Mydła

Dr. Bronner's Liquid Soap Rose Mydło w płynie różane

• 18 czerwca 2019 o 15:15
    Różana przyjemność
    W tym mydle widzę wiele pozytywnych aspektów: * Wydajność - wystarczy kropelka jak ziarenko grochy a będzie mnustwo pachnącej piany. *Wielofunkcyjność- czasami jak skończy mi się szampon to używam tego mydła i muszę powiedzieć że nie wysusza włosów, wręcz przeciwnie nawilża je i sprawia że są lśniące. *Zapach- przepiękny różany *Design- bardzo podoba mi się prostotą opakowania. Będzie wyglądać ładnie w każdym wnętrzu
  • 5 października 2018 o 21:01
    Kocham
    Uwielbiam to mydełko za wielofunkcyjność, sprawdza się idealnie na wyjazdach (ogranicza nam miejsce w walizce). Świetny jako szampon, żel pod prysznic oraz żel do mycia twarzy. Nie podrażnia mojej wrażliwej oraz atopowej skóry. Jest bardzo wydajny, wystarczy dosłownie niewielka ilość żeby się umyć od stóp do głów :)
    Zalety:
    • Wielofunkcyjność
    • Świetny dla wrażliwców
    Wady:
    • Dostępność
  • 27 kwietnia 2018 o 12:16
    Mydło DR. BRONNER'S
    Dla mojej problematycznej skóry szukalam czegoś, co nie zaogni jeszcze bardziej moich problemów z wypryskami ;/ Wydaje mi się, że znalazlam mój KWC :))) Mydło dr. Bronner's jest świetne! Zmniejszyło moje przetłuszczanie się skóry, na twarzy już praktycznie nie mam żadnych zmian trądzikowych. Co prawda mydło jest drogie, ale jest na tyle wydajne, że naprawdę się opłaca :) Ja kupiłam w https://www.myzenu.com/ , gdzie mają duży wybór zapachów :) Różane, cytrusowe, miętowe, lawendowe itd. Mi najbardziej przypadła do gustu róża :) Ale najważniejsze da mnie jest, że ten kosmetyk jest całkowicie naturalny. Do jego produkcji użyto wyłącznie ekologicznych, wegańskich składników, a w recepturze nie ma żadnych detergentów typu SLS i alkoholi :) Jestem mega szczęśliwa, że moje problemy ze skórą twarzy się kończą! :)
    Zalety:
    • naturalny skład
    • delikatność
    Wady:
    • rzadka konsystencja