Wody toaletowe damskie

Annick Goutal Gardenia Passion EDT

• 9 czerwca 2010 o 16:41
    Tuberose Passion ;)
    Naniesiony na moją skórę pachnie przede wszystkim tuberozą, nie gardenią. Charakterystyczny, kwaskowaty, upojny aromat, kojarząca mi się z wakacjami gardenia jest przez tuberoze zepchnięta na drugi a może i trzeci plan. Nic to, bo jedną i drugą uwielbiam. Problem polega na tym, ze po początkowym ciosie w nos zapach błyskawicznie przyczaja się przy samej skórze, a po 3-4 godzinach znika :( Coś nie mam szczęścia do kwiatowych zapachów Annick Goutal, są piękne, ale ulotne :( Tylko Songes trzyma się przyzwoicie. Buteleczka bardzo ładna Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:próbka
  • 17 kwietnia 2010 o 9:28
    spaskudzone fragile
    Jakby odebrać całą słodkość i balsamiczność fragile gaultiera to właśnie powstałby taki paskudek. zapach strasznie gorzki, nienoszalny, gryzący. brrrr... Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 23 marca 2009 o 12:30
    Ojoj...
    Gardenia to jest kwiat, który lubię w perfumach, o ile jest przedstawiony w czystej postaci. Jak go ktoś nie lubi, to wyczuje nawet w mieszance perfumowej i nie polubi danego zapachu. Ja tutaj liczyłam na gardenię w wersji extreme, ale się zawiodłam. Jej nuty pobrzmiewaja wprawdzie przez kilka pierwszych minut, ale potem przychodzi ciężki, gęsty zapach zblizony do innych perfum Goutal - Passion. Słodycz jest zawiesista, stłumiona przez jakieś szyprowe, zgrzybiałe wonie, co sprawia, że zapach jest na przemian ciepły i zimny. Jak dla mnie to migrenogenny potworek o niesamowitej mocy. Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:probka
  • 29 grudnia 2008 o 19:35
    mdlosci murowane
    Ostry, "esencyjny" wyciag z kwiatow, doprawiony szczypta mdlej wanili. Nietrwaly, trzyma sie blisko skory, bardzo plaski. W gruncie rzeczy nieprzyjemny w odbiorze, "tepy" jak zardzewiala zyletka, bez polotu. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: probka
  • 19 grudnia 2008 o 21:15
    nie moja
    Kadzidlana ta gardenia. Nie lubię kadzideł na skórze, wolę w pomieszczeniu tyle o ile. Niemniej jednak, jako że gardenia jest w składzie moich ukochanych Rush, jest skazana na to żeby mi sie podobać:) Gardenia u Annick jest jak dla mnie ciężka i zmysłowa. Jakoś nie moge sobie wyobrazić, że ktoś nią pachnie....Chyba bardziej nadawałaby się na aromaterapie. Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań: ..