Błyszczyki

Eveline Cosmetics Holo Collection, Holograficzny błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Agafii
    2 maja 2024 o 22:10
    Efekt holo idealny na wakacje
    Błyszczyk holo od Eveline kupiłam, gdy tylko wyszedł na rynek. Byłam ciekawa efektu, jaki da na ustach. Ten blyszczyk to kosmetyk mieniący się od różnokolorowych drobinek . Efekt, jaki daje jest olśniewający. Mam od nich błyszczyk do ust w kolorze 122 i kocham go używać, szczególnie gdy świeci słońce, wtedy moje usta mienią się niczym diamenty. Dodam jeszcze jedynie, że jest wiele odcieni, w ich nowej kolekcji między innymi równie piękne lakiery do paznokci. Utrzymuje się dosyć długo na ustach, jak na standardowy, niskopodłogowy błyszczyk.
    aoida
    16 maja 2023 o 19:38
    Nic specjalnego
    Ten efekt holo taki naciągany trochę. Ciemne kolory nie miały jakiegoś super krycia. To taki zwykły błyszczyk z drobinkami, żadna innowacyjna konsystencja. Opakowanie standardowe, cena niska a to plus oczywiście, tylko nie miał czym tyłka urwać. Produkt do zapomnienia.
    Zalety:
    • nie robi krzywdy
    Wady:
    • mało holo
    • nic oryginalnego
  • 10 listopada 2021 o 10:13
    Ładnie odbija światło
    Błyszczyk zachwycił mnie w opakowaniu, jednak na ustach już nie robił takiego wrażenia. Kolor dość ładnie się odbijał, ale konsystencja na ustach jest mocno nieprzyjemna, szorstka o chemicznym smaku i zapachu. Szybko przestałam go uzywać bo bardzo ten dyskomfort mi przeszkadzał.
    Zalety:
    • Kolor
    • Ładnie odbija światło
    Wady:
    • chemiczny Zapach
    • Konsystencja
  • 11 czerwca 2021 o 10:45
    średni
    kupiłam go bo wzbudził we mnie mega zainteresowanie i oczywiście jak holo to miał być efekt wow niestety jak dla mnie okazał sie dość słaby - drobinki brokatu dość drobne i mało widoczne. Aplikuje się go fajnie ale nie jest trwały i nie daje jakiegos super efektu.
    Zalety:
    • niska cena
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • mało widoczny efekt holo
    cudooo
    17 kwietnia 2021 o 22:33
    Dobry, ale bez szału
    Błyszczyk bardzo przyciąga swoim opakowaniem i miedzy innymi tym, że ma dawać efekt holo. Tego akurat nie zauważyłam, ale ma bardzo ładny połysk, dużo drobinek brokatu, które stety niestety zostają potem na ustach. Trwałość jest dobra, nie zmywa się zbyt szybko. Ładnie pachnie. Cena jak najbardziej w porządku. Nie wysusza ust.
    Zalety:
    • Daje ładny błysk na ustach
    • Nie wysusza
    • Wygląd opakowania
    • Fajny aplikator
    Wady:
    • Na ustach zostaje brokat