Kremy na dzień

AMVI Cosmetics Krem intensywnie nawilżający do twarzy

• 9 stycznia 2025 o 12:45
    Ekstra nawilżenie
    Krem pachnie delikatnie cytrusowo, dosłownie jak skórka pomarańczy i pozwala przyjemnie rozpocząć dzień, dzięki tym subtelnym nutom zapachowym. Nawilża bardzo dobrze, a rozprowadza się go bardzo łatwo i równomiernie. Dość szybko się wchłania, pozostawiając pewna warstwę na cerze, która stanowi barierę przed utratą wody. Nie jest ona tłusta, lecz komfortową, nie lepi się i idealnie nadaje się pod makijaż, który nie waży się. Krem idealnie sprawdza się u mnie jesienią i zimą, gdy mocno wieje, pada deszcz i jest chłodno. Kolejny raz marka Amvi nie zawiodła mnie.
    natty08
    23 września 2024 o 0:58
    Intensywne nawilżenie i świeży wygląd skóry
    Krem intensywnie nawilżający do twarzy od AMVI Cosmetics to propozycja, która wyróżnia się na tle innych produktów dostępnych na rynku. Już przy pierwszym kontakcie zachwyca lekką, aksamitną konsystencją, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. To doskonały wybór dla osób poszukujących kosmetyku, który idealnie wpisuje się w poranną rutynę pielęgnacyjną – szybka aplikacja i natychmiastowe działanie to jego niezaprzeczalne atuty. Jednym z kluczowych elementów tego kremu jest jego naturalny skład – aż 96% składników pochodzenia naturalnego. To idealne rozwiązanie dla osób ceniących sobie produkty bez zbędnych chemikaliów, które jednocześnie skutecznie dbają o skórę. Krem posiada również subtelny, odświeżający zapach bergamotki i pomarańczy, który delikatnie otula zmysły, czyniąc codzienną pielęgnację wyjątkowo przyjemną. Po zastosowaniu kremu skóra staje się widocznie nawilżona, miękka i gładka, zyskując promienny i wypoczęty wygląd. Efekt nawilżenia utrzymuje się przez cały dzień, co czyni go produktem o długotrwałym działaniu, a nie tylko chwilowym efekcie. Skóra pozostaje komfortowo nawilżona, co eliminuje uczucie suchości i szorstkości, zapewniając długotrwałe ukojenie. Na uwagę zasługuje również estetyczne i funkcjonalne opakowanie, które doskonale sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Łączy w sobie elegancję i wygodę, dzięki czemu produkt cieszy nie tylko działaniem, ale także wyglądem. AMVI Cosmetics stworzyło krem, który łączy skuteczność, naturalność i estetykę, czyniąc pielęgnację twarzy przyjemnym rytuałem. To idealny wybór dla każdego, kto poszukuje intensywnego nawilżenia i świeżego wyglądu skóry każdego dnia.
    Inne
    AnaSky
    9 czerwca 2024 o 14:07
    Mocno nawilżający
    Zgrabna tubka w kolorach i szacie graficznej charakterystycznych dla marki. Zamknięcie na klik. Pojemność 50 ml. Sama tubka wykonana jest z przyjemnie miękkiego plastiku, co bardzo ułatwia dozowanie i wydobycie produktu do samego końca bez konieczności rozcinania opakowania. A produkt jest wydajny i naprawdę nie trzeba go wiele. Barwa kremu jest beżowo-żółta. Niby gęsty, a jednocześnie lekki i bezproblemowy w aplikacji. Krem jest intensywnie nawilżający i dedykowany każdemu rodzajowi skóry... Moja jest dojrzała, normalna, ostatnio z lekką skłonnością do suchej. Początkowo zgodnie z przeznaczenie stosowałam go na dzień, ale był dla mnie zbyt intensywnie nawilżający i trochę ciężki, za to doskonale sprawdził mi się w wieczornej pielęgnacji. Gdy jednak zaczęłam używam peelingu kwasowego i serum z niacynamidem, ta jego mocno nawilżająca formuła stała się idealna również w porannej pielęgnacji.
    Vardzia
    8 maja 2024 o 20:07
    Nie był zły
    Krem intensywnie nawilżający marki Amvi poznałam przy okazji ich wiosennego mystery boxa. Sięgnęłam po niego z dużą dozą ciekawości ponieważ wcześniej słyszałam dużo dobrego o marce w kontekście jakości kosmetyków i współpracy z fundacją rak'n'roll. W moim odczuciu krem nie należy do najlżejszych. Jest dosyć gęsty i lekko tłustawy. Ma delikatny, bardzo neutralny zapach. Sprawiał mi ten problem w stosowaniu, że miałam wrażenie, że jak mało bym go nie nałożyła, to nakładam go za dużo. Na mojej skórze pozostawiał tłusty film. O dziwo nie przeszkadzało to w nakładaniu filtra czy też makijażu. Nie sprawiało to, że makijaż szybciej się wyświecał, ale przy niektórych podkładach skracał ich trwałość. Czy nawilżał - owszem, ale nie uważam żeby był to krem nawilżający intensywnie nawilżający. Nie zauważyłam też żeby stosowany solo wpływał jakoś na koloryt skóry. Jest zamknięty w plastikowej tubce, z przepiękną szatą graficzną. Tubka sprawdzała się w swojej roli, chociaż pod koniec krem strasznie z niej pryskał. Opakowanie miało 50g. Zużywałam je ponad 2 miesiące. Dla mnie był to po prostu poprawny krem. Nie sprawiał sam jakiegoś spektakularnego efektu, ale względnie dobrze podtrzymywał efekty wypracowane przez inne kosmetyki. Raczej nie planuję do o niego wracać, tym bardziej, że w moim mieście jest problem z dostaniem go.
    Zalety:
    • przyzwoity efekt nawilżenia
    Wady:
    • pozostawia tłusty film
    • słaba dostępność
  • 10 kwietnia 2024 o 13:25
    Bardzo fajny pod makijaż
    Tubeczka 50 ml bardzo przyjemna dla oka szata graficzna. Wnętrze kryje biała średnio tresciwa konsystencja o przyjemnym zapachu. Pamiętamy aby nie smarować kremu pod oczy... To od producenta Nawet nie zły skład tak piszą. Krem jest wydajny, przyjemnie się nakłada Wspolgral z moja pielęgnacja i SPF. Pod makijaż również dobrze się sprawdzał. Nie zauważyłam aby zapychal Skóra jest gładka i miękka przyjemna w dotyku powierzchownie nawilzona.