Kredki do brwi

Kat Von D Signature Brow, Precision Pencil Precyzyjny ołówek do brwi

wera24a
    6 czerwca 2019 o 12:33
    Odcień Graphite
    Jak dla mnie jest to jedna z najlepszych kredek ! Przez dług okres czasu eksperymentowałam ze zwykłymi kredkami. Jednak struganie było dla mnie koszmarem. Produktu więcej ubywało, niż go zużywałam. Wiecie jak trudno znaleźć kredkę automatyczną w ciemnym (nie czarnym) odcieniu ? Przeszukując internet napotkałam się zaledwie z kilkoma tego typu produktami. Odcień graphite jest dla mnie wręcz idealny. Mam bardzo ciemne brwi i ciężko dobrać do nich produkt, który nie wygląda jak węgiel. Tutaj odcień jest grafitowy. Nie wpada w mocną czerń, ani w szarości. Jest na pograniczu tych dwóch barw, co powoduje, że efekt jest bardzo naturalny i subtelny. Kredka sama w sobie jest bardzo miękka. Daje delikatny efekt, przy lekkim pociągnięciu. Aby mocniej podkreślić brwi trzeba ją lekko docisnąć. Umożliwia to stopniowanie intensywności koloru, przez to nasze brwi można odpowiednio podkreślić w zależności od naszych potrzeb. Tworzona linia jest bardzo cienka, ten efekt również mi odpowiada, ponieważ brwi wówczas wygląda na naturalne, a nie mocno przerysowane. Trwałość to bomba ! Wytrzymuje cały dzień, bez żadnych poprawek. Nigdzie nie ma ubytków, nie ściera się i nie pojawiają się żadne prześwity. Spokojnie przetańczyłam w niej całą studniówkę, a także zaliczyłam ,,mini maraton". Pod wpływem płynów miceralnych ściera się bardzo łatwo, nie pozostawiając śladów. Spiralka z drugiej strony również jest cudowna. Wykonana jest ze średniej twardości włosa. Mimo to spiralnie skręcone włoski umożliwiają odpowiednią modelację brwi. Produkt znajduje się w bardzo solidnym opakowaniu. ,,Wieczka" od kredki i spiralki połączone są bardzo mocno z trzonem, więc nie ma żadnej możliwości żeby samoistnie odskoczyły. Dodatkowo kredka można wsunąć, tak aby nie wystawała, co warunkuje jej ochronę. Troszkę nie podobał mi się wygórowana cena. Co prawda produkt jest świetny, jednak formuły nie jest zbyt dużo. Starcza mi na 3/4 miesiące Mimo to kredka została ze mną na dłużej. Nieprzerwanie od wielu miesięcy gości w mojej kosmetyczce i nie zamierzam jej zamienić na żadną inną.
  • 26 grudnia 2018 o 12:16
    Jestem w szoku
    Ta kredka kompletnie zrewolucjonizowała mój makijaż brwi, do tej pory wykonywałam go tylko i wyłącznie pomadą z MUFE i zawsze trwało to trochę dłużej niż bym chciała. Ten produkt bardzo ułatwia makijaż brwi i skraca czas jego trwania. Kredka z jednej strony jest zakończona spiralką a z drugiej płasko ściętą kredką. Poza dość wysoką ceną, nie widzę żadnych wad, ale według mnie i tak jest warta tej ceny. Zalety: -makijaż brwi jest nią banalnie prosty -precyzyjna -posiada spiralkę -wydajna -szeroka gama kolorystyczna -trwała
  • 30 lipca 2018 o 21:51
    Naturalna, trwała kreska
    Bardzo precyzyjna kredka, która utrzymuje się cały dzień, nawet przy cerze z tendencją do świecenia i przetłuszczania. Kredka ma idealną twardość: jest na tyle miękka, żeby łatwo było rysować; i na tyle twarda, żeby kreska była odpowiedniej grubości i nie 'mazała' się. Daje bardzo naturalny efekt.
    Zalety:
    • naturalny kolor
    • łatwość rysowania kreski
    • precyzja kreski
    • naturalny efekt
    • wegański, nie testowany na zwierzętach

Zobacz także inne Kredki do brwi