalety:
    • Tylko wygodna aplikacja bo kredka jest miekka.
    Wady:
    • zerowa trwałość i rozmazanie po godzinie
  • 3 stycznia 2021 o 11:08
    Miękka i fajna w użytku, ale już po 2 godzinach paskudnie odbija się na górnej powiece....
    Mam konturówkę w odcieniu 018 Sea You – przepiękny połyskujący turkus! Dostałam nieużywany egzemplarz od koleżanki, której nie pasował kolor, bo stwierdziła, że jednak stawia na tradycję, czyli czerń i brąz. Ale co z tego, że kolor piękny, skoro ta kredka jest słaba. Miękka i dobrze się nią operuje, ale już po 2-3 godzinach brzydko odbija mi się na górnej powiece, a poza tym… trzeba ją temperować. Zdecydowanie wolę wysuwane konturówki z Avonu po dyszce, a tam dostępny jest też bardzo podobny do tego odcień.
    Zalety:
    • piękny kolor; miękka kredka; dobrze się nią operuje;
    Wady:
    • już po 2-3 godzinach odbija się na górnej powiece; konieczność temperowania
    cookie
    31 października 2020 o 11:28
    Nie
    Temperowanie to jakiś koszmar! Nie da się po prostu tego zrobić w szpic nawet lekko obły... Zatem co z tego że jest trwała skoro leży nie używana. Nie polecam.
    • Intensywny kolor
    Wady:
    • Temperowanie