Kremy i mleczka do włosów

Kevin Murphy Hair Resort Lotion Lotion nadający plażowy look

Banna1
    5 października 2022 o 14:00
    Świetny zapach i super efekt na włosach
    Miałam możliwość stosowania produktu zarówno w formie lotionu jak i spray'u. To co bardzo wyróżnia kosmetyki Kevin'a Murphy'ego to jest niesamowity zapach. W tym przypadku mamy do czynienia ze słodkim zapachem kokosa, który utrzymuje się na włosach przez jakiś czas. Lotion ma gęstą konsystencję i w porównaniu do produktu w spray'u uważam że jest bardziej wydajny. Należy uważać z ilością, bo można przesadzić a wtedy łatwo o sklejenie. Ja mam włosy długie, do łopatek i wystarczyła mi ilość ok orzecha. Stosowałam zarówno gdy chciałam mieć "beach hair", jak i ładnie wymodelowane, lekko uniesione włosy. Dzięki temu fryzura jest trwała. Przy każdorazowej stylizacji włosów, produkt wystarczył mi na ok 3-4 miesiące. Cena jest wysoka bo ja płaciłam ok 120zl, ale przy takiej wydajności uważam że mimo wszystko się opłaca. Jak do tej pory kosmetyki Kevin'a kupowałam w salonach fryzjerskich lub przez internet. Niestety nie jest to aż tak bardzo dostępna marka.
    Zalety:
    • Trwałość na włosach
    • Plastyczność w używaniu
    Wady:
    • Dostępność
    alex_77
    11 sierpnia 2020 o 22:11
    Bardzo lubię i używam od dawna.
    Bardzo lubię ten produkt, choć podejrzewam, że nie dal wszystkich jest do zaakceptowania jego konsystencja. Kupiłam jakiś czas temu w zestawie z siatką do włosów i grzebieniem do stylizacji plażowego looku. Faktycznie jak się go umiejętnie używa to można wyczarować fryzurę a'la surferski look:) Trochę czasu mi zajęło, zanim opanowałam technikę. Jeśli użyje się za dużo i nie rozłoży umiejętnie na całych włosach to zostaniemy ze sztywnym "czymś" na głowie. Zostawia tępy efekt matowych włosów, ale to mają wszystkie tego typu kosmetyki. Nie używam codziennie i właściwie głównie w lecie i podczas wyjazdów wakacyjnych. Jest to typowo wakacyjny produkt. Ja lubię i polecam:)
    Zalety:
    • działanie
    • efekt
    Wady:
    • opanowanie techniki używania