Wody perfumowane damskie

Eon Productions 007 for Women II EDP

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Iga1212
    8 kwietnia 2022 o 13:39
    Zapach super
    Kocham zapachy tej serii. Coś niesamowitego i pięknego. Słodkie i kobiece... Idealne, ale ... No właśnie jest duże ale... Trwałość produktu jest bardzo krótka... Kupiłam je w innym kraju, dlatego ceny nie będę przedstawiać. W Polsce są te perfumy średniej półki cenowej, ale niskiej trwałości.
    W perfumerii
  • 5 grudnia 2021 o 22:53
    Przepiękne, ale super NIEtrwałe
    Przepiękny, kwiatowy zapach, który szczególnie przypadnie do gustu młodym paniom. Niestety, ale jest bardzo nietrwały. Czy warto kupić? NIE — — — — — Dodatkowym minusem jest szklane opakowanie, niepodlegające szybkiemu recyklingowi (a szkoda, liczę, że marka wkrótce je zmieni na bardziej przyjazne środowisku) — — — — — Jeśli przeczytałaś/-eś moją recenzję, zostaw proszę polubienie. Miłego dnia/wieczoru ❤️
    Luqia
    4 maja 2021 o 13:56
    Nie taki nudny, jakby się mogło wydawać
    Perfumy te otrzymałam w prezencie. Posiadam wersję o pojemności 50ml. Mam te szczęście, że moi najbliżsi wiedzą, jak bardzo kocham perfumy :D. Czasem każą mi samodzielnie wybrać, a czasem robią niespodziankę. W tym przypadku to była niespodzianka, ale naprawdę trafiona. Uwielbiam słodkie zapachy, które są lekko czymś przełamane dla równowagi. Tutaj tej równowagi nie brakuje. Ale po kolei... W nutach głowy znajdziemy szampan, malinę, różowy pieprz i różową frezję. Ale to co ja czuję najbardziej, to zdecydowanie malinowy szampan dla dzieci! Taki, który jako dziecko wołałam od rodziców na Sylwestra :D. Jest to od razu słodki początek, lekko przełamany kwasowością i świdrującą w nosie nutą prawdopodobnie pieprzu. W kilka minut ujawnia się serce zapachu, czyli jeżyna, czarna róża, różowy oleander i gardenia. W tym momencie malinowy szampan zmienia się w szampan o smaku owoców leśnych (malina + jeżyna), a w tle gra dobrze wyczuwalna róża. Kompozycja się lekko ociepla i zdecydowanie zyskuje pudrowego wydźwięku. Oprócz tego słodycz zostaje zwiększona, ale wciąż jest przełamana, co utrzymuje tę równowagę. W krótkim czasie zaczyna wybijać się baza zapachu, czyli moja ukochana wanilia, skóra, cedr, drzewo sandałowe i piżmo. Oj tak, wanilia tutaj wybija się najmocniej ze skórą. Te połączenie czuć już lekko w sercu kompozycji. To według mnie sucha i już do końca pudrowa słodycz, która nie jest infantylna. Myślę, że przez różę i drzewno-skórzano-piżmową bazę, ten zapach będzie pasował nawet dojrzałym kobietom. Główne skrzypce gra tutaj szampańska malina, wspomniana wcześniej róża o pudrowym wydźwięku i sucha wanilia ze skórą. Perfumy idealne na co dzień, a że nie są killerem, to spokojnie też do pracy. Na skórze nie utrzymują się dłużej niż 4 godziny, ale za to na ubraniach potrafią trwać do następnego dnia. Jeśli nie zależy Wam na tym, by pachnieć jak milion dolarów, bo wolicie pozostać skromne i dziewczęce, to te perfumy będą odpowiednie. Flakon początkowo znajduje się kartonowym pudełku, które ma bardzo sympatyczny dla mojego oka kolor :D. A mianowicie jakby połączenie różowego złota z miedzią. Ma też ciekawą teksturę, przypominającą pikowanie. Ale przejdźmy do gwiazdy, czyli samego flakonu. Jest oczywiście szklany, a przez swoje kształty przypomina kryształową zastawę mojej babci :D. Ma to swój urok, nie powiem, że nie. Górna część flakonu jest plastikowa, mimo że wygląda, jakby była metalowa. Plastik ten jest pokryty lustrzaną powłoką w kolorze złota z jakby lekkim, brzoskwiniowym tonem. Czy całość urywa cztery litery? Mi nie, ale wiadomo, że wszystko zależy od gustu. Jest po prostu ładny i na pewno pasuje do tego, co znajduje się w środku ;). Atomizer rozpyla drobną, ale całkiem obszerną mgiełkę. Nie zacina się i nie ''pluje'' dużymi kroplami. Pojemności do wyboru to 15ml, 30ml, 50ml i 75ml.
    Zalety:
    • Wielowymiarowy zapach
    • Odpowiedni na co dzień
    • Skromny i dziewczęcy
    • Trwałość na ubraniach
    • Atomizer
    • Ładny flakon
    Wady:
    • Trwałość na skórze (do 4 godzin)
  • 10 kwietnia 2021 o 13:57
    Piękne i eleganckie
    Takie małe i niepozorne, a potrafią zawrócić w głowie. Niby słodko-kwiatowo-owocowe, ale z drugiej strony czuć wszystko. I malinę i frezję i landrynkę w tle i skórę. Natomiast nie jest to zapach dla indywidualistek. Jest ładny, naprawdę ładny, ale pachną... jak coś znajomego. Jak białokwiatowo-malinowe słodziaki z wanilią. Zapach bardziej dla sekretarki niż agentki czy dziewczyny Bonda. Nie da się jednak odmówić im uroku. Pachną intensywnie, ale szybko ulatują ;< Szkoda, bo są bardzo przyjemne i komfortowe w noszeniu...
    Zalety:
    • mały, poreczny flakon i ładny ;)
    • projekcja
    Wady:
    • trwałość
  • 10 stycznia 2021 o 23:39
    Eon Productions, 007 for Women II EDP
    Kolekcja perfum 007 to zestawienie słodkich zapachów z nutą owocowych mieszanek. W porównaniu z wcześniejszymi wersjami, te podobają mi się bardziej. Są wyraziste i dość długo utrzymują się na skórze. Wersja czarna jest bardziej słodka, zaś te przemieszanie słodko - owocowych nut jest bardziej uniwersalne.
    Zalety:
    • zapach słodki z nutą owocowych mieszanek
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie