Wody toaletowe męskie

Givenchy Π (Pi) Neo EDT

Givenchy Pi Neo Woda Toaletowa 50 ml

• 1 grudnia 2016 o 21:35
    Uwielbiam!
    Ten zapach jest przepiękny... Osobiście drażnią mnie siermiężne, tradycyjne, "agresywne" męskie zapachy - ten jest bosko wysublimowany, nietuzinkowy, tajemniczy... jest jak intrygujący intelektualista na tle głośnych, prymitywnych, podpitych podrywaczy. Nienachalny, z klasą, zdystansowany - ale z bliska cudownie ciepły. Wydaje mi się, że jest to zapach bardzo harmonijny i "obiektywnie przyjemny", raczej nie ma w nim ryzykownych, drażniących nut. Polecam!
    W perfumerii
  • 30 października 2012 o 20:21
    lubię
    Bardzo lubię ten zapach na sobie, mimo że jestem kobietą. Po prostu on do mnie pasuje. Jest fantastyczny i świetnie ze mną współgra. Długo się utrzymuje i pięknie się na mnie rozwija. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: odlewka
    Client
    28 października 2008 o 21:12
    Świeża, słodka wanilia..
    Świeża, słodka wanilia... Te słowa doskonale opisują nowy zapach Givenchy, gdzieś delikatnie ukrywają się w nim nutki sławnego Pi. Szkoda tylko, że ta wanilia jest taka syntetyczna... Co do trwałości to, moim zdaniem, szóstka z plusem, dwa-trzy psiknięcia spokojnie wystarczą na cały dzień, zapach trwały i intensywny. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: testy
    nowy48
    16 września 2008 o 15:10
    przyjemny
    Przyjemny świeżaczek, nie narzuca się az tak bardzo, butla bardzo ciekawa jak równiez masywna ale nie zeby mi to przeszkadzało-ładnie by sie komponowała w domowej toalecie. Podsumowując zapach-polecam zapach-taki ubozszy, mniej wyrazisty kolega Platynowego egoisty. do sładników sie nie czepiam.Polecam na lato zimą, może być mało wyczuwalny, trwałości niestety nie miałem okazji ocenic;) Używam tego produktu od:test Ilość zużytych opakowań:psiknięcie
  • 8 września 2008 o 16:18
    cynamon??
    Ja wiem, w składzie go nie ma,ale jak babcię kocham, czuję cosik cynamonowatego :-)Zapach bardzo ładny,zmysłowy i nieco tajemniczy, pasujący do eleganckiego mężczyzny.Męski,ale zawierający otulające nuty,które wyrażnie zniewalają kobietę.Hihi,człowiek się rozmarzać zaczyna... ;-)Trwałość wprawdzie mogłaby być nieco lepsza, bo niuchając co jakiś czas koszulki TŻ zauważam że dość szybko wietrzeje.Ale ogólnie i tak bardzo pozytywny.I flakonik ładny.. Używam tego produktu od:no nie ja,ale ze 2 tyg bedzie Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1