Żele pod prysznic

Nivea Love Sunshine, Żel pod prysznic

• 16 września 2021 o 17:36
    Przepyszny modowo waniliowy zapach zamknięty z słonecznym żelu
    Uwielbiam się przenosić z myślami na perłowo białe plaże, lazurowe morze i czuć ciepło promieni słonecznych na opalonej skórze. Jeśli seria Love Summer żeli pod prysznic od Nivea pomaga przenieść się w te niezwykłe wspomnienia podczas prysznicu, to już ta serii skradła moje serce. Love Sunshine jeden z moich faworytów które już wypróbowałam z serii Love Waves i Love Outdoors. Kocham słońce, i lato, wiec jak bym nie mogła pokochać tego żelu ? Połączenie wanilii z miodem czy napewno daje zapach promieni słonecznych, nie, ale ten zapach idealnie pasuje do słonecznego koloru który żel posiada. Jest słodkawy i daje wrażenie delikatności której skóra potrzebuje po promieniach słonecznych. Napewno wróci do niego w przyszłe wakacje.
  • 12 lipca 2020 o 19:35
    Zwykły banan, do Czikity mu daleko
    Żel od nivea kupiłam w drogerii podczas jednej z promocji gdzie wyszedł dosłownie za grosze. Gdybym miała kupić ten produkt za regularną cenę, nie wybrałabym go. Szata graficzna jest przeciętna, nie wyróżnia się niczym szczególnym spośród innych żeli. Opakowanie na klik.Dobrej Jakości, nic się nie łamie ani nie odpada. Do tego zapach też nie jest szczególnie ciekawy, ot słodki zwyklak. Jeśli chodzi minusy ,nie mogę się przyczepić do niczego, ponieważ ich nie ma. To jest dla mnie zwykły, nudny żel. Konsystencję ma fajną,kolor żółty, zapach słodko świeży. Niestety szybko ulatnia się że skóry. Pieni się bardzo dobrze, przyjemnie się go używa. Wystarczy mała ilość produktu do mega piany, dzięki czemu jest bardzo wydajny. Skóra Jest po jego użyciu oczyszczona oraz miękka. Nie podrażnia, nie uczula,Wszytsko działa jak powinno.. Ale to takie nudne, nie cieszy ani oka ani nosa. A ja lubię jak coś się dzieje.
    magbran
    28 maja 2020 o 16:02
    Idealny na ciepłe dni
    Żel jest zapakowany w wygodnym, plastikowym opakowaniu, widać przez nie żel, dzięki czemu można kontrolować jego zużycie. Podoba mi się także jego prosta szata graficzna. Żel spełnia swoją funkcję dobrze - oczyszcza skórę, nie podrażnia jej, zostawia ją miłą i miękką w dotyku. Jego zapach przypomina mi bardzo krem do opalania, iście letni. Zużyłam go z przyjemnością.
    Zalety:
    • zapach przypominający letnie balsamy i kremy
    • dobrze się pieni
    • nie podrażnia skóry
    • oczyszcza ją i zostawia miękką w dotyku
    Kleo99
    8 lutego 2020 o 10:26
    Żel jak żel
    Żel jak każdy inny. Nie jestem ani nim zachwycona ani jakoś rozczarowana. Wygodne opakowanie na "klips", przeciętne pod względem designu. Zapach kwiatowy, delikatny, niechemiczny. Dobrze się pieni i rozprowadza po ciele. Wydajny. Konsystencja w sam raz- ani za gęsta ani za rzadka. Lekko żółtawy, półprzezroczysty kolor. Nie wysusza ani nie uczula skóry. Spełnia swoją funkcję. Idealny do wieczornej kąpieli, o poranku wolę bardziej aromatyczne i pobudzające zapachy. Dla osób niewymagających cudów od żeli pod prysznic na pewno będzie dobrą opcją. Idealny na każdą porę roku nie tylko lato.
  • 14 września 2019 o 10:05
    Wyciąg z lata
    Produkty do mycia nivea są u mnie już niemal na równi z moim ulubionym dove. Jak tylko zobaczyłam tę wersję w supermarkecie nie mogłam przestać myśleć o tym żelu, mam manię na punkcie zapachów i marzyło mi się takie cudo. Ma to pewnie wiele wspólnego ze świetnymi wakacyjnymi wspomnieniami. Zapach jest typowy jak produkty do opalania, ale na skórze lekko ewoluuje w coś jeszcze przyjemniejszego, pewnie dzięki dodatkowi aloesu między innymi. Konsystencja jest prawdziwie żelowa, gęsta, tworzy delikatną, miękką piankę. Parę razy zdarzyło mi się zapomnieć o balsamie po prysznicu, a nie czułam charakterystycznego swędzenia skóry. Absolutnie nie wysusza, a wręcz musi coś dodawać od siebie. Wydajność określam na przeciętną, nie potrzeba go dużo, ale chce się go więcej. Prysznic z nim to prawdziwa przyjemność. Oczyszcza poprawnie, nie robi krzywdy, pięknie pachnie, jeśli komuś to pasuje. Widuję tylko w marketach. Opakowanie przezroczyste, widać zużycie, zamknięcie jest bardzo szczelne.
    Zalety:
    • Gęsty żel
    • Miła piana
    • Szczelne zamknięcie

Zobacz także inne Żele pod prysznic