Wody perfumowane damskie

Il Profvmo Aria di Mare EDP

• 16 czerwca 2014 o 12:22
    Algi morskie :love: :love: :love:
    To chyba mój ulubiony morski zapach, piękny, odprężający, przenoszący na plaże :) Bez żadnych męskich nut, co często ma miejsce w przypadku morskich zapachów :) Prześliczne morskie algi, poznałam bardzo dużo zapachów Il Profvmo i to z 1 moich ulubionych - Osmotic Mandarine, Aria di Mare i Bambou :) Używam tego produktu od: flakonik mam od ok miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie flakonika
  • 20 września 2011 o 13:08
    morski ideał
    Zapach piasku, wzburzonych fal . Słony. Niebanalny. W sam raz na spacer plażą lub pogawedki w nadmorskiej cafe buteleczka sliczna Trwały. Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: 1-50ml
    kraxa
    19 listopada 2010 o 17:43
    Wspanialy!!!
    Absolutnie swietny zapach. Niecodzienna wersja zapachu \"morskiego\". Zamiast ozonowej \"bryzy\" mamy lekko slony powiew, zamiast cytrusow oddajcych rzekoma \"swiezosc\" morskiej wody mamy zapach muszli, wilgotnego piasku i wodorostow. Jednak najbardziej odpoiada mi przebijajaca w tle nuta przypominajaca zapach i smak tzw. lodowych cukierkow. Zimna jak metal, lekko kwasna, wibrujaca. Kompozycja byc moze nie dla kazdego, dla mnie- wspaniale znalezisko. Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1x 50 ml
    USagent
    29 grudnia 2008 o 13:30
    tragedia!!!
    Jeden z paskudniejszych zapachow:( Na poczatku czuje spirytus, jakby ktos wylal na mnie cwiartke. Potem czuc malze, zapach morza....a potem KENZO POUR HOMME, czyli najbrzydsze perfumy swiata. Ten zapach to masakra pila mechaniczna Smieszne jest to, ze nie sa wcale intensywne. Ale smierdziec mulami za taka cene? W zyciu! Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
  • 24 września 2008 o 22:41
    takie ni co
    Sam sklad nut zapachowych wyłania go jako swiezaka, ale testujac go mam dziwne uczucie nijakosci. Niby jest swiezy i morski, ale tak do konca nie wiadomo jaki jest, bo nie ma w sobie zadnej charakterystycznej nuty. Dziwny po prostu ten zapach i inczej nie umiem go opisac. Buteleczka brzydka. Trwałosc kiepska i trzyma sie blisko skory. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie