Kremy i maski do stóp

ziaja PRO Krem do stóp zmiękczający z kompleksem AHA 400ml
Ziaja PRO Stopy Krem zmiękczający z AHA 400 ml

• 10 lipca 2023 o 12:04
    Skuteczny produkt
    Krem zmiękczający z kompleksem AHA z serii Program pielęgnacji stóp marki Ziaja Pro to bardzo dobry produkt, który zmiękcza skórę stóp i zapobiega stwardnieniu skóry. Produkt w swoim składzie posiada składniki aktywne w postaci kompleksu AHA, mocznika, witaminy E oraz prowitaminy B5. Regularne stosowanie produktu rano i wieczorem przynosi namacalne efekty, Skóra staje się miękka i wygładzona. Krem jest bardzo wydajny. Jedna doza wystarcza na zaaplikowanie produktu na jedną stopę. Opakowanie produktu jest duże (pojemność 400ml) i wyposażone jest w dozownik, który ułatwia aplikację kremu. Produkt zawiera aż 90% składników pochodzenia naturalnego. Cena regularna produktu kształtuje się na poziomie ok. 39zł. Jednak biorąc pod uwagę dużą pojemność produktu, cena jest przystępna.
    Zalety:
    • skutecznie zmiękcza i wygładza
    • duża pojemność
    • wegański skład
  • 16 marca 2017 o 15:33
    Najlepszy krem do stóp.
    Nic nie zmiękcza stóp tak, jak ten krem! Bez pumeksu, bez pilników do pięt. Wystarczy posmarować stopy, założyc na 20 minut skarpety i cieszyć się miękkimi zadbanymi stopami. Efekt utrzymuje się do następnego mycia. Uzywany regularnie, faktycznie sprawia, że skóra nie jest szorstka ani sucha. Bardzo wydajny. Wygodne i duże opakowanie
  • 1 sierpnia 2015 o 20:46
    pielęgnuje stopy
    jestem zadowolona z działania tego kremu. zaraz po użyciu fajnie odświeża stopy i delikatnie je chłodzi. używam kremu na noc. po nasmarowaniu nakładam skarpetki. następnego dnia skóra na stopach jest wyraźnie nawilżona, gładka a skóra na piętach bardziej miękka. opakowanie z pompką jest bardzo wygodne i higieniczne. pewnie będzie ciężko wydobyć końcówkę kosmetyku ale na razie jest ok. polecam Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 400 ml
  • 10 kwietnia 2013 o 20:17
    Naprawdę zmiękcza
    + Duże opakowanie z pompką + łatwa szybka i czysta aplikacja + Ku mojemu zdziwieniu, faktycznie zmiękczał on skórę na stopach. Używałam go głownie na noc i sprawdził się. - Jedyne, co mi na początku nie odpowiadało to zapach, lekko kwaskowaty, przywodził mi na myśl ocet, jednak z czasem się przyzwyczaiłam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 kwietnia 2012 o 15:55
    Najlepszy!
    Świetnie się spisuje w walce z suchą skórą. Używam go do stóp i rąk. Ładnie zmiękcza i nawilża, zapach też w porządku. Dzięki temu kremowi nie trzeba często używać pilnika. Polecam! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: W trakcie drugiego