Kremy i maski do stóp

Scholl Expert Care, Nawilżająca maska - skarpetki do stóp z olejkiem kokosowym

• 15 kwietnia 2022 o 12:45
    Idealne nawilżenie
    Mimo ze czas kiedy nosiło się sandały i klapki się skończył, nadal należy dbać o swoje stopy, ja ostatnio odkryłam to cudo, którym jest ta „maska „ na stopy od marki Scholl. kupiłam ja za około 5€ i to są najlepiej wydane pieniądze. w środku opakowania znajdują się 2 maski na stopy w kształcie skarpet, należy nałożyć te „skarpety” na około 20 minut i później stopy są nawilżone i gładkie. Jedynym minusem w tej masce jest nie spełniający swojej roli plaster który powinien utrzymywać skarpety na miejscu. Powiem szczerze ze produkt dobrze mi się sprawdził
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Hope_24
    16 października 2021 o 14:53
    Bardzo dobre
    Używam wszystkich odmian tej maski do stóp i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć, robią to co robić mają. Przed nałożeniem maski w skarpetkach mocze stopy, następnie wykonuje peeling, gdy już to odhaczę przechodzę do nakładania maski. Stopy w skarpetkach trzymam od 30 minut do godziny, zależy co w tym czasie robię, gdy już zdejmę skarpetki i wmasuje resztę produktu, stopy są idealnie nawilżone i miękkie. Maski używam raz w tygodniu od kilku miesięcy.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Odżywienie
    • Miękka skóra
    • Łatwa aplikacja
    Eulina
    24 marca 2021 o 21:47
    Działa przez chwilę
    Staram się dbać o stopy, zwłaszcza w okresie zimowym, kiedy skóra jest sucha i szorstka. Skarpetki Sholl nabyłam w celu mocnego nawilżenia skóry stóp (zazwyczaj na noc używam kremu z mocznikiem). Po zdjęciu skarpetek po wyznaczonym czasie i wmasowaniu resztek produktu w skórę, stopy faktycznie były bardzo miękkie , gładkie i nawilżone. Taki stan trwał mniej więcej kilka godzin, a pod koniec dnia, skóra była już taka, jak przed ich zastosowaniem :( Tak więc działa, ale tylko przez chwilę.
  • 30 stycznia 2021 o 11:19
    Naprawdę fajnie nawilżają
    W opakowaniu znajdują się jednorazowe skarpetki nawilżające. Są uniwersalnego rozmiaru, ale nie spadają. W środku znajduję się nasączona część, którą trzeba rozciąć, ale spokojnie po założeniu obok mamy przylepca. Po nałożeniu czekamy 20 minut. Warto również w takiej sytuacji nałożyć jakąś maseczkę na twarz i zrelaksować się. Po upłynięciu czasu ściągamy nasze nawilżające skarpety a pozostałość warto wmasować w skórę stóp. Trochę czasu potrzeba by pozostała część wchłonęła się dlatego polecam stosować je na noc. Muszę przyznać, że efekt jaki uzyskałam jest naprawdę zadowalający. Jako, że staram się dbać o skórę stóp przez cały rok, odpowiednio je peelinguje, to taka maska raz na tydzień daje im bombę nawilżającą. Skóra na stopach po użyciu jest miękka, brak wysuszonych miejsc. Produkt: ???? nie uczula ???? nie podrażnia ???? nie wywołuje nie pożądanych reakcji alergicznych ???? skóra nie wygląda na tłustą, nie lepi się
    Zalety:
    • skuteczność
    • komfort użytkowania
    • nawilżenie
    Agawa8
    18 stycznia 2021 o 20:53
    bubel
    Używa od:próbka
    skarpetki nic mi nie zmieniły w kwestii stanu stóp, nie odżywiły, nie zmiękczyły, zero nawilżenia. Kupiłam zachęcona postem jakieś blogerki. Szkoda czasu i kasy. Nabijanie ludzi w butelkę
    Wady:
    • nie działa