Wody toaletowe damskie

Vera Wang Flower Princess Woman Woda toaletowa 100ml spray

olketta
    7 maja 2013 o 21:14
    Cudowne
    Piękne Kiedy całkiem przypadkowo, poznałam zapach Very Wang Princess, od razu wiedziałam, że muszę je mieć. Traf chciał, iż znalazłam je za dobrą cenę na jednym z serwisów aukcyjnych... Ich zmysłowy zapach towarzyszy mi przez cały rok i nie znalazłam bardziej namiętnego zapachu. Używając innego zapachu od razu tęsknię za Princess... Kwiatowo - słodki zapach nadaje się w sam raz na wiosnę i lato. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1oo ml
  • 11 marca 2012 o 0:12
    Ok
    Dostałam ją w prezencie, jak dla mnie nieco za ciężka, ale raz na jakiś czas używam, zapach jest w porządku. Z tego co widzę to droga perfuma, więc sama z pewnością bym jej nie kupiła. Ładny flakon, jednak łatwo może się przewrócić. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1, niecałe
    aivil
    25 września 2008 o 17:02
    pachnie jak eclipse z oriflame
    nietrwała kwiaciarnia-zamówiłam przez allegro siostre ;) tego zapachu niestety przyszła do mnie ta okropna kwiacirnia w butelce ;[ odesłałam ją czym prędzej i na dzien dzisiejszy rozkoszuję się princessą bez "flowera" ;) aa dodam że zapach był skandalicznie nietrwały !!! i nie rozwijał się zbytnio PORAŻKA ;[ Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:2 ml
  • 12 sierpnia 2008 o 14:44
    Udany
    Dosc długo chodziłam koło tej limitowki. Przez długi czas sie zastanawialam czy kupic, bo staram sie unikac zakupow w ciemno. Ale w koncu podjelam decyzje i przy pomocy miłej wizazanki zostało złozone zamowienie na truskawie. Perfumy ani troche mnie nie rozczarowały tak, jak w zgłoszeniu zostalo napisane jest to typowo kwiatowo-owocowy zapach. Poczatek dla mnie bajeczny dosyc slodki z mocno wyczuwalna owowcowa nuta potem te nutki ustepuja i flower staje sie bardziej kwiatowy. Czasami mozna wyczuc tez male podobienstwo do klasyka, bo te dwie wersje łacza podobne nutki: drewno, bursztyn, mandarynka. Trwałosc ujdzie jednak jest to edt, wiec nie ma co sie cudow spodziewac max 5godz na nadgarstku. Podsumowujac udana i bardzo ładna limitowka w sam raz na wiosne i lato. Flakon w moim odczuciu piekny z bajerem srebrna obraczka. Używam tego produktu od:tydzien Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    ananna
    8 sierpnia 2008 o 13:59
    Ma w sobie cos....
    Butelka ladna lub brzydka, zalezy od gustu, Ja jednak nie kupilam go dla opakowania. Jest o wiele lzejszy od zwyklej Princess, ale pachnie bardzo przyjemnie, ma w sobie nieco swiezosci i zwiewnosci. Uzywam od czasu do czasu :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego