Wody toaletowe męskie

Givenchy Π (Pi) EDT

Givenchy Beauty Pi
Givenchy PI
Givenchy Pi Woda Toaletowa dla Mężczyzn 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 stycznia 2017 o 1:54
    Intrygujący jak mało co
    Zaczynam dzień od obsypania się Pi i chmury na niebie stają się rzadsze, śnieg jakby bielszy. Jako fanka umiarkowanie słodkich zapachów, w ciemno kupiłam przez internet ten tajemniczy flakon koloru whiskey. Głównie przez zachwyty nad mocną męską nutą. Skojarzyły mi się z przytulaniem, gdy dotarłam do opisów kompozycji i nut. Wanilia i migdał! Przepadam za wyczuwaniem ich na kurtce i szalu następnego dnia.
    W perfumerii
    mulannn
    12 stycznia 2015 o 14:14
    Przyjemny
    Zacznnę może od tego, że jak każdy produkt marki Givenchy, jest trwały i nietuzinkowy. I to już na pewno zaleta. Prezchodząc do samgo zapachu...jest po prostu uroczy i otulający spokojem. Osobiście czuję w nim same słodkości, głównie krówkę i budyń waniliowy, ale nie mam przesytu, wszystko podane jest z wdziękiem i umiarem. Zapach trwały, nie narzucający się, ale wyczuwalny, wiruje w nosie i zostaje na koszuli długo. Mam wątpiwości, czy się rozwija, odbieram go jako dość jednowymiarowy, ale na tyle przyjemny już przy pierwszym zetknieciu, że nie przeszkadza mi to. Mam natomiast problem z określeniem adresata tych perfum - na pewno mężczyzna czuły i wrażliwy, chyba jednak nie ekscentryk. Myślę, że dobry również dla kobiet. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 stycznia 2014 o 21:02
    dlaczego nie ma damskeigo?
    kocham ten zapach jest tak slodki i cieply ze az nie meski a jednamk jest meski i ja kobieta go ocham mogla bym go jesc jest otulajacy cudowny coz wiele pisac o zapachu nie wiem ja uwielbiam Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 cale opakowania na mezu
  • 15 grudnia 2012 o 19:30
    Wdzięczna wanilia z sosenkami w tle
    Szukając interesujących męskich woni, przeglądałam wizażowe forum i zapoznawszy się z opiniami perfumomaniaków, wpisałam między innymi Pi na listę obowiązkowych zapachów do potestowania - na mężczyźnie oczywiście. Po pierwszym psiku nie wywarł na mnie żadnego wrażenia, ale mój chłopak był zachwycony. Testowaliśmy jeszcze inne, typowo męskie, jednak żaden nie spodobał się mojemu partnerowi tak jak słodziutkie Pi. Zakochał się w nim od pierwszego powąchania. Tego dnia i ja próbowałam na sobie kilka kobiecych zapachów, jednak po powąchaniu ich, mój mężczyzna stwierdzał każdorazowo i zdecydowanie, że "Pi ładniejsze!". Podczas kolejnej perfumeryjnej wyprawy, kolejnych testów, chłopak nadal pozostawał w zachwycie dla Pi, a i ja zaczęłam ów zapach powoli doceniać. Wydawał mi się ładny, ale po prostu słodki, zwykły. Na plus trzeba było przyznać, że ta wanilia wyjątkowo wdzięczna, pozbawiona ciężkości typowej dla wielu perfum mających w sobie tę nutę. (Niektóre kompozycje waniliowe straciły wówczas w moich oczach). Nie czułam jednak żadnych opisywanych przez innych igiełek sosnowych... Nie czułam, aż do zimy! Teraz, zimą, muszę zdecydowanie zwrócić Pi honor. Czuję już więcej niż tylko tę słodycz, która latem w nadmiarze bywała męcząca. Zimą zapach szlachetnieje, czuć bardziej męską nutę - choć cały czas jest to szalenie ciekawy zapach jak na męskie perfumy - i to jest jego największa zaleta. To nie jest typowo męski świeżak, czy zapach w stylu Gucci pour Homme czy męskiego Opium. Żaden drewniak czy przyprawowiec dla pana w garniturku. Z drugiej strony, nie jest też trochę słodko przerysowany jak A men Muglera. To niewymuszony, w zasadzie prosty, ale szlachetny zapach, kojarzący mi się z mężczyzną ciepłym, opiekunczym, który nie zgrywa macho, ale nie jest też zniewieściałym pięknisiem. Mężczyzna taki jest po prostu... sobą, nikogo nie udaje, nie boi się ukazać ciepłego wnętrza. Pi pasuje też dla kobiet, po zużyciu próbki, tęsknię już za kolejną... Postaram się o nią szybko - choć na razie jeszcze nie cały flakon - ten kupię kiedyś mojemu mężczyźnie. Polecam każdemu potestować, jako, że to naprawdę niebalny - choć prosty - męski zapach. Polecam też kobietom! Nie jest drogi, a przyzwoicie długo się utrzymuje. Brawa dla Pi! (Testujcie jesienią i zimą) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbka 2 ml
  • 3 grudnia 2012 o 12:04
    śliczne ,ale czy aby napewno męskie?
    Naturalnie zmysłowy,magnetyczny..Główną zaletą zapachu, jest to, że utrzymuje się bardzo długo na skórze. Wracając rano do domu, pachniesz tak samo dobrze jak przed wieczornym wyjściem. Cudownie pachnie na męzu i..na mnie:)Na poczatku byłam zdumiona ,ze to męskie..:):)Gdzies mi przypomina nuty zapchu Laury Biagotti..Nieskończonośc to pomieszanie słodkości wanilii, ze świeżością, którą wprowadza obecność bazylii, rozmarynu i estragonu. .I nawet jesli z nazwy męskie to raczej ja sobie je upodobałam na tyle,ze z pólki mojego ślubnego,postawiłam na mojej:):)Fenomenalna trwałość!!!!