Wody toaletowe damskie

Antonio Banderas Spirit for Woman EDT

Antonio Banderas Spirit Woda Toaletowa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 listopada 2018 o 11:48
    Uwielbiam
    Cudowny zapach. poczułam je przypadkiem i dość długo ich szukałam.. Teraz już wiem jak się nazywają i faktycznie przekonałam się, że są takie piękne. Uwielbiam ich zapach, bardzo kobiecy i przyjemny
    Zalety:
    • Zapach, trwałość
    W perfumerii
  • 23 marca 2016 o 21:57
    Nietrafiony zakup!
    Tych perfum to ja nigdy nie zapomnę. Kupiłam je w ciemno na Allegro, bo były tanie i miały dobre opinie. Dla mnie to zapach mało kobiecy. Przypomina mi perfumy męskie. Te perfumy mają bardzo zadziorną, nocną nutę. Jeśli komuś się spodobają, warto kupić, bo bardzo długo utrzymują się na skórze. Cena też nie jest wygórowana. Starcza na długo.
    Guskas
    13 kwietnia 2013 o 1:23
    milutki
    Kobiecy i pełen energii zapach. Dosyć łagodny, ale z nutą... temperamentu? Dla mnie przyjemny i godny polecenia, na pewno sprawi, że każda kobieta poczuje się pewniej:) Używam tego produktu od: 1.5 Ilość zużytych opakowań: jedno
    goha80
    1 grudnia 2012 o 15:02
    barrrdzo lubię
    Zapach kupiłam przypadkiem i dlatego że był tani. Zaciekawiło mnie za co ten Oskar perfumeryjny, bo inaczej nigdy bym nie kupiła. Omijam perfumy sygnowane nazwiskami gwiazd szerokim łukiem. Mnie nazwa Spirit Woman Banderasa kojarzy się z leśnym duchem. Duszą pustelniczki mieszkającej samotnie w leśnych ostępach. Ja nie czuję w nim śliwki i tych owoców, nie czuję też kwiatów, na mnie pachnie wiekowymi drzewami, poszyciem lasu i kadzidłem. Jeśli ktoś nazwał go zapachem orientalnym to może i tak jest choć mnie od samej nazwy orient boli głowa :) Jest w nim coś męskiego, jakaś siła. Zapach bardzo mi przypasował, utrzymuje się długo, ja go czuję dobre kilka godzin, a na swetrach kilka dni. Nie wiem o co chodzi z tą buteleczką, że okropna? ja jej tak nie odbieram, ale może dlatego ze kupuję małe 15 ml opakowania i one wyglądają uroczo i są bardzo poręczne. Jest to mój zapachowy faworyt .
  • 8 października 2011 o 23:17
    Kobiecy styl
    Całkiem przypadkiem natrafiłam na te perfumy w drogerii jako produkt objęty promocją. Zapach mnie zaskoczył swoją słodko- kwiatowo- gorzką nutą, postanowiłam więc wypróbować zapach na własnej skórze. Zapach jest ciepły i tajemniczy, bardzo kobiecy. Duży minus za kiepską trwałość. A szkoda ;/