Schwarzkopf Gliss Nutri Protect, Szampon do włosów suchych i zniszczonych

emi2012
    19 stycznia 2014 o 15:55
    średniak
    Spodziewałam się większego efektu w zakresie regeneracji. PLUSY: - cena - opakowanie - zapach - konsystencja - dostępność MINUSY: - brak spektakularnego efekt Nie trafił w moje potrzeby, więc raczej nie kupię go ponownie.
  • 15 kwietnia 2013 o 21:30
    Bardzo dobry.
    Szampon ma fajną konsystencję, przyjemny zapach. Włosy po nim są miłe w dotyku, lśniące. Nie zauważyłam chyba żadnych jego wad. Bardzo przypadł mi do gustu. Używam tego produktu od: Roku. Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania.
  • 1 grudnia 2012 o 20:29
    Dobry kosmetyk
    Szkoda, że szampon został wycofany ze sprzedaży, ponieważ chętnie bym go zakupiła kolejny raz i używała na zmianę z innym szamponem - Gliss kur shea cashmere :) Jego działanie jest trochę słabsze, niemniej jednak bardzo miło wspominam ten produkt :) Zapach zarówno szamponu, jak i włosów po umyciu był oszałamiający! :D Kosmetyk nie obciążał włosów, świetnie się pienił. Zdecydowanie godny polecenia :) Używam tego produktu od: Przez ok. rok Ilość zużytych opakowań: ok. 5 dużych butelek
  • 26 lutego 2012 o 16:16
    Sprawdziłam i szukam dalej...
    Bardzo lubie kosmetyki Gliss kur a ponieważ czesto farbuje włosy zdecydowałam sie na ten czerwony szampon do włosów zniszczonych.(miałam tez inne szampony z tej serii) *troszke rzadka konsystencja *zapach delikatny *dobrze sie pieni, oczyszcza włosy *wydajny i niedrogi ok 11zł *po zużyciu połowy opakowania przestał mi sie podobać bo włosy stawały się po umyciu sztywne, *wielkiej rewelacji w działaniu nie było:( Używałam od 2 miesięcy.
  • 17 października 2011 o 1:04
    obciąża
    szampon bardzo obciaza włosy, pare godzin po umyciu razem a odżywką z tej serii daje efekt jakby tydzień włosy nie były myte.. tłuste, cieżkie i nieswiezo wygladajace. zapach... mogłby być gdyby szamon działał... z wydajnością nie pamietam, bo go oddałam. Używam tego produktu od: 2 tyg. Ilość zużytych opakowań: niecale 1