Kremy na dzień

Ziaja Pro Krem Nawilżający program oczyszczający do każdej cery 250ml
Ziaja PRO Zielona Krem nawilżający 250 ml

• 20 stycznia 2013 o 12:57
    dobry krem
    Krem występuje o pojemności 250 ml. Kosztował około 20 złotych. Jestem posiadaczką tłustej, trądzikowej cery, miejscami przesuszonej przez kosmetyki antytrądzikowe. Krem początkowo ładnie mi pachniał, potem przypominał mi zapach magi. Dobrze nawilża, niweluje suche skórki, ale mogłoby być lepiej. Skóra ładnie po nim wygląda, niewiele kremów daje taki efekt. Konsystenja tego produktu jest średniorzadka. Skóra po nim delikatnie się błyszczy. Nie jest wydajny. 50 ml starczyło mi na ponad miesiąc. Polecam, ten krem nadaje się do każdej cery. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: 50 ml
  • 4 sierpnia 2012 o 10:47
    Bardzo go lubię:)
    Jestem fanką Ziai, więc próbuję wszystkie ich kosmetyki po kolei;) Szukałam kremu nawilżającego na dzień, kupiłam ten i strzał w 10:) Mam cerę normalną, ale trochę kapryśną, a on potrafił ja ogarnąć. Zazwyczaj albo zaczynam się świecić, albo moja skóra zupełnie się przesusza. Kremu używam ponad 3 miesiące, żeby być pewna jego działania i oto plusy: + super skład, kwas hialuronowy super nawilża, prowitamina B5 łagodzi podrażnienia +moja skóra jest gładka, promienna i świeża +cena bardzo atrakcyjna ok.25 zł/250 ml + ślicznie pachnie + bardzo wydajny + szybko się wchłania Jedyny minusik to przy użyciu z podkładem nawilżającym , zaczynam się trochę świecić na nosie, ale od czego jest puder;) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
    kicacz
    8 maja 2012 o 16:09
    Krem naprawde rewelacyjnie nawilża, potrzebowałam czegos nawilżajaćego po seri kwasem pirogronowym i jest ok. Cera wydaje sie zdrowsza i świeza. Może troche się swieci po zaaplikowaniu, i średnio nadaje sie pod makijaż, ale na noc jest w sam raz :) Mama zamiar jeszce kiedyś go kupic(oczyswiście po przerwie zeby twarz się nie przyzwyczaiła) pozdrawiam :) Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 20 kwietnia 2012 o 14:33
    I tak i nie...
    Mam cerę mieszaną, trudną do okiełznania. Miejscami jest tłusta, wyskakują mi dorodne niespodzianki, miejscami jest przesuszona i szara. Zupełne poplątanie. Kupiłam ten kremik, ponieważ Ziaja zawsze nieźle się sprawdza w moim przypadku. Początkowo byłam bardzo zadowolona, preparat faktycznie dobrze nawilża, skóra stała się gładsza, bardziej napięta, promienna i jakby mniej wyprysków się pojawiało. Podrażnienia też jakby były mniejsze. Problemem jest jednak wchłanianie się kremu, pozostawia na twarzy taki dziwny mokrą i delikatnie lepiącą powłokę. Zalety: - kupiłam go ze względu na nawilżające właściwości i tutaj sprawdził się naprawdę nieźle. NAWILŻA ŚWIETNIE - poprawił wygląd cery, twarzy wyglądała na zdrowszą - cena bardzo atrakcyjna - baaaardzo wydajny - prześliczny zapach Wady: - nie nadaje się do codziennego stosowania, przy dłuższym używaniu miałam wrażenie zapychania porów - nie za bardzo nadaje się pod makijaż, miałam wrażenie że spływa mi razem z nim cały podkład - twarz świeci się po nim dość mocno, uczucie dziwnej warstwy na twarzy. Myślę, że zdecyduję się jeszcze kiedyś na ten krem, ale raczej w awaryjnych sytuacjach, kiedy moja twarz będzie potrzebowała ratunku i wielkiego nawilżania. Póki co szukam czegoś lepszego. Używam tego produktu od: 7-8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    ktbee
    20 maja 2009 o 18:55
    bardzo mieszane uczucia
    Co do tego kremu mam bardzo mieszane uczucia, neistety z pzewaga na NIE. Na pocztaku uzywania ( ok miesiaca) kremik spisywal sie super. Szybko sie wchlanial, swietnie nawilzal, buzia po nim sie wogole nie swiecila i byla taka gladka. Myslalam,ze znalazlam "ten jedyny". Niestety po pewnym czasie zaczal mnie podrazniac, wysypalo mnie jakimis krostkami- odstawilam na pare dni. Po kilku dniach do neigo wrocilam i niestety jest jeszcze gorzej-krem jakos sie PRZESTAL WCHLANIAC ? Buzia zaczela sie swiecic po nim niemilosiernie. Na pozctaku bylam zachwycona, ale mi przeszlo. Zuzylam go na pewno nie wiecej niz 1/5. Plusem jest to ,ze swietnie sprawdza sie w roli balsamu do ciala i za to moge mu dac max, ale nie taka ma role krem do twarzy ;) Używam tego produktu od:miesiac Ilość zużytych opakowań:ok 1/5 opakowania

Zobacz także inne Kremy na dzień