Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Cat Deluxe at Night EDT

Naomi Campbell Cat Deluxe at Night Woda Toaletowa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 218 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 października 2024 o 23:56
    Mam sentyment
    Gdy lata temu sięgnęłam po kultowy już teraz Cat deluxe, to kwestią czasu było kiedy zainteresuję się innymi wersjami tego zapachu. Ten w czarnej buteleczce nie od razu skradł moje serce. Kiedy w drogerii sprawdzałam tester to nic mnie w nim nie uwiodło. Chociaż bardzo lubię woń gruszki, czarnej porzeczki i tropikalnych owoców osobno, to razem, w tym przynajmniej wypadku, jakoś mnie nie zachwyciły. Ale gdy poczułam po jakimś czasie nutę serca, czyli piwonie i cyklamen to zaskoczyło (więc na odwrót niż w wersji różowej). Bardzo mi się spodobały i kupiłam je. Od tego czasu zużyłam już kilka flakoników i mam do nich, tak, jak i do podstawowej wersji sentyment. Minusem jest wysoka cena, relatywnie do małej pojemności oraz krótko utrzymujący się zapach. Obecnie, zresztą, już mało gdzie można kupić tę wodę, więc widocznie ta wersja jest wycofywana. Raczej jest to zapach na dzień i nie nazwałabym go słodkim, bo nie lubię takich wód toaletowych czy perfumowanych, rozumiem jednak, że to,jak kto czuje dany produkt, to kwestia osobnicza. Jestem wciąż tylko zdziwiona, czemu tyle osób nie umie odmieniać słowa "perfumy", nawet regulamin o tym wspomina. Pomijając fakt, że to nawet nie jest woda perfumowana, tylko toaletowa ;).
  • 9 maja 2024 o 14:34
    nieziemski zapach
    Zapach jest nieziemski! Idealny na wieczór i na imprezę. Uwielbiam każdą jego nutę. Jest słodki, nie duszący a kuszący! Buteleczka jest poręczna akurat do małej torebki żeby była pod ręką. Bardzo polecam!
    • jakość
  • 28 marca 2024 o 0:34
    Lekki, przyjemny zapach
    Jest to produkt zamknięty w szklanym flakoniku a la panterkowym. Ja mam zapach w pojemności 15ml i uważam, że jest to bardzo wygodny format - torebkowy lub na podróż. Zapach jest kwiatowo-owocowy. Bardzo lekki , zwiewny ale i kobiecy. Utrzymuje się kilka godzin na skórze. Nie określiłabym go jako gama zapachów wieczorowych raczej taki typowy zapach dzienny, całoroczny. Przenikają się tu nuty czarnej porzeczki, gruszki, bursztynu. Ciekawa mieszanka która sprawdzi się zarówno u kobiety młodszej jak i starszej. Ten zapach napewno cechuje oryginalne opakowanie, które zapada w pamięć. Zapach nie należy do spektakularnych ale jest warty zainteresowania.
    Zalety:
    • długotrwałość
    • ciekawy flakon
    Wady:
  • 19 września 2023 o 14:09
    Ulubieniec od kilku lat
    To były jedne z pierwszych perfum, które dostałam w podstawowce. Uwielbiam. Zapach slodyczy, lekko podbity kwiatami. Przeurocza buteleczka z pomponem. Trwałość nie jest niesamowita, ale za taka cene i przy tej pojemności mozna miec flakon ze sobą i się dopsikac w ciagu dnia.
    • Butelka
    Wady:
  • 4 maja 2023 o 10:27
    Perfum z charakterem
    Oczarowana różową wersją byłam bardzo ciekawa tego perfumu. Flakon ciemny, smukły przykuwa uwage, wygląda bardzo luksusowo, do tego ten uroczy pomponik. Zapach zaskakujący, uwodzicielski, intensywny, bardzo słodki z nutami kwiatowymi. Kobiecy, elegancki i długotrwały. Idealny na wieczorne wyjścia na sezon jesienno-zimowy. Perfum dla kobiet z pazurem. Lubię powracać do tego perfumu.
    Zalety:
    • zapach długotrwały
    • piękne połączenia nut zapachowych