Kredki do brwi

Manhattan Eyebrow Pencil Ołówek do brwi

MANHATTAN KREDKA DO BRWI BROW WOW 108T

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

easygo
    7 grudnia 2023 o 10:16
    Najlepsza!
    Pewnie nie każda pamięta trendy z lat 2000, ale jednym najgorszych była moda na brwi - cieniutkie kreseczki wygięte w łuk, wygooglujcie sobie Pamelę Andreson ;) brrr.... a ja jako brunetka, z ciemnymi i zbyt grubymi jak na tamte czasu skubałam je niemiłosiernie dążąc do tych cieniutkich nitek. Niestety po tym skubaniu, część cebulek umarła i teraz brwi nie są tak grube jak bym chciała, dlatego ratuję się domalowywaniem kredką. Ta kredka Manhattan to jedna z najlepszych, robi to co powinna robić kredka do brwi: ładnie przyciemnia, uzupełnia braki, nie rozmazuje się, nie ściera, nie jest zbyt tłusta, a do tego ma ładny czarny matowy kolor (nie jest to taka mega czerń niczym klawisz fortepianu). Kredka jest do temperowania i robi sie to bardzo łatwo, nic się nie łamie, nie kruszy, nawet nie trzeba jej wcześniej zamrażać.
    Wady:
    • Mała dostępność, w od dłuższego czasu stacjonarnie nie ma jej w żadnym sklepie.
  • 23 lutego 2022 o 15:50
    Powrót po latach
    Kilka lat temu dostałam dwie sztuki - czarną i ciemny brąz. Zakochałam się, a potem wróciłam do Lovely. Ostatnio znalazłam je w starej kosmetyczce, nic im się nie stało przez te 4 lata. I powiem więcej - dają serio fajny efekt. Dość twarde, ale nie za twarde, ładnie się rozprowadzają, dają lekki, naturalny kolor. Mozna je przecierać u nasady. Ciężko uzyskać efekt karykaturalny, bo kredki maluja bardzo delikatnie.
    Zalety:
    • naturalny, delikatny efekt;
    • lekka;
    • utrzymuje się kilka godzin;
    • wydajność;
    • nie psują się (po 4 latach wciąż dobre).
    Wady:
    • mogłyby mieć temperówki i szczoteczki, ale to nie zaważy na ogólnej ocenie:)))
  • 4 maja 2019 o 22:36
    rewelacja
    Powiem krótko, w tej kredce pasuje mi absolutnie wszystko! Cena, jakość, łatwość aplikacji, ciemno czekoladowy, zimny odcień. Nie jest twarda, ale też nie za miękka, nie rozmazuje się, ideał! Na zdjęciu odcień nr 99W.
  • 30 stycznia 2019 o 11:40
    Super
    To była moja pierwsza kredka do brwi którą kupiłam kilkukrotnie. Ostatnio znalazłam ja w szufladzie i znowu zaczęłam jej używać. Jest naprawdę świetna wygląda dobrze na brwiach, łatwo się nią maluje plus co najważniejsze jest bardzo trwała. Jedyne co mnie boli to to, że nigdzie przynajmniej stacjonarnie nie mogę jej już znalesć.
    Kleo99
    28 czerwca 2018 o 19:51
    Super
    Gdy zaczęłam malować brwi to był mój pierwszy ołówek do brwi i chętnie do niego wracam. Przez kilka lat kupowałam tylko ten. Kolor brązowy pasuje idealnie do moich brwi. Klasyczne, wygodne opakowanie. Kredka sama nie jest za twarda ani za miękka lecz taka w sam raz. Bardzo wydajna, trwała i dobrze napigmentowana. Pozwala na ładne wyrysowanie nie tylko konturu ale też i środka. Gwarantuje szybki i bezproblemowy makijaż. W dodatku cena jest bardzo dobra i uważam, że zdecydowanie jest wart zainteresowania. Polecam
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowana
    • Trwała
    • Wydajna
    • Dobrze wyrysowuje kontur i środek brwi
    • Nadaje ładny kształt
    • Nie grudkuje się

Zobacz także inne Kredki do brwi