Wody toaletowe damskie

Jesus del Pozo Halloween Kiss EDT

Jesus Del Pozo Halloween Kiss Woman Woda toaletowa 100ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 czerwca 2018 o 8:05
    lubię
    Zapach zdecydowanie różni się od pierwotnego Halloween, który na mnie jest bardziej sportowo-świeży, bananowy. Ta wersja zdecydowanie jest bardziej w stronę Euphorii i Amor Amor Cacharel'a. Kiss jest słodki i kwiatowy. Szczególnie wyczuwalna jest orchidea i jej upojny aromat. Mimo dużej dawki słodyczy, są w nim nuty wodne, które łagodzą słodycz. Myślę, że nadaje się na upały, ponieważ są nieco chłodne w wyrazie.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 2 października 2016 o 0:22
    Rozczarowanie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo lubię klasyczny Halloween, dlatego też te perfumy kupiłam w ciemno, i niestety... to nie to. Nie czuję tam słodyczy. Jest mocno i intensywnie, mnie osobiście na dłuższą metę ten zapach wręcz drażni i przyprawia o ból głowy. Gdy próbowałam dać mu szansę, po jakimś czasie po prostu nie mogłam go znieść, miałam ochotę jak najszybciej się go pozbyć, co samo za siebie mówi, że nie polubiliśmy się ;-) Właściwie ciężko nawet określić jaki to jest zapach, za to łatwo mogę stwierdzić, że na pewno nie dla mnie.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 25 czerwca 2014 o 23:02
    Dla mnie za skromne
    Jestem kompletnie zdziwiona ponieważ kategorie zapachowe Halloween i Halloween Kiss to dwa różne światy - pierwsze kwiatowo-wodne, drugie zupełnie orientalne. Aby być bardziej precyzyjnym - Halloween Kiss to głównie słodka paczula i wanilia, zapach z serii tych, których na rynku jest teraz dziesiątki. W takim razie czy Halloween Kiss może się czymś wyróżnić na tle tłumu? Pod względem jakości można HK porównać do YR So Elixir, jednak HK jest znacznie mniej ziemisty niż ten drugi. Zapach ten nie jest ani skomplikowany ani głęboki. Określiłabym go raczej jako prosty, płaski i ze słabą trwałością. Dla Pań, które nie lubią perfum przytłaczających czy mdłych, które utrzymują się na ubraniach aż do prania, a na ciele przez cały dzień może to być świetny wybór. Mogę stwierdzić, że HK to 10% esencji perfum Angel, które zostały jeszcze dziesięciokrotnie rozcieńczone. Ale oczywiście to tylko moja opinia. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: test
    mxxa
    7 maja 2014 o 21:20
    Frywolna radość
    Zapach słodki i frywolny, pełen szczęścia i uśmiechu. Nadaje się na dzień jak i na wieczór/noc. Jeden z moich ulubionych zapachów, do którego wracam. Lekki, słodki i dość trwały.
  • 13 kwietnia 2014 o 19:33
    Słodziak
    Zapach bardzo słodki, seksowny, dla młodej kobiety lubiącej zmysłowość i flirt. Mimo intensywności nie męczy, dobry na codzień i wiosnę/lato. Można wyczuć w nim kwiatowe i owocowe nuty, nada się też na niezobowiązującą randkę wieczorem lub spacer z ukochanym, ale ja lubię je nosić od rana i dzięki temu czuć się pewniej i piękniej. Trwałość i cena zadowalające, buteleczka trochę śmieszna jak dla mnie, ale za zapach można to wybaczyć. Na pewno będę do nich wracać.