Kredki do brwi

NYX Micro Brow Pencil Kredka do brwi Auburn Auburn NYX 0.9 g
E-Glamour.pl
NYX Micro Brow Pencil Blonde B00WZRP6K0
NYX Professional Makeup Micro

Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 marca 2025 o 17:09
    Kredka jest dość twarda, dobrze napigmentowana
    Kredka wpadła w moje ręce podczas zakupów w sklepie internetowym. Jest wygodna w użyciu. Nie posiada wbudowanej temperówki. Z drugiej strony kredka posiada szczoteczkę w formie spiralki. Szczoteczka mi nie odpowiada, gdyż jest zbyt prosta. Posiada zbyt twarde dla mnie włosie i duże odstępy pomiędzy kępkami włosia. Przeczesywanie nią pomalowanych brwi niestety niesie ze sobą ryzyko rozmazania make-upu. Kredki są dość twarde i średnio napigmentowane. Mi to nie przeszkadza bo lubię jak rysunek brwi jest delikatny. Kredka dobrze się rozprowadza mimo twardości. Można wykonać precyzyjny rysunek. Nie łamie się. Nie rozmazuje się w ciągu dnia. Wieczorem łatwo ją zmyć przy pomocy tradycyjnego płynu micelarnego.
  • 13 stycznia 2025 o 16:09
    Rude brwi!
    Jedyna kredka do brwi na rynku, która spełnia moje oczekiwania - precyzyjne malowanie, trwałość, szczoteczka, a przede wszystkim kolor! Mam odcień Auburn, który jest pięknym rudym kolorem. Nie czerwonym, nie pomarańczowym, nie ciepłym brązem. Po prostu rudym.
    Zalety:
    • Kolor
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Mała ilość produktu
  • 3 listopada 2024 o 22:59
    Wszystko na tak
    Ta kredka ma wszystko, czego oczekuję od kredki do podkreślania brwi. Cienka, precyzyjna, średnia miękkość, jednocześnie na tyle mało napigmentowana, aby efekt nie był zbyt przerysowany. Dodatkowo ma na drugim końcu spiralkę do wyczesywania. Duży wybór kolorów, w tym chłodnych brązów, które dla mnie są najbardziej pasujące.
    Zalety:
    • Konsystencja zapewniająca trwałość i łatwość aplikacji
    • Samo temperująca się
    • Odcienie kolorów
    • Spiralka na końcu
    • Precyzyjna
    • Wydajna
    Wady:
  • 8 września 2024 o 12:46
    Świetny produkt
    Od dłuższego czasu poszukiwałam idealnej mikro kredki do brwi, która byłaby alternatywą dla droższej kredki od Benefit. Zakup kredki do brwi ze szczoteczką marki NYX Professional Makeup okazał się strzałem w dziesiątką, ponieważ produkt spełnia moje oczekiwania pod kątem precyzyjnego wypełnienia brwi w miejscach gdzie są one przerzedzone, idealnie dobranego koloru spośród dostępnych 8 barw, trwałości oraz ceny. Zakupiłam kredkę w kolorze 06 Brunette, który idealnie współgra z kolorem moich brwi. Uzyskany efekt po użyciu kredki jest bardzo naturalny. Kredka jest cienka i pozwala na precyzyjne wyrysowanie poszczególnych włosków brwi w miejscach przerzedzenia. Kredka jest średniej twardości, co sprawia, że nie łamie się w trakcie użytkowania i nie zużywa się tak szybko jak w dużo tańszych odpowiednikach. Załączona na drugim końcu produktu szczoteczka pozwala na wyczesanie brwi oraz na ich naturalne wypełnienie po wyrysowaniu włosków brwi, by efekt był nieprzerysowany. Efekt po użyciu kredki jest trwały i zachowuje swój wygląd przez cały dzień, aż do demakijażu. Cena produktu jest odpowiednia do jakości i uzyskanych efektów. Opakowanie kredki jest praktyczne, ponieważ w jednym produkcie znajduje się zarówno kredka jak i szczoteczka.
    Zalety:
    • szeroka gama kolorystyczna
    • cienka, precyzyjna kredka
    • szczoteczka
    • trwałość
    • przystępna cena
    • dobra jakość
  • 25 lipca 2024 o 0:43
    Moja pierwsza kredka do brwi i... ostatnia!
    Kiedy kilka lat temu zdecydowałam się na zakup swojej pierwszej kredki do brwi, wybór padł na kredkę NYX Micro Brow Pencil dlatego, że jako jedna z niewielu kredek drogeryjnych miała cienki rysik, na czym mi zależało i szeroką gamę kolorów, dzięki czemu mogłam wybrać idealny odcień dla siebie. Kredka do brwi jest wystarczająco miękka, by móc swobodnie wykonywać nią makijaż i wypełniać luki w brwiach, a także wystarczająco twarda, by móc precyzyjnie dorysować sobie pojedyncze włoski. Używanie jej jest proste i przyjemne, rysik nie jest łamliwy, a grzebyczek na końcówce przydaje się do wyczesania brwi czy zebrania nadmiaru produktu z włosków.

Zobacz także inne Kredki do brwi